Door Loyalist, Op zon 22 feb 2015 21:14, 1 reacties, all rights reserved

Nederland wordt aan z’n TV opgehangen


Nederland schijnt het bangste land van Europa te zijn en als we naar ons gedrag kijken zou dat wel eens kunnen kloppen. Angst zorgt dat je adrenaline aanmaakt en adrenaline helpt je te vluchten of te vechten maar, zeker niet met nadenken. We hebben veel stress van die angst en dat maakt van alles los waar we niets mee kunnen, we raken overspannen en kunnen nog alleen voor de tv hangen om even te ontspannen.
Die tv vertelt ons van alles. Het ding heeft het over de toestand van de wereld, het laat boeren zien die niet tot over hun oren in het EU papierwerk zitten maar genoeg tijd hebben voor een cameraploeg en wat vrouwen. De tv dicteert wat wij moeten consumeren en laat zien waar we het liefst aan dood gaan. Kijkend naar de tv worden we overladen met ellende en lijkt iedere dag dat we zelf die dans ontspringen tellen we als een zegen tot er weer zo’n blauwe brief op de deurmat valt.
Annotaties:
| #230084 | 24-02-2015 21:08 | ffloor
Beetje warrig artikel maar het klopt dat je als veeboer een probleem met het vinden van een vrouw kan overkomen.
Mijn broertje is namelijk verliefd op een koe geworden en zij op hém: dat is echt zo gebeurd nadat hij haar melk had opgedronken en sindsdien loeiden ze naar elkaar: "He Sjaan! - Bùùùh! - "Heh Sjaan! - Bùùùùh?!"
Geen grap, mijn broertje vertelde dat er iets in die melk zat waardoor hem dat overkomen was en trouwde pas toen hij 40 was alvorens hij voortaan wel melk in de winkel ging kopen.
Ik heb van zeer dichtbij de wederzijdse liefde zo meegemaakt dus er zijn nog wel meer zaken tussen hemel en aarde die nog niet goed opgelost zijn.
aanmelden / inloggen