Door community (initieel spaceman), Op din 5 jul 2016 15:04, 16 reacties,    

Nederland wordt wakkerPropaganda, leugens, eenzijdige berichtgeving, demonisering, misleiding… zaken die vandaag de dag helaas volop te zien zijn in de media. We leven in 2016, een tijd waarin informatie als wapen wordt gebruikt. Maar gelukkig zien steeds meer Nederlanders in dat de media minder onafhankelijk zijn dan ze zelf beweren. Doordat het vertrouwen in de media op een dieptepunt staat, zoeken steeds meer mensen naar een alternatief. Alhoewel er veel meer informatie te halen valt uit de internationale media, leest de Nederlandse burger toch liever een artikel in eigen taal. Deze burgers willen wij graag helpen, en dat is ook de reden waarom wij De Stille Waarheid het leven in hebben geroepen. Precies één jaar geleden plaatsten wij ons eerste artikel op deze website, en dankzij jullie groeien wij sindsdien maandelijks. Wij willen jullie via dit artikel dan ook enorm bedanken voor alle steun, likes, shares, reacties, tips, donaties en suggesties die jullie aan ons hebben geschonken. Voor het 1-jarig bestaan ziet dit artikel er iets anders uit dan jullie gewend zijn.

Het eerste artikel van De Stille Waarheid dat viraal ging, was het artikel over de wereldwijde protesten tegen multinational Monsanto die de media genegeerd hadden. And guess what? Gisteren vonden de protesten opnieuw plaats over de hele wereld, en waren de Nederlandse media opnieuw stil erover. Dit laat weer duidelijk aan ons zien dat de Nederlandse media geen les trekken uit het verleden. Honderdduizenden wereldburgers gingen de straat op, maar kregen geen enkele aandacht. Ook in eigen land gingen burgers de straat op om hun zorgen te uiten over deze multinational. In Den Haag, Bergschenhoek, Alkmaar, Leeuwarden, en in de hoofdstad protesteerden honderden Nederlanders tegen Monsanto. Toch is er tot nu toe geen enkel artikel over getikt. Best begrijpelijk dat het vertrouwen in de media blijft dalen. Bekijk hieronder de beelden uit Amsterdam:


LEES VERDER OP
Annotaties:
| #252674 | 05-07-2016 16:58 | Saljoet
In de vetgedrukte epiloog van het artikel staat mijns inziens iets belangrijks; zijn we nog wel een samenleving?
Sinds Kok, die de ideologische veren van de PvdA afgeplukt had, niet meer. Hij liet zijn oren hangen naar het neoliberalisme dat uit de VS en GB was overgewaaid.
De burger moest gaan calculeren en concurreren, vechten voor z'n eigen hachje, individualistisch in het leven staan, niet naast elkaar maar tegenover elkaar. Samenwerking en solidariteit werden dode begrippen, die enkel hier en daar in geitenwollensokkenkringen nog wel eens gebezigd werden.
In de kabinetten daarna werd dit idee gewoon voortgezet. Stuitend vond ik het thema van een van de Balkenellende kabinetten: Samen leven, samen werken. We zaten volop in het proces dat alles op de markt gesodemieterd moest worden. De graaicultuur met hun grootgraaiers deed zijn intrede en een wolk van sprinkhanen begon over ons land te razen en heeft inmiddels veel kapot gemaakt van wat ons lief was.

We zitten nu op de blaren van de gebakken peren in een verharde geïndividualiseerde maatschappij.
Hoe en met wie gaan we het tij weer keren? Of moeten we eerst door WW3 heen? Daar wordt in elk geval hard aan gewerkt. (Met Hellary/Killary Clinton als wereldleider gaat dat wel lukken).
Saljoet's avatar
| #252681 | 05-07-2016 17:57 | Ness
Oh wat een prachtig staaltje van volksverlakkerij draagt dat artikel aan zeg! Check: Tussen 2005 en 2010 daalde het aantal geregistreerde minderjarige verdachten met ruim 38%, van 99.000 naar 61.000 (pdf http://nieuwsmonitor.org/wp-content/uploads/eindrapport.pdf pagina 13)

Kijk. Daar mag je dus NIET de conclusie aan verbinden dat 'de jeugdcriminaliteit' is gedaald, voordat je de OORZAKEN van die daling hebt achterhaald. Wat is er veranderd? Zijn de kaboutertjes 's nachts langs gegaan om van al die etters brace borstjes te maken? Is de aanpak verbeterd? Hebben de ouders meer greep op die ratten? Nee, nee en nee.

De politie mag ze niet meer inrekenen. Want dat staat zo slecht in de statistieken. Neem bijvoorbeeld het levensgevaarlijke tuig dat stoeptegels naar bussen gooit. Pas als er dooien vallen zal er 1 - hooguit 1 - worden opgepakt. En verder blijft de politie zo ver mogelijk van die groep weg, want er mocht er eens eentje een strafbaar feit voor hun neus plegen dat ze niet meer kunnen negeren. Dan moeten ze wel. En dan wordt de baas boos. Aangiftes worden natuurlijk ook niet meer behandeld - de politie kan ze wel voorleggen aan de officier van justitie maar die gaat er gewoon niet op in.

Ik heb genoeg met getallen, statistieken mbt menselijk gedrag gewerkt om te weten dat zo'n hele stevige daling verdacht is. Het is namelijk niet de verwachting (ook wiskunde, verwachting :P). Het eerste wat je dan doet is de reden voor de trendbreuk opsnorren. En dat is de veranderde werkwijze van de politie. En de reden dat het geterroriseer almaar toeneemt en ook steeds openlijker wordt. De etters wéten dat ze ermee wegkomen.

Je wordt echt belazerd waar je bij staat. Het is de schuld van de niet-fatsoenlijke media en de PVV, volgens de pseudo-wetenschappers! Ben je lekker klaar mee, toch?
Ness's avatar
| #252682 | 05-07-2016 18:05 | Ness
"En dat is de veranderde werkwijze van de politie." moet zijn: dat kan alleen maar de veranderde werkwijze van de politie zijn.
Want verder is er helemaal niets veranderd. Evengoed zullen deze geiten - sorry, wetenschappers - promoveren en in mooie banen belanden. Want ze zijn te stom om voor de duvel te dansen.
Ness's avatar
| #252693 | 05-07-2016 21:26 | Ness
Ja laat ik Nederland nog ff wakkerder maken: Rutte Kutte staat steeds zijn neus op te halen tijdens het debat, niet 3 of 4 maar tigtig keer - maar hij snuit zijn neus niet. Want hij is niet verkouden. Hij heeft een forse portie cocaine gesnoven.
http://nos.nl/livestream/npo-politiek go check.

Heeh, we worden geregeerd door de coke dealer van Rutte. Tis maar dat U het weet.
Ness's avatar
| #252694 | 05-07-2016 21:29 | Ness
Meh de rush begint net af te nemen. Agf en toe nog eens ophalertje. Na de pauze zal zijn neus wel weer fors gaan lopen - of hij leest zaplog natuurlijk lol
Ness's avatar
| #252695 | 05-07-2016 21:42 | spaceman
Op Twitter gaat het ook los...geen Coca Cola fabriek bezocht maar een Coke lab...lol
spaceman's avatar
| #252696 | 05-07-2016 21:56 | Ness
Ja nou het is gewoon een dead give-away. Iedereen die ooit coke heeft gesnoven (her)kent het probleem. En dat zijn er niet weinig natuurlijk. Christopher Hitchins heeft het ooit bestaan om op het podium stiekem coke te snuiven - zijn neus explodeerde prompt op exact dezelfde manier. Heel jammer dat het filmpje niet te achterhalen is. Maar wat denken die mensen nou? Dat zoiets niet gezien wordt? Sjeezus nog an toe...

Je moet ook op het gedrag letten, het geratel, de onrust, de hyperspanning. Typisch coke.
Ness's avatar
| #252698 | 05-07-2016 22:01 | spaceman
Ik heb daar geen verstand van dus geloof ik je op je woord.-:)

Het wordt werkelijk letterlijk elke dag gekker in dit land.Blij dat ik vertrek.
spaceman's avatar
| #252702 | 05-07-2016 22:12 | Ness
Veel van die lui gebruiken coke hoor. En ik heb er wél verstand van. Ervaringsdeskundige én vrijwiller bij straathoek/junkiewerk. Ik heb de nodige junkies gespot, in de loop der tijden, binnen de ploeg politici. Ook mensen van wie je het niet verwacht. Goeie mensen maar druk druk, hebben oppeppers nodig. Dat de rest van die gezapige borstkloppers het niet door hebben komt omdat ze volslagen onbekend zijn met het fenomeen. Maar kijk es, deze mensen - junkies op nivo - zijn bijzonder gevoelig voor blackmail. Dat is het probleem.
Ness's avatar
| #252704 | 05-07-2016 22:19 | Ness
Ken je de uitdrukking: hij stond strak van de coke? Nou Rutte stond strak van de coke halverwege dit debat. Als hij nu pretendeert verkouden te zijn dan issie getipt.
Ness's avatar
| #252708 | 05-07-2016 23:06 | spaceman
Ja..die uitdrukking ken ik maar nog nooit gezien.Verkouden was hij zeker niet..op Twitter zei men hetzelfde wat jij zegt.Lijkt mij dat je dan idd aardig chantabel bent.Wat een zooitje daar zeg.
spaceman's avatar
| #252716 | 06-07-2016 10:06 | Ness
Mijn dope-ervaringen stammen allemaal uit mijn hippietijd, tis heel lang geleden. Maar coke heb ik maar een paar keer gebruikt, net als heroine. Want het verandert je persoonlijkheid op slag. Op coke werd ik een hellish bitch a lá Hitlery. Ik maakte gewoon iedereen verbaal af, voor de lol. Heroine maakte dat de hele wereld zwart en fout was en ik de enige 'goede', compleet met een ontieglijke dosis zelfmedelijden. Zulke dope corrumpteert direkt. Je overschrijdt je grenzen moeiteloos en op slag.

Het EU-parlement sterft van de cokefreaks, inclusief 'hoge' ambtenaren. Hoernalisten en sterren (kuch) zitten ook in die kringen. Cocaine is de reden dat de corruptie de pan uit swingt. Je omgeving valt in 2 delen uiteen: zij die weten en zij voor wie het gebruik verborgen moet blijven. Wilders kan er ook wat van, spees. En zijn beveiling ook. Bill Clinton heeft naar verluid een 'neus als een stofzuiger'. De afkorting CIA staat voor Cocaine Import Agency, en daar valt niets aan te lachen.... Het is helemaal waar.
Ness's avatar
| #252721 | 06-07-2016 12:50 | Ness
Voor de goede orde: ik heb mensen op coke gezien bij Groen Links, PvdA, SP, VVD, PVV, D'66, CDA ('spindoctors'!) - gewoon op het nieuws hoor. Plus de nodige ambtenaren, MEP-leden uit andere landen, hoernalisten, presentatoren ed. Ik let er niet eens meer op, zo gewoon is het. Die kringen hangen van hypocrisie en leugenachtigheid aan elkaar, en dat weet iedereen dan weer wel.

Ik ben zeker niet de enige die het ziet. Ik behoor tot de groep 'zij die weten' - en hun mond houden. Het gebruik van dope is wijdverbreid, gaat dwars door alle partijen heen (met uitzondering van de SGP en CU, bij mijn weten) en behoorlijk schaamteloos maar het heeft geen nut de goegemeente erop te wijzen. Dat stuit altijd op grote weerstand en ongeloof. Maar Mark Rutte maakt het te bont, hij doet dit zichzelf aan. Vol in je gezicht op TV, tijdens een debat waar heel het hippe volkje op zit te letten. Hoe stom (of wanhopig) kun je wezen zeg! Wat een blamage!
Ness's avatar
| #252778 | 07-07-2016 12:53 | niburu.co
@ness is dit het filmpje wat je niet kon terugvinden? http://www.geenstijl.nl/mt/archieven/2016/07/fuck_de_kiezer_en_hup_eu.html#comments
| #252779 | 07-07-2016 13:26 | Ness
Nee ik had het over een video van Christopher Hitchins, die tijdens een lezing zijn gezicht wat afwendde en met de neus in zo'n petieterig flesje met coke dook en een klont opsnoof. Zijn neus bleef de rest van de lezing doorlopen als een lekkende kraan. Het filmpje zal van het net zijn gehaald.
https://en.wikipedia.org/wiki/Christopher_Hitchens

Coke moet je in lijntjes fijn hakken met een scheermes (they stab it with their steely knives but they just can't kill the beast, tekst hotel california). Als je dat niet doet en je krijgt een klont in je neus volgt een spectaculaire neusvloed. Haastig stiekem snuiven uit een klein flesje zodat niemand het opvalt is stom stom klontjes-stom. Maar ja je kunt niet overal ongestoord lijntjes gaan zitten hakken op toiletten whahaha
http://www.cocaineinfo.nl/hoe-te-gebruiken/snuiven/

Overigens is iemand op coke heel bijzonder alert, gespitst op de zaken - wat voor zaken dan ook, snel van denken, adrem etc. Hitchins was dat ook. Je hersens werken ineens op top-nivo. Een mens in normale toestand is daar in discussie niet tegen opgewassen.

Fyi: Ik heb 5 jaar doorgebracht in die dope-scene, van 1975 tot 1980, dus ik weet waar ik over praat. Waar anderen fijn aan de coke gingen tijdens bijeenkomsten (uch kuch) nam ik een pil LSD, of mescaline, paddo's enzo, en opium om weer een beetje op aarde te komen - ik heb m'n kop eraf getript. Kappen was geen probleem. Ik was het zat. Mensen denken bij junkies altijd aan uitgewoonde diefachtige figuren die in vullisbakken naar eten zoeken, een mi met opzet uitgedragen sterotype. Maar de meeste junkies - zeg 90% - zitten aan de top. En jatten op grootse wijze. Zie de Clintons.
Ness's avatar
| #252782 | 07-07-2016 14:26 | Ness
Oh nog es wat, iemand die verkouden is niest, en de oogjes wateren. Als je neus gaat lopen stop je dat met fors snuiten, 1 neusgat tegelijk. Maar dat kan een coke-snuiver niet doen, want dan volgt er wellicht een golf bloed, en bovendien helpt je neus zachtjes snuiten niet terwijl de coke een gat in je neustussenschot blijft branden.

Plus iemand die echt verkouden is zal niet snel en alert zijn, integendeel. Bij verkoudheid hoort vaak pijn in je hoofd en algehele miserabelheid, geen scherp en toegespitst staccato en on-topic geratel en in cement gegoten gelaatsuitdrukkingen/grijnzen.

Probleem met coke is dat je niets voelt, want het verdooft zowat 100%. Pas als de druppel onverwachts een stukje huid raakt in het onderste deel van de neus of boven de lip voel je 'm lopen. Vandaar het doorlopende gesnuif, NIET gevolgd door gesnuit. Linkje boven: "Door het snuiven van coke kun je een soort chronische verkoudheid oplopen. En in het ergste geval snuif je je hele neus kapot. ." Het is een soort verkoudheid. Die voor geen meter op een échte verkoudheid lijkt. En iedere insider herkent de verschijnselen.
Ness's avatar
aanmelden / inloggen