Door community (initieel Best Well), Op maa 31 jul 2017 08:55, 2 reacties,    

Nederlander vast in Turkije na beledigen ErdoganGoedemorgen Bertus Koenders diplomatieke-druk-achter-de-schermen-werk aan de winkel en rap een beetje. Want Erdogan mag blijkbaar zeggen dat Nederlanders orgaanrovende moslimmoordende Hitlers zijn, maar als iemand hem een 'dief' en een 'dictator' noemt dan wordt hij gearresteerd. Hadden we vorig jaar al eens aan de hand en deze zomer regelde Ome Erdo opnieuw een all-in vakantie bij de firma Celendon. "De Nederlands-Turkse man en zijn gezin werden vorige week direct na aankomst op het vliegveld van Istanbul gearresteerd." Na een dag is hij weer vrijgelaten. "Zowel zijn Nederlandse- als Turkse paspoort mag hij houden en hij hoeft niet de cel in, maar hij moet in Turkije blijven tot zijn proces begint." Mag u even raden welk land ook alweer de uitleveringen aan Turkije hervat heeft. Juist ja. Turkije heeft Nederland namelijk de garantie gegeven dat verdachten goed behandeld worden en een eerlijk proces krijgen. Even opletten allemaal: iemand een dag in de cel & landarrest geven omdat hij de president een dief en een dictator noemt is NIET (wij herhalen: NIET) goed behandelen. Met een eerlijk proces heeft het ook niets te maken. Het is een grof schandaal.
Annotaties:
| #260443 | 31-07-2017 12:19 | ..................
https://www.volkskrant.nl/binnenland/dertig-dagen-cel-voor-beledigen-koning-willem-alexander~a4339835/

Een 44-jarige man uit Kampen is donderdag tot een maand cel veroordeeld voor het beledigen van koning Willem-Alexander. Op zijn Facebookpagina had hij het staatshoofd een moordenaar, verkrachter en dief genoemd.
| #260444 | 31-07-2017 12:42 | Unseen
Hear, hear!

Tja veroordeelt tot één maand in de rechtbank van de koning, door een rechter die trouw zweert aan de kroon en met wetten die bekrachtigd zijn door het koningshuis, opgesteld door parlementariërs die trouw gezworen hebben aan de koning!

En dan zijn er nog mensen die denken dat ze in een democratie leven.
Unseen's avatar
aanmelden / inloggen