Door community (initieel Antares), Op don 14 jul 2016 17:44, 2 reacties,    

Nederlandse soevereiniteit bedreigd door Amerikaanse JASTA-wetIn Nederland bepalen we zelf, democratisch, welke wetten wij willen. Hier bepalen we dus zelf hoe we omgaan met euthanasie, drugs of abortus. We hebben zelf rechters die controleren of de wetten goed worden toegepast. En die wetten gelden voor iedereen in Nederland, ook voor buitenlanders maar alleen als zij in Nederland zijn. Wij hebben te respecteren dat andere landen in hun wetgeving andere keuzes maken. Met de JASTA-wet overtreedt de VS dit fundamentele principe: onze soevereiniteit staat op het spel.

Lees verder: Amerikaanse antiterreurwet is een gevaar voor de rest van de wereld

Saoedi-Arabië dreigt reserves van 750 miljard dollar te dumpen als wet doorgaat.
Annotaties:
| #252966 | 14-07-2016 18:41 | liedetecter
Het artikel herkent dat het fascisme in de VS welig tiert en aan alle kanten knabbelt aan 'verworvenheden' ... Obscene context van het woord is dat eigenlijk. Vrijheid moet als recht kennelijk eerst verworven worden, 'hoe' zegt het woord niet ... maar wel alles over de wereld waarin we leven.

Met de JASTA-wet overtreedt de VS dit fundamentele principe: onze soevereiniteit staat op het spel


.. getuigt dan ook van een diepgaande naïviteit van de schrijver ... welke soevereiniteit heeft deze man het over? Stelde al nooit wat voor en alleen voor de bühne op schrift een issue om de nationalistische gevoelens op te kloppen ...

Dat de VS zwaar over elke schreef gaat met haar internationale policy, si ....
| #253008 | 15-07-2016 15:14 | BakedPears
De grootste terreur organisatie op deze planeet is USA dus dat zou ze in theory veel geld moeten kosten. In theory ja..
aanmelden / inloggen