Door community (initieel Antares), Op woe 22 jun 2016 08:10, 7 reacties,    

Nederlandse wet overtreden om kolonisten niet te korten op AOW

Nederlandse AOW-uitkeringen naar illegale joodse kolonisten in Palestina

Ik kon alleen met grote moeite verder lezen. AOW-ers in Israël worden ontzien terwijl ik onlangs 1/3 van mijn uitkering ben kwijtgeraakt. Ik kreeg daarover te horen dat dit de regels zijn uit Den Haag en dat daar niets aan kan worden gedaan. En dan lees je over illegale uitkeringen die worden verstrekt aan kolonisten in de Westelijke Jordaanoever en de ongelooflijke hoeveelheid moeite die is gedaan om dat in stand te houden (en stil). "Wat gaat er mis als we gewoon blijven betalen?" Ja, dat zou ik erg fijn hebben gevonden. Geen enkel probleem.

Maar het gaat hier niet om mijn persoonlijke grieven. Dit is explosief. En crimineel. En discriminerend. En een regelrechte bijdrage aan genocide.

Het komt er bovendien op neer dat Nederland hiermee de Westelijke Jordaanoever de facto toekent aan Israël.

Waarschuwing: Het verhaal heeft een hoog Frans Timmermans-gehalte. Teiltje erbij.

Lees verder over diplomatieke inspanningen, gesjoemel in achterkamers, smoezen, leugens en chutzpah uit onze polder:

Deel 1: Asscher liet wet overtreden voor AOW’ers in bezet gebied

Deel 2: Wat gaat er mis als we gewoon blijven betalen?
Annotaties:
| #252001 | 22-06-2016 08:47 | Antares
Ik denk wel eens dat ik veel te veel bezig ben met Israël, dat ik overal complotten zie en dat ik te veel tijd doorbreng op internet. Dus ben ik voor de verandering op de fiets gestapt, op weg naar een winkel, en heb een heus boek gekocht. Sterker nog, ik heb het boek der boeken gekocht. Jawel, een Nederlands woordenboek. En dan kies je uiteraard voor de Van Dale (niet de dikke, maar toch).

Om het extra smeuïg te maken: ik heb betaald met zegels die worden verstrekt door de gemeente. Een heus belastinggeldboek (drie maal woordwaarde).

Maar toen kwam er toch weer een artikel voorbij en moest ik even weten wat het geslacht is van Israël. Daarvoor had ik toch dat mooie boek gekocht? Wat komt dat prachtig uit. Dus ik pak dat boek, blader totdat ik uitkom bij Israël en kom tot de ontdekking dat Van Dale geen geslachten vermeldt.

Toen zag ik het: Jeruzalem is de hoofdstad van Israël.

Jeruzalem = Zion.

Van Dale is een zionistisch woordenboek.
Antares's avatar
| #252002 | 22-06-2016 09:31 | herman4394
Er is dus weer bijna niks over in de Nederlandse media te vinden. (waarom toch...??) tja...

Wat ik aan zinvols heb kunnen verzamelen staat bij de annotaties, bovenaan.

- De enige die hout snijdt is Stan van Houcke's blog.
- De commentaren bij Joop.nl zijn wel interessant.
- Claars notes schrijft: Joop.nl heeft er dus niets van begrepen, met een verklaring.
- Abu Pessoptimist: een artikel.

- Blog Stan van Houcke: 10 artikelen.

Dat is alles wat ik relevant vond en kon vinden, behalve het oorspronelijke artikel dat warempel in de NRC stond.
| #252025 | 22-06-2016 18:03 | Ness
@Antares: het gaat hier om 11 gevallen, heb ik ergens gelezen. Natuurlijk is het zo fout als wat maar afgezet tegen de rest van de tegenwoordige gruwelen wereldwijd is het maar een bliepje op een scherm waarover ik me eerlijk gezegd niet echt druk kan maken.

Wat ik heel zorgwekkend vind is dat de mentaliteit van deze ratten zo besmettelijk is. De zionistische mores viert hoogtij, het is mode geworden om zo corrupt en smerig mogelijk te handelen. Wie zich niet aanpast is een loser. Dat gaat de mensheid niet overleven, wedden?
Ness's avatar
| #252039 | 22-06-2016 21:46 | Antares
@herman
Bedankt voor de links. Het zal echter niet lukken om de pagina's die beginnen met https te openen. De annotaties zijn waarschijnlijk geprogrammeerd toen url's nog met http begonnen.

@Ness
Ik had gelezen dat het gaat om 81 gevallen. Het kan zijn dat er 11 holocaustoverlevenden (wat dat ook mag betekenen) bij zaten. Maar hoe dan ook, het gaat niet in de eerste plaats om de aantallen of om Israël, maar zoals je aangeeft om wat een illegale bende het hier is dankzij hun invloed en al het gehuichel eromheen. waarbij één groep erin slaagt om zonder enige terughoudendheid alles voor zichzelf op te eisen.
Antares's avatar
| #252111 | 24-06-2016 07:16 | herman4394
KAMER LAAT ZICH DOOR ASSCHER ZAND IN DE OGEN STROOIEN

= ''Het lijkt er op dat Nederland van twee walletjes wil eten: én vanaf het hoge witte paard van de morele superioriteit de Israëlische nederzettingenpolitiek veroordelen, én Israël te vriend houden. We vallen nu lelijk door de mand: voor de bühne is Nederland tegen de bezettingspolitiek, maar de facto erkent Nederland de bezette gebieden gewoon als legitiem Israëlisch grondgebied.'' Dat is inderdaad een juiste kenschets van de zakkige Nederlandse houding. Jammer, maar helaas =
| #252305 | 27-06-2016 14:02 | herman4394
DENK
Asscher betaalt Israëlische kolonisten illegaal AOW -- meer dan Nederlanders in Nederland!
Video 2 min.

[url="http://www.youtube.com/watch?v=fi3-dv56ugM&feature=youtu.be<Asscher betaalt Israëlische kolonisten illegaal AOW -- meer dan Nederlanders in Nederland!</a<

<a href=" IED]http://www.youtube.com/channel/UClM1IezUZ34ZnEOGeMJ8sew"]IED NIEUWS[/url]
aanmelden / inloggen