Door Haras, Op zon 17 jan 2010 13:49, 16 reacties, all rights reserved

Nee, wij weten nergens van!  Industriele moord!

Vanmorgen las ik in de krant van gisteren, (zaterdag) over Topf en Söhnen. Ik werd niet goed van die eigenaars van een bedrijf in het oosten van Nazi-Mofrika. Door hun bedrijf werden in de oorlogsjaren tot op het laatst vergassingsinstallaties en verbrandingsovens gebouwd. Met een zeer vooruitstrevende techniek vol automatiek.
Het was een secuur werkje om de lijken van vergaste mensen in de ovens te schuiven. Maar mee om hun vlijt nauwgezetheid en dienstvaardigheid, mochten Joden, zigeuners homoseksuelen en andere ongeschikt bevindbare Untermenschen, de lijken van “medemisdadigers” op wie de verdenking rustte dat zij ongewenst waren in het Nazistische fascistenbestel, zelf in de verbrandingsovens schuiven. Via een roetsjbaan vielen die doden of maar halfdoden in een laaiend vuur. Dat vuur werd gevoed door lichaamsvet van vergaste mensen. Een geniale uitvinding niet waar?
De eigenaars van het bedrijf, die na de oorlog voor een deel de dans konden ontspringen, wisten niet dat hun producten eigenlijk voor dienden voor industriële moord.
Personeel in dat grote bedrijf, dat ook niet wist waar de producten voor dienden die zij maakten, die kregen desondanks dikwijls goede ideeën over hoe zij hun maaksels konden verfijnen en verbeteren. (Ja, ja. Wir haben es nicht gewusst!)
De moordindustrie is na het einde van de concentratiekampen waar mensen konden worden afgeslacht, nog niet verdwenen. Die staat, zij het op een andere en steviger leest geschoeid, nog altijd kaarsrecht overeind. Die is zelfs enorm gegroeid! Er zijn in de wereld heel wat landen waar door die “industrie” hun economie kan draaien als een tierelier. Nederland BV hoort daar ook bij. Dank zij de wapenindustrie.
Ik weet niet wat er in ons land allemaal voor intens gemeen en lafhartig wapentuig wordt vervaardigd. Beschermt en zelfs met stiekeme steun van de regering. Mee dank zij onze wapenhandel, zijn er na 1945 al heel wat meer mensen vermoord dan in de gaskamers van Tops en Hitler en co. Ook Nederlandse bedrijven waren in de oorlogsjaren met hun uitvindingen en hun techniek dienstbaar aan het Hitlerdom. Dat leeft nog altijd voort in onze hedendaagse wapenindustrie.
Dank zij valse onschendbaarheid, menen vaak in christelijke hoeken facistoidisch ingestelden van die groep, wanneer zij aan de macht zijn, dat zij dan alle recht hebben om allerhande criminele activiteiten te ontplooien. Het geld dat verdiend wordt door anderen oorlog te voeren of er zelf aan deel te nemen, dat stinkt blijkbaar niet. Betrokkenen die er van hoog tot laag aan meedoen, die hebben de zelfde kwalijke innerlijke mentaliteit als de bouwers van de gaskamers. Die zijn stuk voor stuk met hetzelfde smerige water gewassen.
Ooit werd tijdens een periode van slinkend wapengeweld het volk wijsgemaakt, dat de Nederlandse wapenhandel zou worden afgebouwd. De producenten van oorlogszooi zouden voortaan nuttige zaken gaan fabriceren. Doch een land als Turkije had dringend granaten en ander wapens nodig, die Nederland niet mocht leveren. Toen verhuisde een Nederlands bedrijf dat een vette winstrook, gedeeltelijk naar Turkije. De toenmalige minister van economische zaken kwam na protsten naar voren met de kutsmoes; Elk land heeft recht op zelfverdediging. Die zelfverdediging hield echter in om een hoop onschuldige koerden te kunnen vermoorden die al heel lang de onderdrukking door de Turken beu zijn.
Nederland BV, die moord, doodslag en verwoesting helpt voorbereiden is met zijn wapenindustrie geen haar beter dan exploitanten en de bouwers van de Duitse gaskamers. Eigenlijk nog een graadje erger. Er zijn in heel wat opzichten in ons land feitelijke fascisten, oorlogsmisdadigers en oorlogwinstmakers aan de top Hoe staan. Onder andere: JPB. Hoe krijgen wij die smeerlappen weg? Wie zou hen in de gevangenis of in een gekkenhuis kunnen stoppen.
Mee dank zij de EU, wordt Nederland langzamerhand (en dat worden ook andere landen) een groot concentratiekamp, waarin regeerders het zich aanmatigen om het hun volk te mogen uitzuigen te onderdrukken. En in het belang van handel en geld, ook industrieel de mensen om belangen van machthebbers, vreemde illegale oorlogen in te sturen en allerlei smerige, ook illegale klussen te laten opknappen. En dank zij hun vlijt worden mensen die niets te vertellen hebben en wie altijd maar zwijgen, de dupe van regeerdergekonkel. Maar dat geldt ook voor wie de mond open doen en zich daar tegen verzetten.
Dank zij vergeetachtigheid en desinteresse, krijgen de zelfde of gelijke criminelen na volgende verkiezingen misschien toch weer en mooie plek op Haagse apenrots.

Haras Mormolus.
Annotaties:
| #89658 | 17-01-2010 14:30 | Tzolkin
Heeft u daar bewijzen voor, voor die bewering in de eerste twee alinea's?
| #89663 | 17-01-2010 14:39 | Unbeliever
Jeetje Haras, wat een onzin. Heb je ooit wel eens 1 originele vergassingskamer gezien, ik wed van niet.
En mensen verbranden met hun eigen vet? Wetende dat een lichaam voor 65% uit water bestaat is dit onmogelijk. Probeer maar eens een stuk spek te verbranden met z'n eigen vet. Hoewel 60 % van het water hieruit verdwenen is en het vetgehalte verhoudingsgewijs minimaal 10x de hoeveelheid vet in een menselijk lichaam bevat, zal dit niet lukken zonder bijvoeging van andere brandstoffen.
Als je eens een nuttig onderzoekje wilt doen, zoek dan eens uit wie en wat de Nazi's waren.
Unbeliever's avatar
| #89666 | 17-01-2010 14:44 | Unbeliever
@Tzolkin,
Hier het laatste optreden van David Cole.
http://www.holocaustdenialvideos.com/donahue_a.html
Unbeliever's avatar
| #89679 | 17-01-2010 15:11 | Ness
Vóórdat je je emoties de vrije loop laat doe je er goed aan deze zaak eens te onderzoeken, Haras - je verspilt je energie.
Aanrader: lees het boek "de holocaust industrie" van Norman Finkelstein, zoon van 2 joodse overlevers van de kampen.
Of bekijk deze video .
Alles wijst erop - zonder aan het lijden van joodse mensen in de kampen af te willen doen - dat de holocaust zoals wij die kennen grotendeels verzonnen is. Een heel goed gelukte propaganda-stunt, dat wel.
Ness's avatar
| #89683 | 17-01-2010 15:26 | Tzolkin
Pas op mensen: het valt ook moeilijk (of misschien zelfs
niet
) te bewijzen dat het onzin is.

We kennen het discours van de nazis, de maatregelen tegen joden, de jodensterren, het gevangennemen en afvoeren van joden naar de kampen, etc.

Waar wat mij betreft nog geen duidelijk antwoord op is gekomen is de vraag of joden
opzettelijk
werden vermoord op de schaal zoals we op school geleerd hebben. Tyfus en honger ja, maar de rest: waar is het onomstotelijke bewijs?

Het bewijs daarvoor bestaat uit de cijfers geleverd door het Rode Leger, getuigen uit de kampen en de beelden van de geallieerden uit Dachau en Bergen Belsen.

Misschien kan iemand dit aanvullen?

Vandaag staat er op endtimes nog een documentaire die zogenaamde bewijzen voor de holocaust moet leveren. Die docu maakt op mij een gemanipuleerde en doelgerichte indruk.

Maar juist daarom moet die ontkenning van de holocaust uit de strafwet zodat er op een fatsoenlijke manier naar de waarheid gezocht kan worden.

Nu moet je je woorden wegen om niet voor de rechter te eindigen. En dat noemen ze vrijheid...
| #89722 | 17-01-2010 20:10 | Ness
Wat je kunt doen is je verstand gebruiken en documentatie doorzoeken.

Er is een prima gulden middenweg te vinden tussen de geweldig overdreven en op emoties inspelende getuigenissen van hen die financieel gewin hadden en hebben bij de holocaust-industrie, en de hielenklappende fanaten voor wie Hitler een god is.

Het feit alleen al dat het VERBOTEN is om die gulden middenweg te (onder)zoeken zegt genoeg: het leidt tot waanzinnigheden als 6 miljoen (veronderstelde slachtoffers) - 2,5 miljoen (bijstelling van Auschwitz in 1989) = 6 miljoen slachtoffers (wettelijk verplicht getal).
Ness's avatar
| #89723 | 17-01-2010 20:16 | Unbeliever
@Ness,
Xander heeft er nog een paar gevonden.

http://xandernieuws.punt.nl/?id=572871&r=1&tbl;_archief=&
Unbeliever's avatar
| #89724 | 17-01-2010 20:56 | Haras
Het waren slecht vijf miljoen en negen honderd negen en negentig duizend en negen honderd negen en negentig slachtoffers.

Tevreden?

Haras.

P.s Mijn oorspronkellijke reactie is uitgevallen door verkeerd te drukken.
Groeten. En kus gerust JPB en Bush hun voeten
Haras's avatar
| #89741 | 17-01-2010 23:49 | Tzolkin
Unbeliever: Jaha, en de Israëliërs hebben inmiddels 61 miljoen Palestijnen vermoord.
| #89754 | 18-01-2010 09:12 | Kratos Karan
Damn, dat is wel nieuw voor mij, wat ik hier in de reacties lees. Ik altijd maar denken dat de mensen die dit proberen te ontkennen helemaal door gedraaid zijn. Ik zal het i.i.g. gaan onderzoeken.

Maar goed, mochten die cijfers wel kloppen van 6 miljoen, hoe erg dat ook mag zijn, dan is dat niks vergeleken met wat er in Gaza gebeurt, wat Tzolkin ook verteld.

Terwijl het nu joden zijn die dat het volk van Palestina aandoen?

Er komt ineens een verhaal uit de bijbel bij me naar boven. Er was een man die had schulden bij de koning en kon die niet betalen waarop hij eigenlijk de doodstraf zou krijgen. Echter heeft de koning hem zijn schulden vergeven waarop de man bij aankomst in het dorp, de rol van een dominante schuldeiser ging spelen om geld op te halen uit openstaande leningen, met bruut geweld.
| #89769 | 18-01-2010 10:40 | Tzolkin
@ Kratos Karan: die 61 miljoen was een volledig fantastisch getal als reactie op het fantastische artikel uit de Jerusalem Post.

Ik meen dat het werkelijke aantal Palestijnse slachtoffers ergens bij de 1½ miljoen ligt. Het aantal Israëlische slachtoffers in de laatste 100 jaar is enkele duizenden. Maar ik zou het ff moeten opzoeken om zeker te zijn.
| #91377 | 26-01-2010 19:18 | keuleniscool
@ 17-01-2010 14:30 | Tzolkin
Topf en Söhnen waren hofleverancier bij Hitler .
| #91380 | 26-01-2010 19:22 | Tzolkin
Topf en Söhnen waren hofleverancier bij Hitler .


Dat zal best, maar u zegt nog veel meer. Kunt u dat bewijzen?
| #91384 | 26-01-2010 19:41 | Antares
@Tzolkin:

Het bewijs daarvoor bestaat uit de cijfers geleverd door het Rode Leger, getuigen uit de kampen en de beelden van de geallieerden uit Dachau en Bergen Belsen.


De Russen konden een excuus voor de bezetting van de oostbloklanden goed gebruiken.
Antares's avatar
| #91385 | 26-01-2010 19:44 | keuleniscool
De Turken en joden zijn zeer agressief .
Oorlog is hun lust en hun leven .
Stop de terreur tegen de Palestijnen en Koerden .
Turkije bij de EU.....NOOOOOOOOIT .
Israel , een totale boycot is urgent !
| #91389 | 26-01-2010 19:53 | keuleniscool
de beelden van de geallieerden uit Dachau en Bergen Belsen.waren afschuwelijk , maar de joden hebben dat beeld geheel verdraaid .
DE naam holocaust hebben ze ten onrechte geheel geclaimd .
De zigeuners , homo,s de jehova-getuigen , communisten enz hebben ze categorisch dood gezwegen .
Daarom moeten we veel vraagtekens er bij plaatsen .
En als we enkel de joodse de massa-moord vorig jaar op de 1400 Palestijnen bezien ,
kunnen we ons afvragen , wie is erger....
aanmelden / inloggen