Door community (initieel Best Well), Op zat 2 dec 2017 12:53, 0 reacties, nieuws

Neerhalen MH-17 BUK nog een keerOp 17 juli 2014 stortte een burgervliegtuig, vlucht MH17 van Malaysia Airlines, onderweg van Amsterdam naar Kuala Lumpur neer boven de oblast Donetsk in de oostelijke Oekraïne van 10 kilometer hoog. Er waren al snel sterke vermoedens dat een Boek-raketsysteem het vliegtuig had neergehaald, maar uit het voorlopige resultaat van het onderzoek door de Onderzoeksraad Voor Veiligheid naar de ramp bleek dat dit toen nog niet met zekerheid kon worden vastgesteld.[1][2] In het definitieve rapport, dat op 13 oktober 2015 werd gepresenteerd, bevestigde de Onderzoeksraad voor Veiligheid dat er sprake was geweest van een Boek-raket met raketkop type 9N314M, die aan de linkerzijde van de cockpit ontplofte. Deze conclusie werd nog dezelfde dag bestreden door wapenfabrikant Almaz-Antey, maker van de Boek, die beweerde dat het een raketkop van het verouderde type 9M38 is geweest, zoals gebruikt door de Oekraïense strijdkrachten.[3]

bron
https://nl.wikipedia.org/wiki/Boek_(raketsysteem)


Het was toch geen Mig welke de MH17 neerhaalde.
De rebellen hadden geen Buk training gehad en zelfs geen radarpost om de BUK rakket te begeleiden en verder misten ze natuurlijk nog een BUK afvuur instalatie.
Het verhaal verschilt wel van de bewerkte radarbeelden welke Rusland ons eerst voorspiegelde. Dat was een beetje te gemakkelijke propaganda.

Het betrof echter wel degelijk een BUK rakket. Deze was goed naar zijn doel begeleid.
De ontploffing was op een meter van de cockpit. een voltreffer dus.
Het probleem is nu wel dat deze niet is afgeschoten vanuit het terretorium van de rebellen.
Wanneer de Ukraine zich zou willen vrijpleiten zou ze haar eigen primire radarbeelden kunnen vrijgeven. De Amerikanen zouden hetzelfde kunnen doen samen met de satelietbeelden. Het vervelende is natuurlijk dat deze hetzelfde verhaal zullen vertellen.
Daarom zal de wereld deze beelden wel nooit te zien krijgen.

De boycot van Rusland heeft nederland veel economische schade toegebracht.
Dat zal de leugenaars langzaam als een zware onderste steen in de maag gaan liggen.
Verder mogen ze er wel degelijk op afgerekend worden. Met pek en veren dus.


https://www.rt.com/news/359484-bellingcat-mh17-investigation-fake/
Annotaties:
aanmelden / inloggen