Door Ness, Op maa 30 jan 2017 15:58, 3 reacties,    

Niet gastouder, maar inentingen doodden mijn kind JimmyEr is geen industrie waarin zoveel gelogen wordt als de medische industrie. Er is geen industrie die zoveel doden veroorzaakt als de medische industrie. Er is geen industrie die zó bang is voor doorlichting als de medische industrie omdat daar gigantische claims uit kunnen voortvloeien. Er is geen industrie die machtiger is dan de medische industrie, want iedereen is er op enig moment afhankelijk van; vertrouwen in artsen en specialisten is daarom niet iets wat je zonder gegronde redenen wilt ondergraven. Het probleem ligt 'm in dat woordje industrie. Er is daar sprake van perverse prikkels - er gaan biljoenen om in die industrie, er is sprake van omkoping, er is sprake van in elkaar geflanste onderzoekjes van handlangers van die industrie die de industrie altijd ondersteunen en dissidenten monddood maken, of erger. Er is tevens sprake van een pathologische minachting voor mensen, net als in iedere andere grote industrie.

Maar dat betekent niet dat iedereen die op enige wijze gelieerd is aan die industrie, corrupt is of smerige bijbedoelingen heeft. Eerder is het zo dat betrokkenen een rad voor ogen wordt gedraaid, te beginnen tijdens de opleidingen. Medische zorg is hard nodig en de mensen die in die zorg werkzaam zijn, behoren over het algemeen niet tot het slag corrupte graaiers, op de managers en direkteuren na. Het waswater van de medische industrie is smeriger dan de smurrie in het riool, maar die spreekwoordelijke baby wil je niet weggooien, en daarom is het zaak voorzichtig te manouvreren.

Soms botsen de sprookjes die de medische industrie verspreidt (vaccinaties zijn onschuldig) keihard op de realiteit. In Nederland speelt momenteel zo'n geval. Een babietje van 4 maanden overleed aan het *shaken baby syndrome* (SBS). Die diagnose staat inmiddels bekend in kringen van oplettende mensen als een eufemisme voor 'dood door vaccinatie', evenals het beruchte SIDS, ofwel 'sudden infant death syndrome'. Waar SBS altijd hersenbeschadigingen laat zien die veroorzaakt ZOUDEN KUNNEN ZIJN door een kind zwaar te mishandelen, gaat bij SIDS om 'onverklaarbare' redenen plotseling het licht uit bij zo'n baby.

De overheid schaart zich altijd aan de zijde van de medische industrie - laten we het netjes houden en daar geen redenen voor opschrijven, en daarom wordt cruciale informatie achtergehouden. Zoals het feit dat SIDS als bijwerking staat vermeld bij bepaalde vaccinaties. Goede en gegronde informatie is schaars, komt vaak uit de 'alternatieve' hoek en wordt als het op sociale media ter sprake komt door de shills en trollen van de medische industrie weggehoond, opdat het plebs niet onrustig wordt. Zaplog besteedt er al jaren aandacht aan. Door op de trefwoorden te klikken (bovenaan de voorpagina) of op kernwoorden en thema's te klikken in de rubriek 'zoek' kunt U zichzelf van informatie voorzien. Veel daarvan is in de Engelse taal. Wie op zoek gaat op het internet kan het beste de zoekmachine - niet Google, want die 'weegt links' - op de Engelse taal zetten en de zoektermen in het Engels in te typen.

Over Jimmy: het probleem is niet de overduidelijke onschuld van Cora. Het probleem is dat als de rechter beslist dat Jimmy's dood werd veroorzaakt door een teveel aan vaccinaties, er een lawine van claims en rechtszaken dreigt, en dat mensen met de neus op de feiten worden gedrukt. Namelijk dat vaccinaties niet zonder risico zijn en soms de dood tot gevolg kunnen hebben. En dat ter zake kundige moeders die bijverschijnselen opmerken, weggelachen worden en daardoor zó onder druk komen te staan dat ze toch die volgende vaccinatie toestaan, helaas, omdat de medische industrie vakkundig twijfel weet te zaaien. En dat onschuldigen met de regelmaat van de klok de gevangenis indraaien voor moord. Ik hoop van harte dat de rechter een manier vindt om alle klippen te omzeilen en Cora vrijspreekt.
Annotaties:
| #258093 | 30-01-2017 20:52 | ffloor
Yep. Maar wel even een tussenvraag: "Hoe hoog was het gehalte aan vit.C in het lichaampje dan?? Het moet toch bekend zijn dat je alvorens een ontplofte kop aan schudden toeschrijft: je eerst maar eens de ader-bindweefselsterkte gaat opmeten en een gehaltebepaling van vit.C is daar een belangrijke aanwijzing voor.
De rest valt onder het begrip: niet gelezen vakliteratuur, maar gekochte blanco masterbul van Internet kan ook nog.
| #258143 | 01-02-2017 00:11 | Ness
Nog een vraagje: mishandelde kinderen vertonen heel vaak sporen van eerdere mishandeling, genezende blauwe plekken in allerlei kleuren ed. Bovendien hebben ouders/verzorgers vaak een historie van drank, eerdere mishandeling ed. Dit alles ontbreekt heel vaak bij mensen die worden beschuldigd van babygeschud; bovendien is er vaak aan de buitenkant niets te zien van beschadigingen, vandaar dat vage 'schudden'. Maar babies zijn wel teer maar nou ook weer niet van porcelein; je moet wel héél erg fanatiek schudden om hersenbeschadigingen te veroorzaken, en dan zouden er ook sporen moeten zijn van stevig beetpakken ed.

Deze mensen draaien dus de gevangenis in op grond van een breed uitgemeten maar heel vaag vermoeden, zonder spoor van back-up bewijs, alleen maar omdat de meest voor de hand liggende reden niet genoemd mag worden, nl dat de beschadigingen van binnenuit komen. Het schedeltje is nog behoorlijk dun en kan dus ook breken door grote druk veroorzaakt door (voortdurende) hersenbloedingen. Dat is behoorlijk ziek.
The number of children diagnosed with autism in America has risen alarmingly over the past fifteen years, in exact step with the rise in the use of glyphosate (Roundup) on corn and soy crops. Coincidence? I think not. In parallel, children in the United States have been burdened with an increased aluminum load from the world's most comprehensive vaccination schedule. Glyphosate has a number of known biological effects that align with the known pathologies associated with autism. Glyphosate also likely promotes aluminum uptake into the tissues. Aluminum, a well-documented neurotoxin, is the established cause of dialysis dementia. I propose that aluminum accumulation in the brain, synergistically promoted by glyphosate, is the principal cause of autism in the US.

http://www.autismone.org/content/autism-explained-synergistic-poisoning-aluminum-and-glyphosate-stephanie-seneff
http://govtslaves.info/same-associated-press-caught-pushing-fake-news-about-donald-trump-now-pushing-fake-science-about-vaccines/
Ness's avatar
| #258179 | 02-02-2017 00:37 | G.B. Wolf
Mijn kleinkind (19 mndn) heeft nog niet 1 prik gehad en dat gaan we voorlopig zo houden. Groeit als kool.
G.B. Wolf's avatar
aanmelden / inloggen