Door Johnito, Op din 22 jan 2008 02:59, 11 reacties, citaat / intro / linkdump

Niet in de Volkskrant: humanitaire crisis in Gaza, laatste foto’s

"We" hebben hier altijd de mond vol over "Palestijnse terreur" en het "islamitisch gevaar", en ja, sommigen hebben zelfs nog nachtmerries over het "rode gevaar."

Het onderstaande is echter het gevolg van de terreur in opdracht van de vrienden van Geert Wilders. Hetgeen steevast begraven wordt in de Hollandse media. Nee, wij krijgen alleen bullsh*t te horen als "Israël versoepelt boycot Gazastrook."

Tijd voor de werkelijkheid.

Waarschuwing: schokkende beelden 18+

Lees meer op ...
Annotaties:
19-06-2013 09:32 | Pay Day loans
Niet in de Volkskrant: humanitaire crisis in Gaza, laatste foto’s #zaplog
| #11108 | 22-01-2008 06:52 | ron1872
Schokkend!!
ron1872's avatar
| #11139 | 22-01-2008 13:56 | Johnito
Tja, en eigenlijk ben ik niet helemaal volledig. Want het zijn niet alleen de vrienden van Wilders, maar van het grootste deel van de Nederlandse politiek.
Johnito's avatar
| #11168 | 22-01-2008 18:13 | monkeyman
Durft/kan iemand ook nog te zeggen waarom de media dit zo krom in beeld brengt? Ik ken het geleuter wel van die gast Joris luyendijk maar als ik zomergasten bekijk is dat ook maar slappe kak.
monkeyman's avatar
| #11193 | 22-01-2008 23:03 | Johnito
Ik durf het wel monkeyman. Het probleem is dat ik het niet weet.Alleen maar vermoedens.
Johnito's avatar
| #11202 | 23-01-2008 00:01 | monkeyman
Vermoedens zijn ook goed hoor.
monkeyman's avatar
| #11238 | 23-01-2008 17:53 | Arend
De zionistische propagandamachine werkt ook via de Volkskrant, laat dat duidelijk zijn. Enkele dagen geleden heb ik een verontwaardigd mailtje over het uitblijven van een NL reactie gestuurd naar de buitenlandspecialisten van de regeringsfracties. Tot nu toe kreeg ik enkel van de PvdA een reactie. Zie hieronder. Daaronder mijn mail.

Geachte heer Zeevat,

Dank voor uw mail waarin u terecht aandacht vraagt voor de mensonterende represailles waaraan de Gazaanse bevolking wordt blootgesteld. Niets kan raketaanvallen op Israëlische burgers goedpraten en niemand ontzegt Israël zijn recht om zichzelf daartegen te verdedigen en gerichte tegenmaatregelen te treffen, maar de door Israël gekozen represailles treffen de gehele Gazaanse bevolking. Dat is disproportioneel en in strijd met zowel het internationaal recht als ons gevoel voor rechtvaardigheid.

De Nederlandse regering heeft al enkele maanden geleden dergelijke maatregelen bestempeld als disproportioneel en onrechtvaardig. Ik zal schriftelijke vragen stellen aan Verhagen om hem daaraan te herinneren en hem aan te zetten tot actie richting de Israëlische regering.

Met vriendelijke groet,

Martijn van Dam
Tweede Kamerlid PvdA
Woordvoerder Buitenlandse Zaken ________________________________


Van: Arend Zeevat
Verzonden: ma 21-1-2008 9:06
Aan: Dam van M.H.P.
Onderwerp: Israëlische acties tegen de Palestijnen.

Geachte heer van Dam.

Met klem wil ik de onmenselijke acties van de zionistische dictatuur in Israël tegen de Palestijnse bevolking in de Gazastrook onder uw aandacht brengen. Dat stuk door Israël bezet Palestina is momenteel door het leger volledig van de buitenwereld afgsloten. Zij laten geen enkele goederen meer door, geen voedsel en ook geen hulpgoederen. Daarnaast hebben de Israëlische autoriteiten de electriciteit afgesneden. Waarom hebt u vanuit uw morele bewustzijn daar nog geen protesten over laten horen? Waarom hebt u de regering nog niet gevraagd sancties af te kondigen tegen de staat Israël, die een voortdurende genocide pleegt op de Palestijnse bevolking in de bezette gebieden? Of is uw morele verontwaardiging alleen gericht op regimes die de westerse economische belangen niet willen behartigen? Wat een ongelooflijke hypocrisie spreekt uit uw stilzwijgende houding ten aanzien van de misdadige houding van de Israëlische regering. Ik wil u met grote klem vragen de regering vragen te stellen over dit onderwerp.

Met vriendelijke groeten,

Arend Zeevat
| #11239 | 23-01-2008 17:55 | Arend
Laat duidelijk zijn dat de staat Israël alleen is geschapen om een spanningsveld te kunnen laten ontstaan waarmee een derde wereldoorlog kan worden gefabriceerd. Laat ook duidelijk zijn dat zionisme en het Joodse geloof totaal niets met elkaar te maken hebben. Het zisonisme is gericht op wereldoverheersing. Het gebruikt daartoe alle godsdiensten en ideologische stromingen met behulp van een verdeel en heerstactiek om de Nieuwe Wereld Orde te laten groeien. Hoe meer chaos en angst daarmee gepaard gaan, hoe gemakkelijker de angstige massa mee zal gaan in haar plannen. De media spelen daarin een cruciale rol. Zij zijn de verdovende middelen waarmee men mensen in slaap wil sussen.

Men onderschat echter de drang tot vrijheid en de wil tot bewustwording in de mens. Deze worden via met name het internet als een virus verspereid. Begin jaren '80 werd er gesproken van de Dutch Disease, waarmee men de massale pacifistische beweging in Nederland bedoelde, die tot tweemaal toe enorme demonstraties tegen de kruisraketten organiseerde. Deze NL ziekte is zich nu meer dan ooit aan het verspreiden. Het mooie is dat er geen medicijn tegen bestaat.
| #11242 | 23-01-2008 18:26 | MolCoat
En hoort de NOS-propaganda op het journaal over dit gebeuren hierover maar weer aan...

"Israël reageert op de raketaanvallen op hun grondgebied vanuit de Gaza."

Het is goed dat van Dam vragen zal stellen. Maar Verhagen is een geestesgestoorde man, zonder enige menselijkheid. Hopelijk zullen er meer en meer stemmen van verzet komen richting onze propagandamedia en richting hen die denken misdaden tegen de mensheid met politieke volmacht te kunnen plegen.
| #11246 | 23-01-2008 18:33 | freedomfiles
Hoezo niet in de Volkskrant ?

Palestijnen Gaza massaal naar Egypte

Gaza is door Israël van de buitenwereld afgesloten. Daardoor is grote schaarste ontstaan. Hamas had Egypte al diverse keren opgeroepen de grens te openen om de Israëlische blokkade te verlichten.

De straatarme en op voedselhulp aangewezen Gazastrook lijdt onder Israëlische aan- en invallen en onder de verregaande beperkingen die de joodse staat de Gazastrook heeft opgelegd na de terugtrekking van de Israëlische bezettingsmacht in 2005.

De Veiligheidsraad van de Verenigde Naties schorste dinsdag spoedoverleg over de Israëlische blokkade van de Gazastrook tot woensdag. Volgens een diplomatieke bron stonden de VS tijdens een verhit debat lijnrecht tegenover de veertien andere leden van de raad. Die willen Israël veroordelen en Jeruzalem oproepen voor ‘ongehinderde toegang van humanitaire hulp aan het Palestijnse volk’ te zorgen.

EU-voorzitter Slovenië eiste namens de unie in New York een einde aan alle gewelddaden. De EU had eerder de collectieve bestraffing van de anderhalf miljoen Palestijnen in de Gazastrook veroordeeld. Talrijke hulporganisaties inclusief het Rode Kruis waarschuwen voor dramatische gevolgen van het handhaven van de isolatie van de Gazastrook.

Bron: http://www.volkskrant.nl/buitenland/article497376.ece/Palestijnen_Gaza_massaal_naar_Egypte
freedomfiles's avatar
| #64568 | 03-05-2009 12:41 | ffloor
Maar waarom wensen sommigen niet te erkennen dat de democratie Israël gewoon een pluriforme staat is zoals elke westerse staat - en beslist GEEN jodenstaat?
Op de website van de Universiteit van Tel-Aviv staat daarover een buitengewoon boeiende analyse van de US-Hoogleraar Kenneth W.Stein te lezen dat nog dateert van eind 2007 - dus nog vòòr die "Druzenarabieren?"-inval in de Gazastrook.
Prof.Stein stelt daarin dat - als het Westen nou eindelijk eens ophield met dat voortdurend hameren op dat zogenaamde land Israël "als de joodse thuisstaat" - dit is juist de kern van het Palestijnse konflikt want die willen niet in een joodse thuisstaat wonen - en het werkelijke probleem is nou juist:
die staat bestaat niet... (!)
Prof.Stein: "Het zou in wezen het einde van het Arabisch-Israëlische konflikt inhouden, maar dan zonder een volledige overwinning van Arabische zijde".

Stein weet heel goed waar hij over praat: '...de regering Obama zit op dezelfde lijn als president Bush inzake (let op!:) de Joodse staat Israël."
Het bloed van Saeb Erekat, minister van de Palestijnse-Autoriteit kookt over:
"Erkenning van Israël als "Joodse stáát"??? Totààl onaanvaardbaar!!!"

De kern van het konflikt Arabieren/Israël is heel duidelijk:
Niet Israël is hun probleem - maar de arabieren zijn juist woedend op de USA omdat die hun dwingen papieren te ondertekenen die hun een staat willen doen erkennen die: in facto de feite in deze vorm niet bestaat maar is pluriform.
En over dat in de Gazastrook exessief geweld zou zijn toegepast bestaan inmiddels een 2-tal analyserende geweldsincidentrapporten:
http://dover.idf.il/IDF/English/News/today/09/4/2201.htm
http://dover.idf.il/IDF/English/Announcements/09/4/2202.htm
| #64569 | 03-05-2009 12:57 | Paul2
Kritische bronnen Floor...
Wij van WC Eend adviseren WC Eend
aanmelden / inloggen