Door Witte Haai, Op din 18 okt 2011 20:30, 1 reacties, citaat / intro / linkdump

Nieuwste lage-lonenland: Amerika

Wereldwijd bestaat erg nogal wat aversie tegen de Amerikanen, maar de modale Amerikaan moet lange werkdagen maken tegen een karig loon. Alleen omdat Amerikanen veel meer en langer werken dan bijvoorbeeld Europeanen, hebben ze een hogere levensstandaard.


Bruto minimumloon in VS lager dan netto bijstandsuitkering in Nederland
Het inkomen per persoon in de VS was in 2010 vergelijkbaar met dat in Nederland [1]. Daar zal nu niet veel aan veranderd zijn. Omdat de inkomensongelijkheid in de VS veel groter is dan hier, betekent dat dat het modale inkomen in de VS aanmerkelijk lager ligt dan dat in Nederland. Vakken vullen bij de Wal Mart...
Annotaties:
| #164211 | 19-10-2011 07:38 | doeiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
In turkije ze werken voor ca 60 lira per dag.Dat is ca 14 uur werken per dag.1 euro is ca 2,50 lira.En dat 6 dagen per week.De levensmiddelen zijn er goedkoper,en de huren laag.Ook het openbaar vervoer kost weinig.Daarmee houd het ook op.1 liter bezine kost er ca 1,85.Ze maken daar allemaal 2 baans wegen,maar er rijden amper auto's over die wegen.Het zijn vooral de vrachtwagens die er rijden.En de middenklassers.Het kapitalistische systeem misbruikt daar ook hun positie door er slavenfabrieken te creeeren.Vrijwel overal dit gebeurt hedendaags.Dan hoor ik mensen zeggen dat de rijkere eerlijk hun geld verdienen.Door slaven te werk te zetten die het voor hun verdienen.Een verkapte slavensysteem is het geworden,waar men niet aan kettingen te werk worden gezet,maar zelf opstaan om te werken wat net genoeg is om te overleven.Alleen de zogenaamde democraten profiteren van het systeem wat dat kapitalistische systeem is.In europa hebben we het nog goed.Het zijn vooral schulden wat we eraan over hebben gehouden. Amerika heeft nu ca 16 biljoen dollar staatschuld en europa ca 2 biljoen euro.Helaas is het ook niet te veranderen.Als het volk zometeen uitgeknepen is en wilt opstaan,ze het geld simpelweg ontrekken uit het systeem wat alleen maar schulden zijn.De politiek creeert geen werk,en het volk ook niet.We zijn er zelf allemaal schuldig aan door onszelf voor te planten en zitten nu met een overschot aan mensen wat allemaal afhankelijk is van de staat/overheid.
Men maakt zich bezorgd over de toekomst dat de elite de bevolking voor 2/3 de uitroeien,maar we roeien onszelf uit omdat er nooit voldoende voedsel aanwezig kan zijn,als die welvaart ophoud,wat alleen maar draait door de olie wat men roofde uit die moslimlanden.En de industrie wat eerst in het westen zat,aan het verkassen zijn naar andere lage loon landen waar ze dus voor 30 euro per dag werken,of zelfs voor nog minder,wat als gevolg heeft dat er geen werk meer zal zijn voor de vele in het westen waar ooit een goeie welvaart was.
Alleen acteurs wat je ziet wat het volk in de zeik neemt,om zichzelf te verrijken en net doet alsof,of het zelf niet begrijpen wat er te wachten staat.Of weer wel en daarom maar wat acteren.
aanmelden / inloggen