Door Ness, Op zat 31 dec 2016 13:02, 6 reacties, citaat / intro / linkdump

Nooit uitgezonden interview met Pim Fortuyn 28-01-2002

Gezien de situatie toendertijd in 2002 is het vrij logisch dat de profetische uitspraken gedaan door Fortuyn in dit interview nooit uitgezonden zijn. Het gesprek draait om leefbaarheid. Alle problemen die hij toen aankaartte - schaalvergroting, het navelstaren van ambtenaren (politie), vermeend racisme als een buurt helemaal naar de klote gaat waarbij de autochtone slachtoffers van het idiote beleid de schuld krijgen wegens discriminatie, ondergang van het onderwijs etc, etc, etc, etc, etc, etc... - zijn sindsdien alleen maar verergerd.
...
Annotaties:
| #257186 | 31-12-2016 21:46 | ..................
Wat een lul is het ook geweest.
Hij mag best zijn standpunten hebben,maar hij doet alsof hij beter is dan een ander.
Hij zegt op laatst dat alle huurders een uitkering hebben en dat hij ertegen is,omdat ze niet produceren.
Het politieke systeem zijn de grootste parasieten en profiteurs van nederland.
Zitten de hele dag koffie te leuten en slap uit hun nek te lullen,maar de echte arbeiders die geen uitkering hebben en werken met hun handen 3 keer zo weinig krijgen,als die parasieten in de politiek.
| #257188 | 31-12-2016 23:27 | Ness
De nepmedia hebben indertijd een klimaat geschapen waarin Fortuyn vermoord kon worden, door hem constant als kwaaie extreem rechtse te profileren. Dus die VPRO hoernalist kon wat hem betreft de boom in, zeker als de man het gesprek een bepaalde richting uit trachtte te sturen. Maar het was een heel verstandige man, van het 'noblesse oblige' type, zowat de laatste der Mohikanen.

Er valt wel het een en ander af te dingen op de oplossingen die hij voorstelt, maar wat betreft woningbeleid had hij gewoon gelijk. Wat jij zegt dat hij zegt zegt hij niet. Plaats het in context plz. Hij stelt dat wooneisen van mensen die niets produceren geen hoge prioriteit hebben. Wat hij bedoelt is dat het intense geklit tegen (had moeten!! !) worden gegaan. Rotterdam had en heeft te kampen met een scheve bevolkingsopbouw - heel veel armeren cq vrij lage inkomens, werkend of niet, en een kleine elite. Gevolg: geen middenstand van betekenis, enkel die haven, zodat uitsluitend aan de eisen van die (grote) werkgevers gehoor werd en wordt gegeven. En dan krijg je verpaupering, (drugs)overlast en verregaande segregatie.

Alleen met dat idee over onderwijs zat hij goed fout. Het maakt verdraaid veel uit of je voor een klas gemotiveerde jong volwassenen staat of een ploeg kinders die bij de haren naar school gesleept moeten worden en waarbij de hormonen door het lijf beginnen te gieren. Praktisch onderwijs is heel erg belangrijk - en dan stevige technische vaardigheden bv, niet een beetje breien en kleien onder het babbelen door, en veel sport. Helaas, het onderwijs is afdoende om zeep geholpen door Huppelkut Netelenbos (et al), moge zij eeuwig met d'r reet op een bos netelen tronen in de hel, waar alle moordenaars van het onderwijs terecht komen.

Zalig, prettig, vrolijk uiteinde en goed begin @ iedereen :).
Ness's avatar
| #257189 | 31-12-2016 23:31 | Best Well
Rutte: Profeet beledigen mag.

Denk je dat de huidige politici beter zijn dan Pim door van de problemen weg te blijven kijken?
Fijn dat je zoveel respect hebt voor die mensen die nog nooit iets geproduceerd hebben behalve doffe elende voor hun omgeving.
Mooi dat je vindt dat we alles dat generaties hard werkende arbeiders hebben opgebouwd eerlijk moeten delen met de nieuw binnengekomen armoede zaaiers die ons respect komen eisen.
Inderdaad we hebben Nederland inmiddels weggegeven.
Ik denk ook niet dat we het nog terug zullen krijgen.
Best Well's avatar
| #257198 | 01-01-2017 09:16 | ..................
Je heb gelijk Ness.
Het is de VPRO (corperate media) wat die richting wilde aansturen,en zoals ik Pim zijn standpunten kende,er veel andere punten waren waar ik het weer wel mee eens was.
Die punten waar ik het wel mee eens was kwamen nooit aan bod.
Het probleem is met Pim en ook die narcist wilders, is de kliek wat nu regeert de linkse kliek te noemen.
Als hij had gezegd dat de middenklassers teveel naar die allochtonen aanleunde en ze zijn binnen gehaald voor het bedrijfsleven om de lonen te drukken voor de nederlanders,dan ben ik het met hem eens.

Hij zei ook altijd AT YOUR SERVICE.
Dat moet het doel ook zijn van de politiek en hij vond ook dat de macht terug gegeven moest worden aan het volk.
Wie kan daar nu niet mee eens zijn.
| #257199 | 01-01-2017 09:21 | ..................
Bestwel

De eerste groep allochtonen die binnen kwamen,daar had je geen last van.
100% dat de eerste nieuwkomers geen pijn in de ash was.
Het werd een probleem toen hele gezinnen overkwamen en de vrouwtjes zaten te jammeren over het geloof.
Als dat niet was gebeurt,we ook nooit die strijd om het geloof zouden hebben gehad,wat nu het probleem is.
Mijn vader kwam naar nederland,en was atheist.
30 jaar later is hij getrouwd met een turkse vrouw en werd hij ineens moslim.Me vader ging dan schijnheiliog voor me neus bidden,alsof het zo een trouwe volgeling was.
Maar dat kwam alleen door die vrouw,die de islam door ze strot duwde.
Me vader gaf me zelfs 1000 gulden om moslim te worden.
Ik kniel voor niemand.
| #257205 | 01-01-2017 17:48 | Ness
Over de moord op Fortuyn: de media hadden een klimaat geschapen waarin de geplande moord op Fortuyn vergoelijkt zou kunnen worden, en waarmee tevens zijn boze aanhangers als terroristische radicalen zouden kunnen worden weggezet. De grap mislukte omdat de chauffeur van Fortuyn kans zag, aan Volkertjelief te blijven plakken.

Orgs als de radicale dierenbeweging, AFA ed zijn altijd geïnfiltreerd; halve zolen als huurmoordenaar Volkert vd Graaf paren hun misdadige inslag aan pseudo-woede over een geschikt onderwerp, en zijn derhalve een makkelijke prooi voor hun 'handlers'. Net als Anus Amri. Net als de moordenaar van Louis Sévèke, ook afkomstig uit krakerskringen. 29 camera's in de straat en niemand had de moordenaar gezien, beelden werden niet vrijgegeven, aanwijzingen dat de moordenaar hulp had gehad werden weggemoffeld. De dader kon met gemak de benen nemen naar Spanje.

Louis Sévèke onderzocht de Hofstadgroep, waarvan sommige leden in een via via van de AIVD gehuurd pand woonden dat bomvol zat met afluisterapparatuur. Bij hun arrestatie is een smeris zwaargewond geraakt door een granaat die de AIVD de griezels had bezorgd, want zelf waren dat soort idioten toendertijd niet in staat zoiets te machtigen. Louis wist teveel.

Dat Volkert aan het handje van inlichtendiensten liep en de moord op aanwijzing pleegde, leid ik onder meer af uit zijn verbaasde en verontwaardigde smoelwerk op het moment van arrestatie - alweer, die beelden zijn 1x vertoond en daarna niet meer gezien. Hem was een vrije aftocht beloofd. Deze gang van zaken is normaal in kringen van misdadige roverheden. De kans dat Volkert uit zichzelf handelde is echt heel erg gering.

Fortuyn was te link. Onafhankelijk, slim, te rijk om om te kopen en te oprecht in zijn streven. Had te veel succes, liet zich niet chanteren en was zeker premier geworden. Een kale nicht naast Kwienie op het bordes die geen JSF's wou kopen en het roer wilde omgooien, kom nou. Hij heeft een doodvonnis gekregen van de verzamelde roverheden. Wilders vormt geen gevaar voor deze lieden, om begrijpelijke redenen.
Ness's avatar
aanmelden / inloggen