Door community (initieel Bestwel), Op zat 7 jan 2017 22:16, 4 reacties, nieuws

NOS en CIA zagen maar door over de vermeende Russische hacksSinds het eclatante verlies van Hillary Clinton krijgen de CIA in samenwerking met de aan hen onderworpen media geen genoeg om maar door te blijven zagen over vermeende hacks van de Russen.

Weer geen bewijs

Bewijs van deze hacks is nog nooit getoond. Hoofdrolspelers als Julian Assange ontkennen met klem de emails van de Russen gehad te hebben, maar de CIA, die we ook kennen van leugentjes als massavernietigingswapens van Saddam, gaat maar door. En ze doen, samen met hun mediapartners, net alsof dat zoiets heel bijzonders zou zijn. Emails jatten! Alsof de CIA nooit eens een emailtje jat. Die jatten zelfs de mobiele telefoongesprekken van "hun partner" Merkel.

Andere Koek

Maar het is nog veel erger. De Amerikanen geven openlijk toe enorme hoeveelheden wapens te sturen om de machtsverhoudingen in bijvoorbeeld Syrië met bruut geweld een wending te geven. Dat is wel even andere koek dan een beetje beïnvloeding door middel van emails openbaar maken! En dat zelfs nog niet eens bewezen!

Enorme hoevelheden Amerikaanse wapens voor beïnvloeding

John Kerry over Syrië en de Amerikaanse steun aan "de oppositie": "Wij hebben een enorme hoeveelheid wapens erin gestopt, toch?"

"Ja..."

En niet alleen van de VS. Kerry noemt de andere partners die ook grote hoeveelheden wapens en geld in de strijd gooien tegen de zittende en legitieme regering in Damascus:

"Qatar, Turkije, Saoedie Arabië"

Luister de verbijsterende audio vanaf circa minuut 25:00

De bizarre en amorele positie van het Westen wordt ook duidelijk in dit fragment van Kerry rond minuut 26:00:

"De reden dat Rusland zich erin ging mengen was omdat ISIS sterker werd. Daesh begon te dreigen met de mogelijkheid naar Damascus door te stoten. Daarom kwamen de Russen. Zij wilden geen Daesh regering."

Commentaar Blik op NOS-Journaal:

De Russen wilden geen Daesh regering! Wie wel?! Wij dachten dat de Amerikanen (waaronder ook de Nederlanders van Jeanine Hennis vallen) juist in Syrië zijn om ook Daesh in toom te houden. Uit dit fragment blijkt dat de Russen daarvoor in Syrie zijn. De Amerikanen kijken daarnaar zonder enig enthousiasme. Alsof Daesh bestrijden iets vies zou zijn. In ieder geval blijkt dat de Russen effectiever willen en / of kunnen optreden tegen IS. Hoe komt het dat de Russen dit wel willen/kunnen, en de coalitie van de VS niet? Dit zou in Nederland tot ophef en tot Kamervragen moeten leiden. Met name ook met Jinek, maar die zijn te druk met vissen, daklozenopera en wie is de Mol! WAT DOET EN DEED NEDERLAND IN SYRIE EN IRAK?

Dubbele moraal / Selectieve verontwaardiging

Waar de Westerse media en de CIA de onbewezen hacks een groot ding lijken te vinden, vinden ze het steunen van oppositie met gigantische hoeveelheden dodelijke en destructieve wapens blijkbaar helemaal geen probleem. Hoe zou de NOS het vinden als Groen Links of de PVV oppositie tegen de ongekozen Koning Willem zou gaan voeren met dezelfde wapens als de oppositie in Syrië dat doet tegen de democratisch gekozen Assad? De media tonen weer hun morele aftakeling met de dubbele moraal en selectieve verontwaardiging. Met journalistiek heeft het weinig meer van doen; met perceptiemanagement des te meer.


John Kerry over Syrië en de Amerikaanse steun aan "de oppositie": "Wij hebben een enorme hoeveelheid wapens erin gestopt, toch?"

Rechtstreekse link naar dit artikel
Annotaties:
NOS en CIA zagen maar door over de vermeende Russische hacks

Dan wordt het vanzelf ooit waarheid!!!!!
Johan Alphons (Independent, spaceship Earth)'s avatar
| #257344 | 08-01-2017 14:46 | Bestwel
Dank je voor de links, ik klik er toch even langzaam door heen.
Bestwel's avatar
aanmelden / inloggen