Door community (initieel Best Well), Op don 8 feb 2018 21:12, 4 reacties, nieuws

NOS negeert D66 gesteunde oorlogsmisdaden VS/NL coalitie Syrië
Oorlogsmisdaden van de coalitie onder leiding van de VS, waar ook Nederland bij collaboreert, politiek gesteund door D66, VVD, CDA, PvdA, worden door het Atlantische NATO NOS-journaal van perceptiemanager Marcel Gelauff van haar kijkers weg gehouden. Stel je voor dat de Nederlandse kiezers gaan nadenken over alle terreur waar hun kartel-partijtjes in meestemmen? Is niet de bedoeling. Dus wauwelt Marcel Gelauff liever over het provinciale nieuws uit de polder. Huizenprijzen gestegen. Of Bitcoin gedaald. Of andersom. Er is altijd wel wat. Maar dat D66 meestemt om een land arm en kreupel te houden? Daar praat Marcel Gelauff van het NATO NOS staatsjournaal liever niet over.
Gelukkig hebben we het Russische nieuws nog. Daar op plaats 3 wel aandacht voor de oorlogsmisdaden van de VS en haar bandieten coalitie.En van wie kwam die Manpads eigenlijk waarmee piloot majoor Filipov en zijn toestel geraakt werd? De Amerikanen spelen bijzonder smerige spelletjes. de NOS kijkt even de andere kant op.
Annotaties:
| #261934 | 08-02-2018 22:24 | herman4394
Dat lijkt er wel op !
| #261940 | 09-02-2018 07:29 | Antares
Nederland heeft tussen 2014 en 2016 niet minder dan 1800 luchtaanvallen uitgevoerd op Syrië. We verkeren niet eens met dat land in staat van oorlog en evenmin is er een VN-mandaat. DIt zijn overduidelijke en schaamteloze overtredingen van het internationale recht, het zijn regelrechte oorlogsmisdaden en het compleet misbruiken van de NAVO-structuur en daarbovenop het wereldwijd beschadigen van de Nederlandse reputatie.

Syrië heeft niet de beschikking over Belgische luchtmachtbasissen vanwaaraf vergeldingsaanvallen op Nederland kunnen worden uitgevoerd. Het is met andere woorden zo laf van Nederland als enigszins mogelijk.

Het ICC wil Duterte aanklagen vanwege zijn drugsbeleid, waar inderdaad alles aan schort maar het is een binnenlandse aangelegenheid. Geen woord over Nederland en de VS die in andere landen de beest uithangen. OOk geen woord over Portugal dat als enige een normaal drugsbeleid voert. Dus waar staan wij eigenlijk? Niet voor, niet tegen maar wel aanvallend en veroordelend.

De Amerikanen spelen bijzonder smerige spelletjes. de NOS kijkt even de andere kant op.

ŃOS staat letterlijk aan de kant van de koppensnellende pseudo-jihadisten. Zij noemden het "de VAL van Aleppo." Goh wat erg dat ze niet meer konden moorden en verkrachten.
De VS zullen net zo lang doorgaan totdat ze hebben gewonnen. Hun toekomst hangt ervan af. Evenals hun ondergang, maar zo slim zijn ze niet. De hele wereld kan zien hoe ze bezig zijn (behalve onze NOS).
Antares's avatar
| #261942 | 09-02-2018 08:30 | Antares
Nog even op zoek gegaan naar de juiste aantallen maar ze zijn moeilijk te vinden. Volgens deze halve Soros-site heeft Nl 1300 luchtaanvallen uitgevoerd:
As Committee Members will know, the Netherlands began military operations against so-called Islamic State on October 7th 2014. According to the Ministerie van Defensie, to early February 2016 Dutch F-16s had released more than 1,300 bombs, missiles and cannon shells against Daesh targets.

Dezelfde website laat zien dat NL geen enkele openheid geeft over datum en locatie van deze aanvallen en op dit punt zelfs achterblijft op landen als Saoedi-Arabië en VAE.
Antares's avatar
aanmelden / inloggen