Door community (initieel Best Well), Op vri 30 maa 2018 23:02, 4 reacties, nieuws

NOS verharmlost Israëlisch doodschieten 10 PalestijnenOp veilige afstand, liggen de Israëlische hit squads klaar om Palestijnen dood te schieten. Hoeveel Palestijnen moeten de Israëliërs doodschieten voor er 1 van hun diplomaten ergens ter wereld naar huis gestuurd wordt?

De NOS is vandaag op Goede Vrijdag volledig door de hoeven gegaan. Het noodlijdende staatsbedrijf met voorlees-ambtenaar Rob Trip heeft het laatste restje pover aanzien verloren.

"Zeker 10 Doden, honderden gewonden, Palestijns protest loopt op de eerste dag al volledig uit de hand", aldus de opening van het staatsjournaal vandaag om 8 uur.

Vergelijking Gaza / Maidan, double-standards

De eeste woorden zijn de belangrijkste bij het perceptie-management. Net als bij de geschreven pers de kop de tendens bepaalt. De NOS schijnt het doodschieten door Israëlische scherpschutters van tien mensen die van ver met een steen sligeren, of zelfs slechts met een band weglopen wel redelijk te vinden, tenslotte hadden de Israëliërs "gewaarschuwd". De NOS maakt zich met name zo belachelijk omdat toen in 2014 de CIA-gesteunde opstand op Maidan plaatsvond, de NOS het gewelddadige protest verharmlosde en Janoekovitch juist defameerde. Terwijl die nooit met scherp geschoten heeft en er tijdens de maandenlange rellen geen relschopper doodgeschoten is. Het uiteindelijke bloedbad laten we buiten beschouwing; meest waarschijnlijke scenario is dat ook dat een Westerse gecoordineerde actie was. Je vraagt je af waarom Janoekovitch na dat hem in de schoenen geschoven bloedbad eigenlijk moest vertrekken. Als hij van te voren gewaarschuwd had alle demonstranten die niet weg zouden gaan, dood te schieten, dan zou de NOS het waarschijnlijk toppie gevonden hebben.

NATO-Handelsblad

De NOS staat natuurlijk niet alleen; het gelijkgeschakelde NATO-Handelsblad maakt ervan "Doden en gewonden bij massaprotest" en "Bij gevechten tussen het Israëlische leger en demonstrerende Palestijnen"; Ook dit is weer een andere toon dan dat bloedbad op Maidan. Sluipschutters die van grote afstand een stenengooier gericht executeert, vind het rioolblad kennelijk "een gevecht", althans, als de scherpschutter een Israëliër is, en de vermoorde demonstrant een Palestijn is.

De beelden die NOS-fake-nieuws organisatie u niet zal tonen


Annotaties:
| #262728 | 30-03-2018 23:06 | Best Well

Jan Verheul30 maart 2018 om 23:20
Volgens Palestijns onderzoek doodt Israel om de andere dag een Palestijns kind.

180 kinderen elk jaar.

En volgens Israelisch onderzoek pleegt de Mossad 40 'Skripal's" per jaar. Dat zijn moordaanslagen op lieden overal in de wereld. Mensen die om een of andere reden weg moeten.

Bron: http://stanvanhoucke.blogspot.co.nz/2018/02/zionist-terror-israel-killed-3000.html

Bron: https://www.amazon.com/Rise-Kill-First-Targeted-Assassinations-ebook/dp/B01N7LQ2NR

http://stanvanhoucke.blogspot.co.nz/2018/02/zionist-terror-israel-killed-3000.html
Best Well's avatar
| #262731 | 31-03-2018 07:19 | herman4394
Boekbespreking Ilan pappe 'Het idee van Israël’

video in Engels (15 min)
De geeerde professor in Geschiedenis Ilan Pappé heeft een leven lang wetenschappelijk onderzoek en reflectie gebruikt om 'Het idee van Israël' te produceren, een opmerkelijk, uitdagend boek. Hij onderzoekt de rol van de zionistische ideologie die heeft geleid tot de oprichting van Israël.

Pappe's boek reflecteert over hoe generaties van historici het conflict uit 1948 hebben vormgegeven als een bevrijdingscampagne, waardoor een mythe ontstaat over de stichting die vandaag nog voortduurt.

"Het idee van Israel" onderzoekt hoe het zionisme werkt buiten de regering en het leger door middel van onderwijs, media en c inema. Het helpt de ideologische structuur die ten grondslag ligt aan Israël te verklaren, misschien zelfs bloot te leggen.

Wat je persoonlijke kijk op Israël en het Zionisme ook mag zijn, de intellectuele bekwaamheid van professor Pappe is onbetwistbaar. Deel of verwerp zijn conclusies zoals u dat wilt, maar wat hij zegt, vereist overweging en reflectie.

http://www.presstv.com/Detail/2018/03/29/556805/The-Idea-of-Israel-Ilan-Papp

vertaald door Google translate
| #262734 | 31-03-2018 09:27 | Antares
Het lijkt een klein detail dat Israël drones met traangas heeft ingezet maar het is alweer een stap op weg naar de situatie waarin Israël met een druk op de knop Palestijnen kan aanvallen zonder de minste kans om zelf risico te lopen. Apartheid met afstandsbediening.
Antares's avatar
| #262736 | 31-03-2018 11:26 | herman4394
Israël dreigt haar geweld na de VN-vergadering uit te breiden

Het Israëlische leger heeft gedreigd zijn "reactie" te verhogen als de spanningen voortgaan op de Gaza-omheining kort nadat de VN een spoedvergadering hadden gehouden over het bloedbad van het regime van meer dan een dozijn Palestijnen tijdens een massale betoging tegen bezetting in de enclave aan de kust.

vertaald door Google translate

Lees verder in Engels: http://www.presstv.com/Detail/2018/03/31/556963/Gaza-Palestine-Israel-Antonio-Guterres
aanmelden / inloggen