Door herman4394, Op woe 21 sep 2016 03:24, 11 reacties, citaat / intro / linkdump

Obama beschermt de terroristen, Amerika redt Isis-Isil-Daesh. Getuigen

Isis financé par les USA
OBAMA BESCHERMT DE TERRORISTEN
- Een dag voor de aanvallen vlogen US drones over het gebied.
-De luchtaanvallen door de US verwoestten al onze apparatuur en verdedigings wapens.
- IS strijders vielen ons onmiddellijk aan gedurende de US aanvallen en daarna.
- US drones en helikopters openden het vuur met machinegeweren op onze strijdkrachten die zich teruggetrokken hadden.
- Het was zeker geen vergissing. We werden opzettelijk aangevallen om IS te helpen.
- Amerika is zelf ISIS. ...
| #254615 | 21-09-2016 03:54 | herman4394
Testimonies of Syrian Soldiers Who Witnessed the US Airstrikes.
Read carefully: The testimonies confirm the unspoken truth:

Translation from Arabic (H. E)

The US Air strikes were deliberate, they were carefully planned and coordinated with ISIS-Daesh commandos on the ground.

The bombings enabled the ISIS-Daesh Islamic State mercenaries to wage an effective counterattack against Syrian government forces.

The “incident” was casually dismissed by America’s media: “US airstrikes Missed ISIS, but Damaged US Policy in Syria”.

Fake media reports support a fake “war on terrorism”: Sorry, collateral damage, we got our targets mixed up…

And then they tell us (i.e the Western media) that the Islamic State is threatening the Western World, that ISIS-Daesh cells are responsible for the terror attacks in Europe and the US.

“The US homeland is under attack and we must defend ourselves'"

Nonsense! Washington and its allies are the State Sponsors of Terrorism.

The various jihadist organizations including ISIS-Daesh and al Nusra are supported and funded by the Western military alliance.

In the words of Oliver Stone:
"We’re Not under Threat. We Are the Threat"...
"we must defend ourselves"
| #254622 | 21-09-2016 18:35 | ffloor
Niks nieuws. In de Korea-oorlog in de '50er jaren gebeurde precies hetzelfde (generaal Mc.Arthur beschreef dat en zei letterlijk: "Ja we jagen op de vijand en we zijn het zelf!" - in vakjargon heet zoiets: "Vriendelijk vuur") maar tijdens het Ardennenoffensief werden al duizend Amerikaanse levens door de Britten afgeschoten - puur omdat zijzelf de eersten wilden zijn die Duits grondgebied betraden.
Coalities zijn altijd zéér gevaarlijk, dat heeft ons land in Bosnië nog in grote problemen gebracht door ontbrekend luchtsteun.
Voorts, dat President Obama een moslem is dat heeft hijzelf 2x gezegd dus ik mag aannemen dat hij dat is (en geen baptist, zoals dat staat in cv's om door het plebs gelezen te worden).
| #254634 | 22-09-2016 07:39 | herman4394
Dank ffloor.
Op Wikipedia kan ik niet vinden dat er ook duidelijk sprake van misleiding kan zijn, zoals de VS + geallieerden nu geflikt (zouden kunnen?) hebben.

Bij NL kan ik bijna niks vinden: https://nl.wikipedia.org/wiki/Eigen_vuur
Engels: https://en.wikipedia.org/wiki/Friendly_fire

Toch nog wel interessante vervolg artikelen hieronder:

Russia presented all evidence on aid convoy attack, now wants impartial investigation – Lavrov
Read more:
https://www.rt.com/news/360146-lavrov-unsc-syria-aid-convoy/

US 'Predator' Attack Drone Was Spotted Around at the Time of UN Convoy Attack
Read more: https://sputniknews.com/middleeast/20160921/1045559448/us-predator-drone-syria-russia.html
| #254635 | 22-09-2016 08:15 | tamsowashere
Ffloor.
Ik denk dat hij eerder atheist is,dan dat hij een moslim is.
Als je pro zionist bent en israel steunt in het uitmoorden van palastijnen (laatste gaza oorlog),plus de oorlogen in zijn geheel tegen moslim landen,dat geen moslim genoemd kan worden.

En wat betreft die radicale gekken die worden ingehuurd voor dollars,alleen tijdelijk nodig zijn.Als de klus is geklaard en assad is verdwenen,dan worden ze zelf het doelwit.
tamsowashere's avatar
| #254638 | 22-09-2016 13:51 | jantjeuitnederland
@tamsowashere
Obama steunt Israël zelf niet, maar soms heeft hij geen keus.
Obama heeft letterlijk gezegd ""The future must not belong to those who slander the prophet of Islam". Een christen zegt zoiets niet, dit kan alleen uit de mond van een moslim komen.
Verder moorden de israëliers geen mensen uit, maar kiezen hun slachtoffers zeer nauwkeurig. Dit wordt bevestigd door de anti-iIsraelische VN. Dat dit scum der aarde zich in ziekenhuizen en scholen verstop, dat kan je de Israëliërs niet kwalijk nemen. De gazastrokers zijn wel degenen die continue aanslagen op Israël plegen d.m.v. raketten, ondergrondse tunnels, steekpartijen enz.
precies zoals in het handvest van Hamas staat.
Ik geef Israël gelijk dat ze dan terug slaan.
De islam is het geloof in Satan, niet in de Goede God. Waarom is het anders verboden voor moslims om de bijbel te lezen, waarom mogen ze liegen om hun geloof te versterken en gaan ze niet voor de waarheid? Waarom geloven ze in de onmens Mohammed en verheerlijken ze zijn persoon.
Het geloof de islam deugt niet. Als er in jouw hemel mensen rondlopen (incl. 72 maagden) die andere mensen hebben vermoord, dan is dat gelukkig niet mijn hemel.
Trouwens, ze noemen zichzelf PalEstijnen.
jantjeuitnederland's avatar
| #254641 | 22-09-2016 14:05 | Antares
Zucht.
Antares's avatar
| #254642 | 22-09-2016 14:37 | Ness
Religie wordt te pas en te onpas bij de haren binnen de discussie getrokken. Hou er aub rekening mee dat bij zeker 70% van de Nederlanders, die oude boekjes die voor de helft vol met waanzin staan de lachlust opwekken. Bijvoorbeeld, dit zal wel in jouw straatje passen Jantje, de profeet Mohammed zou tijdens een opscheprondje met zijn maten hoogstpersoonlijk de maan in 2-en hebben gebroken en weer hersteld. Exit profeet. Hoef je niet mee aan te komen bij NL'ers, met dergelijke verhalen, punt.

Maar mensen hier kennen de bijbel heel wat beter dan de koran. En hebben tevens een dosis immuniteit voor flauwekul met peertjes in de (epi)genen zitten. Dus exit Jehovah of hoe die psychopaat ook mag heten. De meesten hebben niet dat bord voor de kop dat maakt dat de realiteit niet tot ze doordringt, want voor mensen die begrijpend kunnen lezen is de bijbel (OT) een stoomcursus agnostiek, of zelfs atheisme. Je hersens moeten van jongsaf aan worden gespoeld wil je daadwerkelijk zulke sprookjes letterlijk nemen en de logica van waanzin kunnen inzien.

ER IS NIKS ISLAMITISCH AAN ISIS. Het zijn ingehuurde JUNKIES, okay? En ze zijn ingehuurd om de boel op stelten te zetten door figuren die Jantje vereert, bijvoorbeeld het heilige volk Israel dat zo'n 2000 jaar geleden geheel is opgegaan in de plaatselijke, Palestijnse bevolking. Die doen net of ze in dezelfde of soortgelijke waanzin geloven, die ze uit oude boekjes hebben opgediept en nu *toepassen*.

Heb ik nog een appel te schillen met de Katholieken hier. Vanaf het moment dat ik begreep als 6-jarige dat als ouders een stemmetje hoorden die ze opdroeg mij te kelen als een lammetje - en dat ze dan nog luisteren ook!, heb ik geen volwassene meer vertrouwd voor zeker 2 jaar, en die god al helemaal niet. Happy Eid trouwens! Als je pa stemmetjes hoort slacht-ie JOU straks ritueel! FUCK RELIGION.
Ness's avatar
| #254643 | 22-09-2016 14:45 | Ness
Het meest zieke symbool van het christendom is dat kruis waar een gemartelde gozer zachies de geest geeft. Als je daar dan goed misselijk van bent geworden hoor je ook nog dat hij dat voor jou heeft gedaan. WTF???
Ness's avatar
| #254645 | 22-09-2016 15:09 | herman4394
Ik ... zucht ... ook maar weer eens jantje.
Voor jou maak ik er geen woorden meer vuil aan.
| #254646 | 22-09-2016 16:19 | Ness
Nja. Ooit is me een beschrijving ter ore gekomen van de truuk: "hoe laat ik een mens exploderen zodat mijn vriendjes bij de bank gelukkig worden". Hier wat variaties:

Je begint met het slachtoffer een lening op te dringen (cq een ploeg onstabielen verslaafd te maken), studieschulden, dopeschulden, hoerenschulden, telefoonschulden, any schulden. Als blijkt dat het slachtoffer/het crimineeltje niet kan afbetalen, krijgt hij de opdracht: lees de koran zoals wij willen dat je 'm leest en trek je conclusies; de schulden zullen je familie kwijtgescholden worden na exploderen, eventueel vergezeld van andere wandaden.

of: Jij bent dood maar je familie nog net niet; nou kun je naar Syrie afreizen en nog even genieten van 'het leven' (dope, verkrachting etc) en dan exploderen of anderszins sneuvelen, of we maken jou én je familie af vanwege je giga-schulden. Hier heb je een koran ter motivatie en ondersteuning.

of: geef ons je debiele zonen, dan maken wij ze kwijt en komen ze jou niet tot last terwijl ze toch iets 'goeds doen' Hier hebbie een centje.

of: je vraagt een useful idiot een pakje te brengen naar meneer A op plek B. Als de idiot op de plaats van bestemming is aangekomen, druk je op dat knopje. Boem.

of: als doorgewinterde perverse crimineel zie je gouden bergen aan het eind van de Syrische horizon. Alles wat nooit kon, mag daar zomaar, als je maar heel hard snakkebar roept. De vreugde is het risico meer dan waard.

Tot zover de invloed van "de Islam" aka de maffia. Jantje staat tegen de verkeerde boom te pissen. Dit gaat uiteindelijk om geld en macht, niet om godsdienstige ideologiën. Laat die er dan ook buiten, of riskeer het schaterlachen van het publiek. Heeh ga ff die koran ophalen in die moskee, Jantje, veel succes wahahaha
Ness's avatar
| #254670 | 24-09-2016 03:26 | herman4394
@ Ness
Het meest zieke symbool van het christendom is dat kruis waar een gemartelde gozer zachies de geest geeft. Als je daar dan goed misselijk van bent geworden hoor je ook nog dat hij dat voor jou heeft gedaan.

Verhelderend inzicht...! Bedankt Ness
aanmelden / inloggen