Door community (initieel rembo), Op din 4 maa 2014 20:05, 4 reacties,    

Oekraïense generatoren om vrije elektriciteit te maken

Naast alle chaos komt er ook goed nieuws uit Oekraïne. Een team van Russische wetenschappers komt met een geslaagde reproductie van het Tesla vrije energie apparaat. Met een input van 160 watt produceren ze normale wiselstroom met een vermogen van 1,5 tot 2 kiloWatt. Dit kan nu verwerkt worden tot een stand-alone, mobiele generator.Drie andere uitvinders uit de Oekraïne, Myroslav MELESHKIN, Valerij BOROVYCH, en Sergij VERETYUK, brachten de website Generator-Motor.info in de lucht. Met daarop de beschrijving van een simpele motor-generator. Hun testmodel verbruikt minder energie naarmate de generator zwaarder belast wordt. Men zegt dat dit verwerkt kan worden tot een stand-alone power suply, wederom een generator. Ze hebben er patent op aangevraagd. Maar men verklaard dat dat voornamelijk is om een monopolie positie van een ander bedrijf, met deze techniek, te voorkomen. Een definitief prototype hebben ze nog niet. De motor lijkt verdacht veel op de zogenaamde Phi (Φ) generator. (Uitgevonden door Boyce en beschreven in het boek van Jovan Marjanovic.)

Annotaties:
| #212027 | 04-03-2014 20:31 | ouwe knar
Ah, LOL. Dan moet Amerika opschieten mat landje pik ;)
Waarom alleen in de Oekraine? Belangrijke uitvindingen vinden vaak op meerdere plaatsen tegelijkertijd plaats ;P
ouwe knar's avatar
| #212042 | 05-03-2014 07:53 | Atlas
Dat zou echt de grap van de eeuw zijn, de Amerikanen die sinds Tesla allang zoiets zouden kunnen hebben en de Russen die de hele hegemonie van de olie gebaseerde economie en daarmee samenhangende positie van de dollar opblazen door een dergelijke vinding publiek te maken.
| #212065 | 05-03-2014 15:58 | Qvic
Dit is ook het net niet werken weer. Veel poeha, maar een daadwerkelijke werkende prototype ben ik nog nooit tegen gekomen en de smoes is altijd dan dat hij het eerst wel deed, maar nu helaas niet meer.
Qvic's avatar
| #212078 | 05-03-2014 18:29 | rembo
@Qvic in deze tijd van onbeperkte technische mogelijkheden, wat vind je net niet werken? In het eerste filmpje verklaren ze de apparatus van Tesla uit 1910 te hebben nagebouwd. En werkend gekregen. Filmpje is trouwens uit november jongstleden.
Vrije energie is ondertussen wel redelijk ingeburgerd. In de vorm van zonnepanelen of windturbines bijvoorbeeld. Op Zaplog staat elders beschreven hoe zonnepanelen zelfs met houtvezels gemaakt kunnen worden.
Je kan je dak verpachten voor zonnepanelen. Hoef je alleen je hand op te houden en de korting op je energie te ontvangen. Niet eens een investering dus werkelijk vrije energie.
In dit klimaat kom jij met de stelling: het is het allemaal net niet. Maar een mix van alle mogelijkheden zou een flink aandeel kunnen blijken. Kijk ook naar het potentie van biogas (rioolwater) wat mondjesmaat gelukkig ook ontwikkeld word.
Gas dat uit de grond komt staat onder druk terwijl methaangas uit rioolwater zachtjes door bubbelt. Daarom is het lucratiever om het op te "pompen". Maar het is toch eigenlijk van de zotte om het niet duurzaam aan te pakken?

Nog een hele coole uit de Filipijnen: http://peswiki.com/index.php/Directory:Raul_Melendres'_Free_Energy_Cell_Phone_Charger
Gewoon van rommel samengevoegd en het werkt. Vanaf 2.18 in het eerste filmpje start hij de generator op. En het lijkt er echt wel op dat de telefoon opgeladen word. (Een platte gulden-batterij is natuurlijk makkelijk te verstoppen in het motortje of onder de print plaat.)
rembo's avatar
aanmelden / inloggen