Door community (initieel spaceman), Op zon 3 jul 2016 12:42, 8 reacties,    

Olie voor immigratieOp gevaar af dat u uw buik inmiddels boordevol heeft van gezeik over de multiculturele samenleving, wil ik u toch iets vertellen wat u nog niet weet. Namelijk dat de massale moslim-immigratie naar West-Europa niet zomaar uit de lucht is komen vallen. Zij is een rechtstreeks gevolg van een Europese richtlijn, die in 1975 geruisloos is bekokstoofd. Aanleiding was de oliecrisis van 1973. Uit angst dat de oliekraan voorgoed dicht zou gaan, is toen op Europees niveau besloten om een “Euro-Arabische Dialoog” op gang te brengen met de OPEC-landen. Deze EAD kreeg een permanent hoofdkwartier in Parijs, en organiseerde overal ter wereld congressen, waar 200 afgevaardigden van de toenmalige EEG zich beijverden om de Arabische olieboeren te vriend te houden. In juni 1975 rolde daar een convenant uit, waarvan wij nu met z’n allen nog steeds de zure vruchten plukken: die 200 zaakgelastigden namen in Straatsburg, met algemene stemmen, een resolutie aan. Uit naam van de hele toenmalige Europese gemeenschap.

Het was een tijd van moordende consensus: in heel West-Europa waren toen sociaal-democraten aan de macht, en van oppositie was nauwelijks sprake De geestelijke vader van de tekst, de Belg Tijl De Declercq, mocht dan een christen-democraat zijn; hij was ook zo links als een deur, en een warm voorstander van totalitarisme. Hij ijverde bijvoorbeeld ook driftig voor innige vriendschapsbanden met de Sovjet-Unie. Het is deze Resolutie van Straatsburg (onthou die naam!) waarvoor Pim en Theo met hun leven hebben gegeven, zou je kunnen zeggen.
In het document belooft de EEG om voortaan de Arabische immigratie actief te bevorderen, en de nieuwkomers ruim baan te geven om hun cultuur naar Europa te exporteren. De tekst benadrukt “de grote verrijking, die het Arabisch cultuurgoed ons te bieden heeft, vooral op het gebied van normen en waarden”, en draagt de lidstaten op om aan de verspreiding “de hoogste prioriteit” te geven. De pers moet worden ingeschakeld “om een gunstig klimaat te scheppen voor de immigranten”, en de academische wereld moet worden gemotiveerd “om de nadruk te leggen op de positieve bijdrage van de Arabische cultuur aan de ontwikkeling van Europa”. Geld moet worden uitgetrokken om de oprichting van moskeeën, Islamscholen, centra voor Arabische cultuur en wetenschappelijke instituten ter bestudering van de Islam te stimuleren. Het staat allemaal zwart op wit. Sinds 1975. Dankzij ons onvolprezen Europarlement.
Verrek, nou begrijp ik ineens waarom Wouter Bos van mening is dat er “meer moskeeën bijgebouwd moeten worden”! Geen wonder dat Samir A. steeds wordt vrijgelaten: als er iemand bezig is de Arabische way of life te exporteren is hij het wel, geef toe, en wij hebben zwart op wit beloofd daaraan de hoogste prioriteit te geven! Het verklaart ook waarom zelfs Beberkindertjes hier – voor het eerst van hun leven – Arabische les kregen, bij wijze van “onderwijs in eigen taal”. Andere smaken hadden we namelijk niet.
Het verklaart ook waarom er hier te lande al tien jaar een literatuurprijs bestaat, waarvoor uitsluitend auteurs met een Marokkaanse of Arabische achtergrond in aanmerking komen. De “El-Hizra-prijs” heet dat ding, en hij wordt gefinancierd door het Rijk. Als je hem wint wordt je manuscript op staatskosten uitgegeven, en je krijgt een geldbedrag. Alles is welkom, ook song- en rapteksten, mits het maar door Marokkanen of Arabieren is vervaardigd. Zelfs als je Nederlands niet machtig bent is dat geen bezwaar: dan lever je je proza gewoon in het Arabisch of Tamazight in. Sinds 1992 zijn er zo 70 auteurs bekroond. Het is dit “steuntje in de rug”, zoals de El Hizra website het uitdrukt, waaraan schrijvers als Abdelkader Benali, Khalid Boudou en Mohammed Benzakour hun carrière danken. Met name Benzakour bleek al spoedig een kat in een zak te zijn: medio 2001 werd hij er bij de Volkskrant als columnist uitgegooid wegens plagiaat. Maar sindsdien heeft hij er zowaar alweer twee nieuwe prijzen bijgekregen: de Zilveren Zebra 2001 - “wegens zijn opvallende, in enkele jaren opgebouwde oeuvre” (zeer opvallend, zegt u dat wel) - en de Journalisten Vredesprijs 2005. Plagiaat of niet, de verbreiding van het Arabisch cultuurgoed krijgt hier inderdaad de hoogste prioriteit, dat is een ding wat zeker is. Nederland is nou eenmaal altijd het braafste jongetje van de klas geweest als het op Europese richtlijnen aankwam.
Jarenlang heb ik me afgevraagd hoe het mogelijk was dat onze autoriteiten, zonder uitzondering, allemaal letterlijk dezelfde zoetsappige cliché’s bezigden als het over moslim-immigratie ging. Niet alleen hier, maar in heel West-Europa! Nooit eerder, zelfs niet toen half Suriname naar de Bijlmer verkaste, had ik er eentje horen lullen over “onderwijs met behoud van eigen taal en cultuur”, of “verrijking van de samenleving”. En nu deden ze het ineens allemáál! Ze leken wel gehypnotiseerd!
Maar nu begrijp ik het: ze voeren al 30 jaar gehoorzaam de Resolutie van Straatsburg uit! Het is Europees beleid! Oil voor Immigration, als het ware!

Voor zover ik nog niet Islamofoob was, ben ik het nu. Eurofoob was ik al lang, en terecht, dat blijkt maar weer. Heer ontferm u over ons, en over de suicidal maniacs in ons Europarlement.

Pamela Hemelrijk
Annotaties:
| #252537 | 03-07-2016 14:44 | Paul2

Vanwege de unieke manier waarop Millennials zijn opgevoed, denken velen van hen dat zelfreflectie racisme is. Daarom klagen ze sinds de Brexit onophoudelijk over hoe ze genegeerd zijn en hoe hun stem niet is gehoord, uiteraard geholpen door The Guardian, het huis-aan-huisblaadje voor de batshit insane. In werkelijkheid kwamen Millennials helemaal niet opdagen om te stemmen. Verongelijkte mensen die denken dat ze recht hebben op alles, de Duitsers zijn er gek op. Zo blijkt maar weer nu Sigmar Gabriel, de sociaaldemocratische vice-kanselier, een oproep doet om Britse jongeren naar Duitsland te lokken door paspoorten weg te geven. Want zij wilden geen Brexit en "zijn slimmer dan hun bizarre politieke elite".
http://daskapital.nl/2016/07/duitsland_wil_zijn_grenzen_wee.html

Weg kwijt...
| #252538 | 03-07-2016 16:47 | spaceman
Totaal
spaceman's avatar
| #252541 | 03-07-2016 17:54 | Antares
En Pamela Hemelrijk wordt niet beïnvloed door zionistische motieven. Ze vertelt maar de helft van het verhaal. Links haalt hen binnen, rechts steekt de lont aan. De derde grijpt de macht.
Antares's avatar
| #252542 | 03-07-2016 17:57 | spaceman
Natuurlijk..zionistisch complot..wat niet?

Even een overlevende aanhalen;

CmdGhjZWYAAYvMh.jpg:large
spaceman's avatar
| #252543 | 03-07-2016 18:11 | ..................
Dat wijf is al tijden dood.En het bericht is ook jaren oud.

Het is gewoon BS,dat die allah akbars invloed hebben op de immigratie,terwijl juist de corperatie's en het bedrijfsleven deze goedkope loonarbeiders nodig hadden,.en binnenhaalde.

Dan zou polen zeker ook gedreigd hebben met iets (minder kiezelstenen),om europa te dwingen polen aan te nemen.

Het was ook niet de PVDA die ze binnen haalde,maar de VVD met refo partijen,die rond 1966 aan de macht waren.
den Uyl kwam pas in 1972 aan de macht,en toen waren de deuren al wagenwijd opengezet.
| #252545 | 03-07-2016 18:54 | Ness
Het blijft een feit dat het overdadig moslim-knuffelen een Oiropese richtlijn was en is, die van bovenaf (dus niet door links of rechts maar gewoon door hebzuchtigen) werd verordonneerd. Vandaar mijn stem. En ik word doodziek van al dat gescheld van links op rechts en vice versa. We worden geregeerd door criminelen, door de maffia. Linkse criminelen, rechtse maffia of omgekeerd? Dat rooit toch nergens op. Een rat is een rat en het plakkertje maakt niet uit.
Ness's avatar
| #252553 | 03-07-2016 22:43 | jantjeuitnederland
@Tamowashere:
Onzin hè?
Leest u dit even mee?
http://www.assembly.coe.int/nw/xml/XRef/Xref-XML2HTML-en.asp?fileid=17880&lang=en
Waarom deze uitzonderingen voor dit uitermate mensonvriendelijke geloof?
jantjeuitnederland's avatar
aanmelden / inloggen