Door Unbeliever, Op zon 5 dec 2010 13:01, 4 reacties,    

Oliver Stone: de Joodse overheersing van de media.

De openhartige Hollywood regisseur zegt dat z’n nieuwe film als doel heeft Adolf Hitler, welke hij in het verleden nog een zondebok heeft genoemd, in de juiste historische context te plaatsen.

De Joodse overheersing van de media staat een open debat over de holocaust in de weg, dat zei de Hollywood-regisseur tegen de Sunday Times, daaraan toevoegend dat de joodse lobby de buitenlandpolitiek van de VS al reeds jaren bepaalde. (1911)

In het Sunday interview zei Stone naar verluidt dat de Amerikaanse publieke opinie betreffende de Holocaust een gevolg is van de "joodse overheersing van de media," en voegt eraan toe dat een aanstaande film van hem, in de context is gericht op Adolf Hitler en de Sovjet-dictator Jozef Stalin.

“Er is een grote lobby gaande in de Verenigde Staten”, zei Stone, eraan toevoegend dat “het harde werkers zijn”. Ze zitten bovenop elke commentaar. “Het is de meest krachtige lobby in Washington”.

De beroemde Hollywood-regisseur van films als Platoon en JFK, zei ook dat, “als Hitler het monster van Frankenstein was,” is er ook een “dr. Frankenstein.”

“Hij heeft een veel steun gehad van Duitse industriëlen, de Amerikanen en de Britten”. vertelde Stone de Sunday Times, eraan toevoegend dat “Hitler veel meer schade heeft toegebracht aan de Russen dan aan het Joodse volk”.( 25 of 30 miljoen gedood.)

Onder verwijzing naar de vermeende invloed van de machtige joodse lobby op de Amerikaanse buitenland politiek, zei Stone dat Israël het buitenland beleid van de VS al jaren heeft opgedrongen, eraan toevoegend dat hij het Amerikaanse beleid tegenover Iran verschrikkelijk vind.

"Iran is geen lieverdje", zei Stone, benadrukkend dat de Amerikanen niet het hele verhaal kennen.

Stone's opmerkingen de Sunday Times herhalen eerdere uitlatingen van de Hollywood-regisseur, over wat hij waarneemt als de vertekend beeld van de feiten, zoals het beeld van Adolf Hitler en Josef Stalin in de Amerikaanse media.

Eerder dit jaar sprak Stone op de Television Critics semi-jaarlijkse Press Association's tour in Pasadena en zei dat "Hitler een gemakkelijke zondebok was." (Om de misdaden van de zionisten op af te schuiven)

“Hij is het product van een reeks van acties. Het is oorzaak en gevolg ... Mensen in Amerika niet weet wat Wereldoorlog I en WO II gemeen hebben”, zei Stone en voegde eraan toe dat hij door zijn documentairewerk, in staat is geweest in de schoenen van Stalin en Hitler te gaan staan om hun standpunten te begrijpen.

"We gaan onze kennis verbreden. We willen verder gaan dan opinies ... Kijk naar de financiering van de nazi-partij. Hoeveel Amerikaanse bedrijven waren daarbij betrokken, van GM tot IBM. Hitler is gewoon een man die gemakkelijk zou kunnen zijn vermoord, "zei Stone. (Alvorens zijn vermeende daden betreffende de holocaust ten uitvoer te brengen.)

Door Haaretz Service
Annotaties:
| #119067 | 05-12-2010 14:44 | Monetaryjustice
"We were not foolish enough to try to make a currency coverage of gold of which we had none, but for every mark that was issued we required the equivalent of a mark's worth of work done or goods produced. . . .we laugh at the time our national financiers held the view that the value of a currency is regulated by the gold and securities lying in the vaults of a state bank." -Adolf Hitler, 1937 (CC Veith, Citadels of Chaos, Meador, 1949.) "And it proved sound. It worked. In less than ten years Germany became easily the most powerful state in Europe. It worked so magically and magnificently that it sounded the death knell of the entire (Zionist) Jewish money system. World Jewry knew that they had to destroy Hitler's system, by whatever means might prove necessary, or their own [system of usury] would necessarily die. And if it died, with it must die their dream and their hope of making themselves masters of the world. The primary issue over which World War II was fought was to determine which money system was to survive. At bottom it was not a war between Germany and the so-called allies. Primarily it was war to the death between Germany and the International Money Power." --William Gayley Simpson, 'Which Way Western Man' (p.642)
Monetaryjustice's avatar
| #119070 | 05-12-2010 14:47 | Monetaryjustice
Issued FREE OF INTEREST, and backed by labour/production/credit worthiness.

Er was geen systeem om het geld ook weer efficient terug te trekken uit circulatie. (de hyperinflatie periode ging vooraf aan dit systeem)
Monetaryjustice's avatar
| #119087 | 05-12-2010 16:04 | Paul2
zei de joodse Hollywood-regisseur

Staat niet in artikel,heeft nl katholieke moeder.
| #119104 | 05-12-2010 19:03 | Unbeliever
@Paul2,
Je hebt gelijk, z'n vader was joods en zelf is hij Boeddhist of zoiets.
Unbeliever's avatar
aanmelden / inloggen