Door Unbeliever, Op din 9 feb 2010 16:21, 16 reacties,    

Onderbroekterrorist gelieerd aan Israël en FBI

De onderbroekterrorist is de laatste in een reeks van geënsceneerde incidenten bedoeld om The Clash of Civilizations plausibel laten lijken en "de oorlog tegen het terrorisme" gegrond.

De verhaallijn is niet bij elkaar te houden. Niet eens een beetje. Zoals gebruikelijk, wijst de bron van deze door de MSM aangewakkerde angstcampagne rechtstreeks naar Tel Aviv, met een ondersteunende rol deze keer voor de FBI.

Hoe is een jonge Nigeriaanse moslim zonder een paspoort door de beveiliging van luchthaven Schiphol geglipt? Niet alleen had zijn reis een onlogische route, betaalde hij voor een dure last-minute ticket en had geen ingecheckte bagage. Hoe kan dat?

ICTS International, het beveiligings bedrijf op Schiphol, werd opgericht door voormalige leden van Shin Bet, het Israëlisch burger veiligheids agentschap, en Israëlische directieleden, belast met de El Al veiligheid. ICTS had haar expertise al bewezen bij het opzetten van dit type operaties.

In december 2001, glipte Richard "The Shoe Bomber" Reid door de ICTS beveiliging op luchthaven Charles de Gaulle in Parijs. Huntleigh USA, een dochteronderneming van ICTS, deelde de verantwoordelijkheid voor de beveiliging van Logan International Airport in Boston, waar de kapers van twee van de vier 911 jets door de beveiliging van de luchthavens glipten.

De onderbroekterrorist vertelde de Amerikaanse autoriteiten dat de radicale Jemenitische geestelijke Anwar al-Awlaki hem adviseerde in deze actie. Geboren en getogen in New Mexico, verhuisde Al-Awlaki in 2004 naar Jemen, na hulp aan de twee 911 kapers die getraind zijn in San Diego. Hij was ook adviseur van majoor Nidal Hasan uit het Amerikaanse leger die 13 mensen in Fort Hood, Texas, in 2009 heeft neergeschoten.

Het is nog niet duidelijk of FBI-agenten de Nigeriaan volgden terwijl ook hij werd bijgestaan door Al-Awlaki. Zo niet, dan zou dat herhalend patroon van de FBI medeplichtigheid betekenen.

FBI-agenten bewaakten niet alleen Major Hasan en Al-Awlaki voor de Fort Hood schietpartij, maar hielden ook toezicht op de San Diego kapers terwijl ze werden geholpen door Al-Awlaki.

Hoewel de Nigeriaan tevergeefs probeerde om 80 gram PETN, een explosief genaaid in zijn ondergoed, te laten ontploffen, was die hoeveelheid nauwelijks genoeg om de leuning van zijn stoel eraf te blazen.

Zonder een slaghoedje, was dit "terroristisch incident" gedoemd te mislukken zelfs voordat hij door de beveiliging glipte.

We kregen te horen dat zijn vader de C.I.A. chef in Lagos had gewaarschuwd. Maar zijn vader, een bankier, had over het hoofd gezien dat het Nigeriaanse beveiligings bedrijf Israëlische leger personeel ingehuurd had om de Nigeriaanse beveiligers op te leiden.

Ook kregen we te horen dat Nigeria al decennia lang het centrum voor de Israëli's is voor het witwassen van de opbrengst van hun internationale georganiseerde misdaad.

De Irakoorlog connectie

Vier dagen na 911, bezocht San Diego special agent Steven Butler het huis van de Iraaks-Amerikaanse Munther Ghazal, de het dichtst bij Saddam Hussein staande Iraakees die toen woonachtig was in de VS.

Dat is dezelfde dag waarop plaatsvervangend minister van Defensie Paul Wolfowitz in een vergadering op Camp David voorstelde dat de VS Irak binnen zou vallen. Irak?

Agent Butler betaalde huur en incasseerde checks voor de twee kapers in San Diego, terwijl ze werden bijgestaan door Al-Awlaki. Wat wilde Butler weten? Finacierde Ghazal Mel Rockefeller met wie hij in 1997 naar Irak reisde?

Terwijl ze in Bagdad waren, bevestigden zij dat Saddam Hussein het massavernietigingswapenprogramma in Irak had stilgelegd na de Golfoorlog van 1991 en bereid was om over zijn vertrek te onderhandelen zonder oorlog. Dat was vier jaar voor 911. De FBI moet Mel Rockefeller nog ondervragen.

Ondertussen profiteren de gebruikelijke figuren weer van de ellende aan beide zijden in een confrontatie waarbij ze een belangrijke rol hebben gespeeld bij het creëren hiervan. Het was de Joodse zionist Bernard Lewis die als eerste de term, The Clash of Civilizations bezigde.

Pas later werd Harvard professor Samuel Huntington gebrandmerkt met dat uitgangspunt toen zijn boek met die naam in 1996 werd gepubliceerd, vijf jaar voor 911.

De Israëlisch-Amerikaan Michael Chertoff (ook in de VS hebben ze dubbele paspoorten), de voormalige minister van Binnenlandse Veiligheid (ook bekend als zoon van de rabbijn), promoot nu bedrijven die de zeer opdringerige body scanners fabriceren die geweldig zijn voor het spotten van kruisbommen, tenzij, natuurlijk, een Israëlisch bedrijf verantwoordelijk is voor de veiligheid.

Nieuwsberichten suggereren dat de beurswaarde van deze bedrijven 3 miljard dollar in waarde zijn gestegen na het laatste terroristische incident. Stel je de vreugde onder de cliënten van de Chertoff Groep voor.

Inmiddels is de VS veranderd van de rijkste natie tot 's werelds grootste schuldenaar. Econoom Joe Stiglitz berekende een bedrag van 3 biljoen dollar voor een oorlog gebaseerd op gefinggeerde, gebrekkige en regelrecht gelogen inlichtingen, waarvan elke cent geleend, met inbegrip van 700 miljard dollar aan rente.

Tel Aviv: De gemeenschappelijke bron van terreur

Dat is niet alles. Controleerende aandelen van ICTS zijn in bezit van Menachem Atzmon, voorzitter van de raad van bestuur sinds 2004. Penningmeester van de lang-dominante Israëlische Likud partij zijnde, werd Atzmon veroordeeld voor campagnefinancieringsfraude. Zijn co-penningmeester, Ehud Olmert, nam in 2008 ontslag als minister-president na te zijn vrijgesproken van fraude waaronder meerdere beschuldigingen van corruptie.

Heb ik vergeten te vermelden dat ICTS ook de beveiliging voor het Londense bussysteem had tijdens de tegen het Verenigd Koninkrijk gerichtte terroristische aanslag? Ben ik vergeten te vermelden dat zes maanden voorafgaand aan de vlucht van de Shoe Bomber op American Airlines, Richard Reid, was tegengehouden op Schiphol, terwijl hij aan boord ging voor een El Al-vlucht naar Tel Aviv. En dat Shin Bet hem in staat stelde om aan boord te gaan, ?zodat hij kon worden gecontroleerd in Israël?.

Hebben de Israëli's hun trouwe bondgenoten geinformeerd over Richard Reid? Wat denk je?

Denk aan het vrachtwagenincident in oktober 1983 waarbij 241 amerikaanse militairen werden gedood. Een voormalige Mossad officier had toegegeven dat ze een beschrijving hadden van die vrachtwagen. Heeft onze bondgenoot ons dat verteld? Wat denk je?

Herrinner ons geloof in de Iraakse massavernietigingswapens.
De Iraakse banden met Al Qaeda.
De Iraakse mobiele laboratoria voor biologische wapens.
Het Iraakse uranium uit Niger.
De Iraakse bijeenkomsten in Praag. Allen waren onjuist.
Allen waren traceerbaar naar Tel Aviv. Valt het kwartje al?

Terwijl de VS in faillissement raakt, zijn we in het buitenland belachelijk gemaakt wegens het niet weten van datgene wat voor de hand ligt: Amerikanen zijn al lang het doelwit van een bedrog welke door de Israëli's, pro-Israëli's en diegene die ondersteuning geven aan hun doelstellingen wordt uitgevoerd.

Is er een betere manier om een oorlog met de VS te voeren dan van binnen uit? Hoe anders kan Israël uitbreiden dan zijn ?super macht bondgenoot? voor het karretje te spannen voor de oorlogen voor een Groot-Israël? Het maakt dan niet uit wat het kost in mensenlevens en geld. Als bondgenoot is de VS gemakkelijk af te schilderen als schuldige.

Zij die de onderbroekbommenangst promoten zijn onderdeel van het probleem. In het informatie tijdperk, is deze laatste false flag operatie typisch voor hoe dit verraad voor de ogen van iedereen plaatsvind en tot op heden ongestraft blijft. De MSM die deze laatste leugen promoot zijn een vijand op zich.

Door Jeff Gates

- Jeff Gates is auteur van Guilt By Association, Democracy at Risk and The Ownership Solution. Zie www.criminalstate.com. Hij was raadsman van de Amerikaanse Senaatscommissie voor Financiën (1980-87).
Annotaties:
| #93356 | 09-02-2010 17:14 | wingload
Alvast dit: PETN, een middelgevoelig explosief vergelijkbaar met RDX, HMX, Semtex, Tetryl, is wel zonder slaghoedje tot detonatie te brengen. (Bij TNT of ammoniumnitraat/diesel is het kansloos.) Als het een tijdje brand dan kan het tot detonatie over gaan. Maar dat lijkt me onder deze omstandigheden een pijnlijke klus.
80 gram kan wel wat doen, iets meer als de leuning van de stoel eraf knallen. Een demonstratie (op CNN, meen ik) met 6 gram PETN kort na het incident liet een aardige deuk in een staalplaat slaan nadat het spul in brand was gestoken. De demonstratie was van een Engelse 'explosievenprofessor' die we wel eens zien op Discovery e.d.
wingload's avatar
| #93358 | 09-02-2010 17:20 | Unbeliever
@wingload,
Maar CNN reken ik ook tot de MSM die deze laatste leugen promoot.
Unbeliever's avatar
| #93364 | 09-02-2010 18:25 | Hans
De onderbroekterrorist is de laatste in een reeks van geënsceneerde incidenten bedoeld om The Clash of Civilizations plausibel laten lijken en "de oorlog tegen het terrorisme" gegrond.

Wat een heerlijke zin, dank :-)
Hans's avatar
| #93373 | 09-02-2010 19:31 | censuur
Op zich een aardig artikel, maar ik zou toch verdomd graag wat meer onderbouwing zien qua links naar ICTS. Roepen is makkelijk, onderbouwen is lastiger. Dit is dan ook wat ik sterk mis in dit relaas vol aantijgingen.
censuur's avatar
| #93393 | 09-02-2010 21:07 | Unbeliever
@censuur,
Ik acht het waarheidsgehalte van dit bericht niettemin groter dan die van de MSM over dit onderwerp.
Unbeliever's avatar
| #93398 | 09-02-2010 21:30 | censuur
Dat komt neer op een zin als: "blair is minder slecht dan bush".Minder slecht maakt blair nog niet goed... "groter waarheidsgehalte" betekent dus niet zo veel voor me...
censuur's avatar
| #93426 | 09-02-2010 23:29 | arie
google eens op "ICTS Schiphol"
| #93431 | 10-02-2010 00:04 | tegengas
Zou zijn happie nog dik in onder brandzalf zitten?
tegengas's avatar
| #93445 | 10-02-2010 02:49 | Gerben (ongeregistreerd) toon reactie
| #93455 | 10-02-2010 09:17 | Eenoog
@censuur.
Weet je nog?
http://zaplog.nl/zaplog/article/de_stem_uit_het_graf
Zie mijn reactie op jouw commentaar.
E
Eenoog's avatar
| #93464 | 10-02-2010 10:00 | Tzolkin
Ja, de gekende namen duiken overal steeds weer op. Wat er ook aan ellende gebeurt in de wereld, de pijlen wijzen steeds weer naar datzelfde stukje grond aan de Middellandse Zee.
| #93467 | 10-02-2010 10:26 | Ron (ongeregistreerd) toon reactie
| #93486 | 10-02-2010 11:28 | Antares
Het verband met Israël was al lang aangetoond, Ron, daarvoor hoef je je alleen maar in de situatie in Jemen te verdiepen.
Antares's avatar
| #93492 | 10-02-2010 11:50 | censuur
@ Eenoog
Dank voor die link, want dat had ik gemist... Ik ga het lezen.
censuur's avatar
| #93648 | 11-02-2010 01:24 | ingeklapt (ongeregistreerd) toon reactie
aanmelden / inloggen