Door community (initieel Antares), Op din 6 sep 2016 11:57, 1 reacties,    

Ondertekening van TTIP steeds onzekerderDe ratificatie van het vrijhandelsverdrag TTIP dat niet over vrijhandel gaat wordt steeds onwaarschijnlijker.

Niet alleen Frankrijk, dat nooit enthousiast is geweest over de deal, maar nu ook Duitsland (alleen Merkel is nog vóór, zeg maar) en het Verenigd Koninkrijk (grote voorstander David Cameron is vertrokken) zien de internationale overeenkomst niet meer zitten. Niet alleen wordt er geëist dat de onderhandelingen worden afgebroken maar is er bovendien geen enkel punt waarover men het tijdens de besprekingen eens is geworden.

Toch is het te vroeg om te juichen. Ferme taal door politici moet altijd met de nodige argwaan worden bekeken. Door Groenlinks worden zorgen geuit, mede over het CETA-verdrag waarvan de onderhandelingen zijn afgerond.

Wat is TTIP?


Bron: Zerohedge
Annotaties:
| #254379 | 06-09-2016 16:41 | Donkerdoorn
Ferme taal door politici moet altijd met de nodige argwaan worden bekeken.


Is ook een complete schijnmanouevre aangezien CETA het trojaanse paard gaat worden om deze pilaar van het neofeodalisme door te drukken. "Voorlopig" in werking stellen, wat compleet illegaal is aangezien dit "handelsverdrag" een mengvorm is dat Europese en nationale wetgeving raakt, en er is geen weg terug meer.

CETA stoppen en meteen alle Junckers, Schulzen, Ruttes het gevang in. 17 september de straat op. Laatste kans.
Donkerdoorn's avatar
aanmelden / inloggen