Door community (initieel Best Well), Op maa 31 okt 2016 19:26, 13 reacties, nieuws

Onderzoek Hillary heropend na stapel ontslagbrieven FBI agenten

Onderzoek Hillary heropend na stapel ontslagbrieven woedende FBI agenten’

Gehackte emails: Bewijs dat Obama loog en wel degelijk wist van Hillary’s privéserverHuma Abedin, Anthony Weiner en Hillary Clinton.

Enkele dagen geleden bespraken we de mogelijke redenen waarom FBI directeur James Comey plotseling terugkwam op zijn overduidelijk politiek gemotiveerde besluit om het onderzoek naar Hillary Clintons emailschandaal te stoppen. Eén van de scenario’s was dat hij in zijn organisatie op massale weerstand stuitte toen hij de mening van het 100 agenten tellende team, dat unaniem vond dat Hillary moest worden vervolgd en dat haar security clearance moest worden ingetrokken, naast zich neer legde. Inmiddels blijkt dat Comey een grote stapel ontslagbrieven van woedende medewerkers op zijn bureau heeft gekregen, en dat sommige van zijn beste vrienden hem zelfs niet meer groeten. De sfeer in de FBI was dermate verziekt, dat Comey het onderzoek naar Hillary alsnog heropende – met mogelijk grote gevolgen.


De Democratische Partij, die eerder Comey bewierookte vanwege het openlijk in de doofpot stoppen van het emailschandaal, verketteren hem nu, en beschuldigen hem dat hij de verkiezingen probeert te beïnvloeden. Klaarblijkelijk is ‘beïnvloeding’ in de ogen van de Democraten alleen toegestaan als het in Hillary Clintons voordeel werkt, zoals zijn eerdere besluit het onderzoek juist stop te zetten. Hillary’s running mate Tim Kaine sprak vorige week nog vol lof over Comey, die hij een ‘geweldige publieke ambtenaar’ noemde met ‘de hoogst mogelijke integriteit’.

De Daily Mail haalt een bron dicht bij Comey aan, die zegt dat de FBI directeur ‘de oplopende druk van muitende FBI agenten niet langer kon weerstaan.’ Onder die muitende agenten zouden zich ook enkele van zijn naaste topmedewerkers bevinden.

Depressief door groeiende stapel ontslagbrieven

‘Sinds Jim in juli aankondigde dat hij geen aanklacht tegen Hillary aanbeval, is de atmosfeer in de FBI verziekt,’ aldus de bron, een goede vriend van Comey die hem al bijna 20 jaar kent, wiens gezin samen met dat van Comey uitstapjes organiseert, en die wekelijks met hem naar de Katholieke mis gaat. “Sommige mensen, inclusief afdelingshoofden, praatten niet meer tegen Jim, en negeerden zelfs zijn groeten in de gang. Ze voelden dat hij hen verraadden had en dat hij het bureau te schande had gemaakt door Hillary er met een standje vanaf te laten komen.’

Comey zou al maanden met het probleem in zijn maag zitten, en hier uitgebreid over gesproken hebben met zijn vrouw. Tegen haar zou hij hebben verteld depressief te zijn geworden door de groeiende stapel ontslagbrieven van gefrustreerde agenten op zijn bureau. Die brieven wezen hem erop dat het moreel in de FBI nog nooit zo laag is geweest.

‘De mensen die hij het meest vertrouwt zijn het kwaadst op hem,’ vervolgde de vriend. ‘Ook zijn vrouw Pat. Zij bleef er op aandringen dat hij moest toegeven dat hij fout zat toen hij weigerde om de voormalige minister van BuZa (Clinton) te vervolgen.’ (1)

Withete Obama loog eveneens

Behalve Hillary en de hele Democratische Partij zouden ook president Obama en minister van Justitie Loretta Lynch witheet op hem zijn, zo vertelde Comey aan zijn vriend. Uit de laatste serie WikiLeaks gehackte emails blijkt dan ook dat zowel Obama als Lynch wel degelijk op de hoogte waren van het feit dat Hillary willens en wetens tegen alle regels in staatsgeheime informatie op haar privéserver had staan, waaronder als ‘top secret’ bestempelde satellietfoto’s van Noord Koreaanse kerninstallaties (5).

Er is zelfs hard bewijs dat Obama hier met Hillary over mailde, wat ook de president zelf tot een leugenaar maakt, aangezien hij altijd heeft beweert dat hij er tot aan het FBI onderzoek niets over wist. (2)

CIA official: Ieder ander allang achter de tralies

Analisten –waaronder een voormalige CIA official, die schrijft dat iedere andere Amerikaan allang achter de tralies zou zijn beland voor dit soort misdrijven (5)- zijn het erover eens dat Comeys dramatische ommekeer, zó kort voor de verkiezingen, aantoont dat er in de laatste serie WikiLeaks emails zeer belastende informatie tegen Hillary en mogelijk ook Obama moet zijn ontdekt.

Eergisteren schreven we over het parallel lopende onderzoek naar de (650.000! (4)) emails van Anthony Weiner, de (bijna ex) man van Hillary’s topadviseur Huma Abedin. Duizenden emails van Huma –die via automatische synchronisatie op de laptop van haar man terecht kwamen (6)- zouden zowel naar als van Hillary Clintons privéserver zijn gestuurd. Honderden van deze emails bevatten geclassificeerde informatie.

Afleiding van nog veel groter schandaal?

Al in 2012 bespraken we meerdere malen uitgebreid de banden van Abedin en haar familie met islamitische terreurorganisaties zoals de Moslim Broederschap. Het huidige FBI onderzoek concentreert zich echter op Weiners illegale gedrag, zoals het sturen van seksueel getinte foto’s en berichten naar een 15 jarig meisje.

Volgens Infowars is het mogelijk dat de FBI met dit onderzoek de aandacht probeert af te leiden van de WikiLeaks emails, met daarin informatie die mogelijk een nog veel groter schandaal kan veroorzaken, en Hillary Clinton zou kunnen dwingen om haar kandidatuur in te trekken – of vrijwel meteen te moeten aftreden, indien ze inderdaad via verkiezingsfraude de volgende president is geworden. (3)

Rechtstreekse link naar dit artikel
Annotaties:
| #255520 | 01-11-2016 02:07 | Unseen
Dat de MSM nu opeens zo negatief over Hilary Clinton aan het berichten is, heeft natuurlijk een doel, maar welk doel ?
Op alternatieve websites ben ik met regelmaat berichten tegen gekomen dat Obama de noodtoestand zal afkondigen, zodat hij president kan blijven.

Opmerkelijk dat Fox news begint te spreken over ongeldige verkiezingen.
Via:
https://youtu.be/JQ7zEGyCIRE
Unseen's avatar
| #255521 | 01-11-2016 08:14 | liedetecter
Maar de waanzinnige corruptie gaat ijskoud keihard door:

Nu weer de beste vriend van Podesta die de betrokkenheid van Huma Abedin's toegang tot (top) secret emails op haar man's (kinderporno) laptop gaat onderzoeken .....


Wikileaks https://t.co/R5e6yUQWY3

US DoJ Assistant AG briefing Congress about the Huma Abedin email investigation is Peter Kadzik. This Peter Kadzik:

CwJOGZAWgAA0Wem.jpg


CwJTPvgWcAADGrG.jpg


Alsof het niet genoeg was dat vrouw de FBI agent die Hillary's email server schandaal onderzocht eerder via de Clintons $ 650.000 voor haar campagne kreeg niet voldoende was .....

Wat een stinkende beerput is dat toch!
| #255526 | 01-11-2016 14:56 | liedetecter
Obama backs Comey.... ach gut ... De Russen hadden het toch gedaan? again ... Nah ... Hillary wordt vet gedumpt ...
| #255527 | 01-11-2016 18:46 | Ness
Hij kan het zich niet veroorloven meegetrokken te worden wellicht? Want hij wist ook van die server, zo blijkt uit de podesta-emails. Straks is hij president-af, en kan bij een evt proces opgeroepen worden als getuige. Er zijn niet minder dan 5 FBI onderzoeken gaande naar de Clinton-foundation. Da' een beerput die je wilt mijden, lijkt me. Bill Clinton is daar ook bij betrokken, die gebruikte de CF als slushfund, blijkt ook uit emails, maar ook is er een stervensrijke Chinees gearresteerd in verband hiermee en die zaak loopt ook nog.
https://duckduckgo.com/?q=5+fbi+investigation+clinton+foundation&t=ffab&ia=news Het WSJ artikel zit achter een betaalmuur.

Het is een ware shitstorm. Obama steekt vast een parapluutje op, voor alle zekerheid, lijkt me.
Ness's avatar
| #255528 | 01-11-2016 18:48 | Ness
http://investmentwatchblog.com/breaking-michelle-obama-just-deleted-4-years-of-tweets/
Die bron is niet echt betrouwbaar. Maar als dit klopt is het wel heel raar.
Ness's avatar
| #255529 | 01-11-2016 19:05 | Ness
http://yournewswire.com/michelle-obama-deletes-hillary-clinton-twitter/
Nou da's dus waar en redelijk drastisch. Dan moet er wel iets heel raars aan de hand zijn met die CF, bv dit: http://investmentwatchblog.com/fbi-insider-clinton-emails-linked-to-political-pedophile-sex-ring/ Die laatste link is wel pure speculatie, maar wie van zo'n verband opkijkt, heeft decennialang liggen maffen. Wellicht is dat de reden dat de Postcodeloterij 25 miljoen in de CF kas stortte, wie weet. Afpersing komt veel voor in die kringen, en bewijzen hebben ze wel natuurlijk.
Ness's avatar
| #255530 | 01-11-2016 19:57 | Ness
http://www.govtslaves.info/now-five-fbi-field-offices-are-probing-clinton-charity-adding-fuel-to-the-fire/ na enig graven...de wsj link.

Voor wie ff lachuh wil: https://www.youtube.com/watch?v=XY-bHqznIa0 da's geloof ik de Iraakse regering die de truuk door begint te krijgen en dus ook een poging waagt de eigen bevolking te belazeren maar ik kan fout zitten.
Ness's avatar
| #255535 | 02-11-2016 01:37 | jruijs
Wat Comey betreft, zijn er nogal wat rare zaken die er spelen. Aan de ene kant lijkt hij zo integer te zijn dan wie dan ook, maar aan de andere kant lijkt hij nog vele malen corrupter te zijn dan de Clintons (ik kan geen tussenweg vinden).

Als je zijn beide verhoren voor het congres beluistert, dan roept elk verhoor veel meer vragen op dan hij lijkt te beantwoorden. Om een voorbeeld te noemen. Het was een team die Clinton verhoord had, hij had niet met elk persoon van het team gesproken na het verhoor, en toch was de conclusie haar niet te vervolgen unaniem ... Daarna beweerde hij dat de FBI tijdens het verhoor met ca. 4 a 5 personen was (wist hij niet precies) en Clinton met 5 a 6, wat later bleek 2 (!) FBI personen te zijn en Clinton met haar 9 (!) advocaten (dus 2 vs 10). Dan ben je op zijn minst de boel aan het besodemieteren zonder echt te liegen (want hij wist het niet precies). Zeker als je daarna zijn eerste antwoord dat hij niet met alle personen gesproken had gebruikt, blijkt achteraf dat hij dus maar met 1 (!) persoon gesproken had om het verhoor bij zijn conclusie te betrekken! Wat dat betreft is hij dus full of shit en het congres (en dus het volk) aan het besodemieteren!

Maar aan de andere kant de heropening van vrijdag van het onderzoek en zijn openingswoord bij zijn eerste verhoor; Dat zijn familie op de eerste plek kwam en daarna zijn integriteit, zoiets zeg je m.i. alleen op die manier als je je familie probeert te beschermen en toch duidelijk probeert te maken dat je gaat liegen ...

Overigens heeft Hillary (zoals ze dat wel vaker doet bij heel veel personen) Comey ook voor leugenaar uitgemaakt en dat zal bij hem ook niet goed gevallen zijn ...
| #255536 | 02-11-2016 01:59 | jruijs
Ook onderstaande raadselachtige woorden van Comey tijdens zijn tweede verhoor beginnen na vrijdag wat duidelijker te worden ...

"I hope some day when this political crazyness is over, you will look back again on this, cause this is the FBI you know and love ..."
| #255546 | 02-11-2016 15:39 | Unseen
Het is weer gelukt ! Geen enkele aandacht meer tijdens de verkiezingen over stemmers fraude, de oorlogsindustrie, de vele werkelozen, de economische toestand van de US, want gelukkig is daar Wikileaks !!
Wikileaks die geheel toevallig .... met zoveel openbaringen komt en de MSM die daar toevallig zoveel aandacht aan besteedt, dat niemand zich meer mag bekommeren over de sociale vraagstukken die spelen in de US.

Ben blij dat Wikileaks zo onafhanelijk is en toevallig nu met al die e-mails komt ...
Unseen's avatar
| #255547 | 02-11-2016 16:04 | liedetecter
Hier een waarschijnlijk correcte analyse over de rol en motivatie van James Comey bij de twee aanklachten tegen Clinton... Meeste van je vragen worden daarin beantwoord.Het is weer gelukt ! Geen enkele aandacht meer tijdens de verkiezingen over stemmers fraude, de oorlogsindustrie, de vele werkelozen, de economische toestand van de US, want gelukkig is daar Wikileaks !!


Hoe kom je daar in godesnaam bij ... we naderen het episch centrum van grootste politieke shitstorm ever .... Hold your horses son -;)
| #255564 | 03-11-2016 13:46 | Paul2
Zet de popcorn maar klaar.

FBI Said To Move To "Likely Indictment" Of Clinton Foundation, Fox News Reports

The Clinton Foundation investigation is far more expansive than anybody has reported so far and has been going on for more than a year.
The laptops of Clinton aides Cherryl Mills and Heather Samuelson have not been destroyed, and agents are currently combing through them. The investigation has interviewed several people twice, and plans to interview some for a third time.
Agents have found emails believed to have originated on Hillary Clinton's secret server on Anthony Weiner's laptop. They say the emails are not duplicates and could potentially be classified in nature.
Sources within the FBI have told him that an indictment is "likely" in the case of pay-for-play at the Clinton Foundation, "barring some obstruction in some way" from the Justice Department.
FBI sources say with 99% accuracy that Hillary Clinton's server has been hacked by at least five foreign intelligence agencies, and that information had been taken from it.

http://www.zerohedge.com/news/2016-11-03/fbi-said-move-likely-indictment-clinton-foundation-fox-news-reports

Vooral dat laatste is natuurlijk de doodssteek voor een evt . president
aanmelden / inloggen