Door community (initieel Best Well), Op din 20 feb 2018 20:17, 2 reacties, nieuws

Ongelofelijk Pandemie Bedrog door het Ministerie van Waarheid
Al een aantal jaren volg ik de berichten van Jon Rappoport. Jon heeft 30 jaar lang als freelance onderzoeksjournalist gewerkt. Hij schreef artikelen over politiek, gezondheid, media, cultuur en kunst voor LA Weekly, Spin Magazine, Stern, Village Voice, Nexus, CBS Healthwatch en andere kranten en tijdschriften in de VS en Europa. [about Jon Rappoport] Hieronder een kort maar alleszeggend artikel over vaccinatiebedrog op regeringsniveau.
Jon Rappoport vaccinatie pandemie bedrog


Orgineel artikel: Incredible pandemic hoax from the Ministry of Truth
Door: Jon Rappoport
Vertaling: Henk Mutsaers

— terugblik tot 2009 ---

Ik wil twee zeer korte fragmenten uit een British Medical Journal-artikel (online, 3 september 2009) van Peter Doshi benadrukken. De titel van het artikel is "Gecalibreerde reactie op opkomende infecties."

Hier is het eerste citaat: "WHO (Wereldgezondheidsorganisatie), bijvoorbeeld, definieerde jarenlang pandemieën als uitbraken die 'enorme aantallen sterfgevallen die ziekten' veroorzaakten, maar verwijderde begin mei deze zin uit de definitie. '

Dus de WHO heeft met succes de emotionele schok van een "pandemie" behouden terwijl het hart 'enorme aantallen sterfgevallen en ziekten' uit zijn essentiële betekenis werd gesneden. De angst is er nog steeds, maar de logica is weg. Plotseling hoeft een gevreesde pandemie niet veel doden meer te hebben.

Een heel slimme list die George Orwell opnieuw bevestigd.

Door de Mexicaanse griep een 'wereldwijde pandemie' te verklaren en tegelijkertijd het begrip en de betekenis van het woord 'pandemie' te herdefiniëren en te laten verwateren, zo slaagt men erin de bureaucratische macht over de acties van de naties op zich te nemen, zelfs als het sterftecijfer erg klein is. blijft de WHO de baas. Het debat over de werkelijke ernst van de gezondheidsbedreiging ontspoort, want het is al een pandemie verklaard. En het niveau van publieke angst wordt gehandhaafd.

Dat is hoe propaganda werkt.

Uit deze list van de WHO (en uit statistieken) kunnen we afleiden dat de pandemische varkensgriep als concept wordt gestut door niet te onthullen dat de "ziekte" mensen links en rechts niet doodt. Waarom zou je anders "enorme aantallen sterfgevallen" van de definitie van "pandemie" verwijderen?

Dit is het tweede citaat uit het artikel van Doshi: "Op 26 april, met 20 gevallen [van Mexicaanse griep] en geen doden in de VS, verklaarde het ministerie van Volksgezondheid en Human Services een noodsituatie voor de volksgezondheid op nationaal niveau."

Waar we hier naar kijken, is een institutionele ambitie. Hoe verdient een overheidsinstantie zijn donatie? Hoe klimt een bureau als het ministerie van Volksgezondheid en Human Services tegen de heuvel op en haalt het grote geld van het Congres binnen?

Met 20, TWINTIG, gevallen van zogenaamde varkensgriep, en GEEN sterfgevallen, een effect minder dan het aantal mensen gedood in New York door broodroosters die uit de ramen van het appartement vallen, verklaart het ministerie van Volksgezondheid en Human Services een nationale noodsituatie.

En de media voldoen braaf aan de publicatie van dit verhaal. Er worden geen vragen gesteld. Kranten verspreiden het nieuws en luiden de klok. Er begint een nieuwe angstronde.

Er is veel meer aan de hand dan het varkensgriep bedrog, en ik heb er uitgebreid over gerapporteerd, maar dit geeft je een idee van hoe ver het Ministerie van Waarheid zal reiken om een uiterste verzinsel te lanceren.

En natuurlijk maakte de nieuwe waarheid fabricage de weg vrij voor het opdringen van een nieuw experimenteel gevaarlijk vaccin. Vaccins zijn zaken van de overheid.
Annotaties:
| #262075 | 20-02-2018 21:34 | ouwe knar
Yep, vaccineren met ondeugdelijke vaccins is een mooi voorbeeld van gecorrumpeerde Social Engineering.
Glyfosaat van Monsanto, medicijnen waarvan soms de bijwerkingen het zelfde zijn als de kwaal die ze moeten tegengaan, kanker verwekkend grondwater door fracken...
Nota bene allemaal wetenschappelijk bewezen, maar hé, met het oprukkend pol pot communisme wordt alle wetenschappelijk onderzoek zo langzamerhand verdacht gemaakt.

Met dank aan de new age beweging en hun bruinlichtwerkers.
https://en.wikipedia.org/wiki/LGBT is geloof ik de nieuwe soort 'verlichting'. Mwa, feminisme... Nep nieuws.... ..... ...
Hoe meer mensen van zichzelf vervreemden (fysiek en geestelijk) hoe weerlozer ze worden en te porren voor iedere gekte?
Je zou zweren dat dat de gevestigde orde zo onherstelbaar beschadigd is, dat het ze volkomen koud laat.
ouwe knar's avatar
| #262079 | 20-02-2018 22:52 | jantjeuitnederland
en Osterhaus zijn zakken maar vullen.
Wat een smiecht is dat toch.
jantjeuitnederland's avatar
aanmelden / inloggen