Door community (initieel Best Well), Op zon 11 jun 2017 10:32, 9 reacties, nieuws

ONWELWORDING ,incident, geen opzet

Een paar weken geleden was er op Time Square een auto die in de massa reed. Dader was volgens de poltie onwel geworden.De beelden zeggen wat anders.

Hier een getuige: https://mobile.twitter.com/jwbergiii/status/873625563906416641
'Did not look like an accident'

Het bovenstaande brengt mij hier:

Een auto die daar helemaal niet mocht zijn stond bij het Centraal Station geparkeerd en is op de vlucht geslagen toen de chauffeur daarop werd aangesproken door de politie. De auto ramde acht mensen, die gewond zijn en knalde daarna op een muurtje. De bestuurder sloeg op de vlucht toen hij werd aangesproken door de politie. Hij is inmiddels aangehouden en zou volgens de politie onwel zijn geworden. Er lijkt dus geen opzet in het spel, maar ondertussen zijn wel twee mensen zwaargewond naar het ziekenhuis afgevoerd.

http://www.geenstijl.nl/mt/archieven/2017/06/auto_ramt_muur_en_mensen_bij_c.html#comments
Annotaties:
| #259933 | 11-06-2017 15:55 | Ness
http://www.ynetnews.com/articles/0,7340,L-4974184,00.html
http://www.geenstijl.nl/mt/archieven/2017/06/amsterdam_crash_getuigen_weers.html#comments

Geenstijl gaat compleet alu. EN TERECHT. Hoe pik je een paar Israeliers uit een menigte? Dat is vrij gemakkelijk als je info krijgt doorgespeeld via je telefoon, van mensen die weten vanaf welk hotel die ploeg is vertrokken - ongetwijfeld op weg naar Schiphol.

Gisteren kwam deze zak, de expert die altijd 100% fout zit met z'n analyses, met een voorstel voortaan niet meer alles 'zomaar' terreur te noemen omdat de daders dan als helden en martelaars worden gezien. In Londen werd een vrouw aangevallen door 3 moslima's en bewerkt met een mes; ze riepen dan wel "allah" en "Koran" maar het werd bestempeld als een 'hatecrime', niet als terreur, dus de BBC knutselde snel wat aan de getuigenverklaring.

Als de politie komt met een idioot nieuw woord als "onwelwording" mag U dat gerust als een seintje opvatten want zoiets is bedoeld om de aandacht te trekken zonder de mond voorbij te praten. Volgens een getuige stond het plein binnen 30 sec. vol met agenten, en dat kan alleen als er al een melding was gedaan - en nu blijkt dan ook dat het de TWEEDE POGING WAS om in te rijden op een groep mensen.

Van Wijk (et al) mag het een prima idee vinden om mensen voor te liegen maar ik vraag me af hoeveel extra doden zo'n kop-in-zand houding gaat veroorzaken. Want wie per sé aandacht wil gaat zorgen dattie hoe dan ook aandacht krijgt, ook al spijkeren de 'autoriteiten' politie, pers en getuigen een slot op de bek.

https://twitter.com/PrisonPlanet/status/873656760774668288
Ness's avatar
| #259939 | 11-06-2017 18:24 | Ness
Op een van de draadje op Geenstijl komt iemand met het voorbeeld van een Engelsman die een appelenflauwte kreeg en daarom zonder te remmen met hoge snelheid inreed op een andere auto, met verschrikkelijke gevolgen. Zoiets is mogelijk want om je voet op je rem te zetten heb je bewustzijn nodig en dat was de man kwijt; ook al glijdt je voet van het gaspedaal, dan nog had die auto zoveel momentum dat de aangereden auto met gemak gekatapulteerd werd.

Evenzo heb je je bewustzijn nodig OM HARDER TE GAAN RIJDEN dwz INEENS van 'rustig gangetje' over te gaan op sjezen. Mensen met appelenflauwtes DRUKKEN NIET OP HET GASPEDAAL want daar heb je spieren voor nodig die tijdens een appelenflauwte niet aanstuurbaar zijn. Deze 2 gevallen zijn dus niet te vergelijken. Dat diabetesverhaal is een KUTSMOES en daarom gaat bij mij het alarm keihard af.

Als naar buiten komt dat dit wel een terroristische aanslag was, is Amsterdam in 1 klap van z'n toeristen-overlast af, gegarandeerd. Israelische gasten in hotels vallen nogal op, vooral als het net afgezwaaide militairen zijn, want die gedragen zich vaak als uiterst lompe boeren, jatten alles wat los en vast zit, voorbeelden te over. Ze snijen natuurlijk ook op over hun daden (tis jeugd). En de 'moslimrecherche' is heel wat beter georganiseerd dan de Amsterdamse, ga daar maar vanuit. Deze zaak stinkt werkelijk een uur in de wind. De staat is de regie kwijt over een bloedlink deel van de bevolking, en DAT is wat niet naar buiten mag komen.
Ness's avatar
| #259940 | 11-06-2017 18:49 | Nico de Geit
Ook weer zoiets waar helemaal niets van klopt. Zijn ze bij justitie helemaal gek geworden?
Nico de Geit's avatar
| #259946 | 12-06-2017 13:32 | Ness
Geworden, Nico? Da's de status quo hoor.

Maar goed, de kwalijke stanken zijn bij mij bijna geheel weggetrokken want inmiddels updated over hypo's. Blijft over het feit dat een diabeet die zichzelf niet verzorgt net zo gevaarlijk is als een straalbezopene of doorgesnovene in het verkeer, rammedan of niet. Zeer verwijtbaar gedrag dus, en ik mag toch hopen dat de klojo in kwestie een hele zware douw krijgt van justitie - ZEKER als blijkt dat reli-achterlijkheid hier een rol speelde. http://www.faqt.nl/recent/is-ramadan-wel-gezond/
Ness's avatar
| #259947 | 12-06-2017 21:35 | Best Well
Het blijft een doofpot:
Bij de Diabeet heeft wel een huiszoeking plaatsgevonden.
en verder staat Amsterdam centraal bomvol met camera's
Waarom rijdt je weg bij een politiecontrole met een telefoon in de hand
de getuigen zagen een agressief geiriteert persoon niet iemand die wegzakte. geen foto's of verklaringen over de dader?


AT5 over de stations aanrijding van zaterdag: Voor wie zich afvroeg: 'Camerabeelden kunnen toch wel voor meer duidelijkheid zorgen?' Die zijn er niet. Het wordt steeds gekker hoe kan dat nou er hangen daar overal van die ballen ha ha ook is er weinig mis met de verdachte hij kan zich alleen niks herinneren. De politie wil niks kwijt over de identiteit.
Best Well's avatar
| #259948 | 12-06-2017 23:08 | Ness
Getuigen kunnen hooguit zeggen: "Ik zie een auto rijden, die gaat harder rijden en ik zie dat hij mensen aanrijdt." Je kunt nooit zeggen dat het bewust is gedaan. gladjakkers..

Er is te weinig info losgekomen om er een mooi complotje van te maken lol - zelfs geen naam, daarom is het raadzaam de zaak (voorlopig) te laten gaan, denk ik. Want je hebt geen houvast alleen vage omstandigheden en vermoedens. En als je dan aan je verhaal blijft vasthouden wek je teveel weerstand. Het is wél een mooie oefening in zeer terecht wantrouwen in autoriteiten e.d. en het analyseren van gebeurtenissen, en hopelijk blijft iedereen, dus ook de niet-reguliere alu-hoedekens, heel scherp opletten ivm deze zaak. Hou het open en ga niet zagen...

Kijk maffiose aanslagen en terreurdaden beginnen te morfen hier in het westen: http://dailywesterner.com/news/2017-06-11/turf-war-in-paris-suburb-leaves-12-injured-after-molotov-cocktail-thrown-into-restaurant/ Da's gisteren gebeurd. Geen aanslag want geen direkt politiek doel. Wat op het CS gebeurde wijkt wel heel erg af van 'normale' aanslagen... En er zijn Israeli's bij betrokken. Als er stront aan de knikker was dan zou het geween en gekrijs en gejank uit die hoek tot op de maan te horen zijn want prachtige gratis reclame.

Deez is mooi: https://www.youtube.com/watch?v=mGysOICFRlk&t=154s
Ness's avatar
| #259953 | 13-06-2017 13:26 | siban
De man had suiker met een insuline pomp, ramadan, te lage bloedsuikers, hypo. Wat leidt tot irritatie en wartaal uitslaan. Iets anders dan een beroerte of wegvallen wat bij een hyper kan gebeuren. Ze hadden hem een snoepje moeten geven dan was er niks gebeurt.

Dit lijkt totaal niet op een aanslag. Wie gaat nou wachten tot de politie je aanspreekt en gaat dan over tot de daad?
siban's avatar
| #259954 | 13-06-2017 14:57 | Ness
Ohohohaha
http://www.geenstijl.nl/mt/archieven/2017/06/politie_amsterdam_er_zijn_wel.html
http://regio.tpo.nl/2017/06/13/politie-amsterdam-waar-blijven-antwoorden-over-de-cs-stationspleincrasher/
https://www.politie.nl/nieuws/2017/juni/13/05-update-aanrijding-stationsplein-verdachte-vrijgelaten.html
http://tpook.nl/2017/06/13/ns-biedt-politie-amsterdam-beveiligingsbeelden-stationsplein-amsterdam-aan/
en jawel: JANKERDS met wilde beschuldigingen: https://twitter.com/PrinsesChrissie/status/873979177749360642

Wat zou er op de m.i. achtergehouden camerabeelden te zien zijn? Een auto die met volle vaart zonder te remmen 'gericht' op voetgangers inrijdt. Zoiets ziet er altijd uit als opzet. Een goede reden voor een kutsmoes als 'sry geen beelden'. Maar het kan ook een gevalletje 'de ene leugen bedekken met een andere' zijn, Siban. Een aanslag in hartje Amsterdam komt momenteel politiek/economisch heel erg slecht uit. Maar ook het belichten van de zeer nadelige effecten van de rammedanwaanzin op de verkeersveiligheid.

Van een dronkelap of doorgesnovene kun je nog zeggen dat die op het moment dat ze bezopen/becoked in een auto stappen niet meer toerekeningsvatbaar zijn. Evengoed wordt zo'n aktie terecht 'zeer verwijtbaar' en strafbaar gesteld. Maar een broodjenuchtere rammedanvierder die voelt dat het misgaat maar evengoed BEWUST te koppig is maatregelen te nemen VANWEGE RELI-WAAN, dus tegen advies van artsen EN islamitische leer in, schept een precedent als deze zaak voor de rechter komt. Want *godsdienstvrijheid* versus moedwillig en bewust risico nemen, dat wordt een spectaculaire rechtszaak. En koren op de molen van mensen die toch al heel zwaar de pest hebben aan de islam. 'Men' wil zo'n rechtszaak graag vermijden. Want dan wordt deelnemen aan het verkeer 'onder invloed van rammedan' strafbaar gesteld en gaan er heel veel allochtone koppen rollen.
Ness's avatar
| #259957 | 13-06-2017 22:26 | siban
Klopt een aanslag is geen reclame, behalve voor diegene die het plegen. Goede zaak dus dat de politie het snel wegwuift, als we niet te maken hebben met een overduidelijke aanslag. Verwarde geiriteerde man aan een insuline kastje, Mijn ouwe heer had ook zo'n kastje, ik weet exact hoe zijn stemming en gedrag kon omslaan. Ja en ook doordraaien en het gas in trappen zonder gevoel in je insuline aangetaste voeten. Is niet ver gezocht. Wat wel ver gezocht is, is alles over een religie boeg gooien.
siban's avatar
aanmelden / inloggen