Door monkeyman, Op don 1 mei 2008 18:15, 4 reacties,    

Onze rechten in het VN systeemWe hebben allemaal weleens gehoord van de universele verklaring van de rechten van de mens. Dit kan gewoon niet slecht zijn, dit klinkt zo fantastisch dat ik Pavloviaans met een vlaggetje wil zwaaien. Zonder rechten heb je niks in deze wereld, elk persoon hoort vrij te zijn en beschermd te worden tegen onderdrukking en geweld. Nou daar gaat mijn Jihad, oorlog verloren en nu mijn Fatwa blozend intrekken.... Terwijl de meeste mensen bloemengeur ruiken bij het noemen van de term “VN mensenrechten” stijgt er eigenlijk maar 1 echte geur op, dat is de geur van poep.

Zoals met alle oplichtingspraktijken draait het allemaal om een mooie babbel, illusie en kleine lettertjes. Het document staat vol met prachtige beloftes maar er zitten addertjes onder het gras, zeg maar liever Cobra's. Hier is het origineel te vinden op de VN website waarvan ik het kopieer. Laten we eens Artikel 29 bekijken en vooral sectie 3.

Article 29.
(1) Everyone has duties to the community in which alone the free and full development of his personality is possible.
(2) In the exercise of his rights and freedoms, everyone shall be subject only to such limitations as are determined by law solely for the purpose of securing due recognition and respect for the rights and freedoms of others and of meeting the just requirements of morality, public order and the general welfare in a democratic society.
(3) These rights and freedoms may in no case be exercised contrary to the purposes and principles of the United Nations.

Laat dit even goed tot je doordringen. Je hebt een hele lijst met prachtige rechten maar zodra je het niet eens bent met de gang van zaken bij de VN dan verlies je ze direct. Met andere woorden… wij zijn de baas, doe wat wij zeggen en verder je bek houden anders kunnen we je in een donker hol gooien. Zoals ik in de inleiding al schreef zijn alle fundamentele bouwstenen van de VN al gelegd. Er is dus geen mogelijkheid om iets democratisch te veranderen in deze organisatie. Wat moet je als democratisch gezinde en vredelievend persoon doen als je het helemaal niet eens bent met de doeleinden en beginselen van de VN? Het is een 1e klas dictatoriaal systeem zonder enkele rechten, alvast zwart op wit gezet voor ons allemaal. Een aankoopcontract van Jopie's autopaleis is nog betrouwbaarder om te ondertekenen dan dit vodje met zogenaamde rechten van de VN. Oppressie namens mensenrechten, Orwell zag het goed.

Hoe denkt de VN over het recht op soevereiniteit van een land? We bekijken even artikel 2.

Article 2.
Everyone is entitled to all the rights and freedoms set forth in this Declaration, without distinction of any kind, such as race, colour, sex, language, religion, political or other opinion, national or social origin, property, birth or other status. Furthermore, no distinction shall be made on the basis of the political, jurisdictional or international status of the country or territory to which a person belongs, whether it be independent, trust, non-self-governing or under any other limitation of sovereignty.

Dit klinkt op het eerste gezicht ook best goed, vooral als je in een land woont waar het allemaal niet zo best is gesteld met rechten. Maar de VN laat hier duidelijk merken dat ze soevereiniteit of elke andere vorm van zelfbestuur niet erkennen. Alles is ondergeschikt aan de regels van de VN. Wat gaat er gebeuren als er een conflict dreigt te ontstaan tussen wetten van een soeverein land en de VN? Bepaalde wetten in een soeverein land kunnen natuurlijk beter zijn dan de versie van de VN, dat geeft artikel 29 al aan. Onder de VN regels zou jullie geliefde Monkeyman nu al zijn opgepakt omdat hij een negatieve mening heeft over de VN. Gaat de VN straks vrijheid van meningsuiting in een soeverein land ondergeschikt maken omdat men anti-VN protestlieden graag de VN rechten wilt geven zoals in artikel 29 is omschreven? Wat bedoelen ze eigenlijk met “or under any other limitation of sovereignty”. Je kunt hier ook lezen dat ze soevereiniteit maar een gelimiteerd idee vinden, lever maar bij ons in en wij bepalen wel wat goed is. Als je de autoritaire teksten leest is dit niet eens zo ver gezocht. De VN lijkt niet geïnteresseerd in onafhankelijke staten en volken, dat ondermijnt immers alleen de eigen organisatie. Hoe willen ze dit eigenlijk allemaal gaan afdwingen? Ik zal een klein hintje geven, de VN wilt o.a. graag een eigen bestuurd leger tot leven roepen. Maar geen paniek want de VN doet natuurlijk niet aan oorlog, alleen aan Orwelliaanse peacekeeping.

Hoe zit het met onderwijs? Nou daar geeft de VN ook antwoord op in artikel 26.

Article 26.
(1) Everyone has the right to education. Education shall be free, at least in the elementary and fundamental stages. Elementary education shall be compulsory. Technical and professional education shall be made generally available and higher education shall be equally accessible to all on the basis of merit.
(2) Education shall be directed to the full development of the human personality and to the strengthening of respect for human rights and fundamental freedoms. It shall promote understanding, tolerance and friendship among all nations, racial or religious groups, and shall further the activities of the United Nations for the maintenance of peace.
(3) Parents have a prior right to choose the kind of education that shall be given to their children.


Heel verassend, het begint weer heel goed in sectie 1 maar daarna begint het weer heel duister te klinken. Alhoewel, in sectie 1 kom je ook weer het lievelingswoordje tegen van politici, “gratis”. Gratis is synoniem voor stelen, iemand zal het toch moeten betalen. De bekende sigaar uit eigen doos wat collectieve idealen aanduidt.

Mijn vraag hier is, “wie gaat alle definities uit sectie 2 bepalen?”. Als je om je heen kijkt zie je alleen maar individuele mensen met individuele ideeën over het leven. Ze verraden het eigenlijk als door te zeggen dat het onderwijs de werkzaamheden van de Verenigde Naties voor de handhaving van de vrede steunen. De VN gaat de definities dus bepalen en je bent dus overgeleverd aan de mening van de dan huidige bestuurders. We gaan in onze VN gestuurde scholen leren hoe fantastisch het is om onder artikel 29 sectie 3 te leven. Big Brother is je beste vriend kinderen, hij beschermt ons en geeft ons vrede en veiligheid. Mensen die slecht praten over Big Brother zijn gevaarlijk en bedreigen vrede en veiligheid in de commune. Een goede wereldburger belt daarom de politie op om deze personen aan te geven voor het heropvoedingskamp. De VN zegt hier dol te zijn op collectieve dwang van bovenaf, de individu krijgt geen erkenning.

Sectie 3 is gewoon hilarisch, ze zeggen eerst dat de VN alles zal bepalen en daarna mag je zelf kiezen. Je mag kiezen (Orwelliaanse keuze) uit alles wat de VN gestuurde scholen voorschotelen als onderwijs. Maar mondje dichthouden als je het niks vindt, dan ga je het donkere hol in onder artikel 29 sectie 3. De VN bepaalt welke opvoeding de juiste is voor de kinderen, ze zijn immers het eigendom van de VN en niet de ouders. Het is een opzet voor 1 groot collectief “paradijs” aangeleerd op jonge leeftijd, een doodsteek voor de menselijke geest. De mens is uniek, vrij en creatief omdat deze juist individueel is. Dit heeft niks met onderwijs te maken maar met controle en sociale architectuur, denk aan Noord-Koreaanse toestanden.

Misschien word dit kleine gedeelte van een hoop voorbeelden wel totaal uit zijn context gerukt. Dat men niet wilt dat volken hun eigen toekomst kunnen uitstippelen is natuurlijk een belachelijk idee *kuch* EU grondwet referendum *kuch*. Zelfs al zou het alleen maar wat slordig opgeschreven zijn, we weten allemaal hoe creatief bepaalde politici/dictators kunnen zijn met definities. Het schoolvoorbeeld is op dit moment wel Washington, daar weten ze zelfs de gehele Amerikaanse constitution en bill of rights om zeep te helpen. Zelfs marteling weten de spinmeisters legaal voor te lezen. Ook bestaat er simpelweg de kans dat het bewust zo is opgeschreven met hele duistere bedoelingen....maar dat is natuurlijk gekke complotdenkerij.

Welke reden het ook is, 1 ding staat als een paal boven water. Sterke grondrechten zijn uitermate belangrijk als je in vrijheid, rechtvaardigheid en in het individu gelooft. De wereldgeschiedenis laat de bloederige waarheid zien als dit niet gehandhaafd wordt. Willen we op een serieuze manier een betere wereld met mensenrechten afdwingen dan mag er dus geen enkele twijfel bestaan. Alles moet helder en kort op papier staan met geen enkel gaatje waar een slijmerig groepje wannabee dictators doorheen kan glippen. Zodra ze alles opschrijven in een dik boekwerk met onduidelijke taal wat zogenaamd officieel moet klinken is het uitkijken geblazen. Vaak gebruiken ze ook woorden waarvan de (afgrijselijke) bedoelde definitie in een ander dik boek te lezen is. Dit alles is typisch bureaucratische misleiding.

Je zult zaken dus moeten dichttimmeren omdat de geschiedenis leert dat er corruptie zal ontstaan. Een perfect document dat de wereld tot een paradijs zal omtoveren kan niet bestaan, het is een kwestie van gevaren zoveel mogelijk inperken. Het probleem wat we hier zien is dat het document wagenwijd openstaat voor tirannie en ellende, er is zelfs geen corruptie nodig om het open te wrikken. Het staat simpelweg vol met vage uitzonderingen voor elk recht. Een fout uitgangspunt (althans voor de grote groep onderaan de ladder) waardoor het direct in de papierversnipperaar hoort te verdwijnen. Erg schokkend als je beseft dat dit document onze vrijheid moet beschermen onder de VN. Rechten horen sowieso niet gegeven te worden door de VN of elke andere bureaucratische instantie, deze horen te ontstaan bij de geboorte. De geschiedenis leert dat overheden rechten alleen maar afpakken en plichten toevoegen. Als de VN ons rechten geeft via wetten kunnen ze deze rechten ook weer rechtsgeldig intrekken. Als je rechten ontvangt dankzij geboorte dan kan niemand dit zonder leugens en bedrog nietig verklaren. Dat is het verschil tussen privileges (Orwelliaanse rechten) ontvangen en werkelijke rotsvaste rechten hebben. Dat is hard nodig want het is een feit dat de overheid de grootste killer is uit de geschiedenis. Rechten zijn niet uitgevonden voor prettige tijden maar voor hele donkere tijden. De macht van de overheid hoort ingeperkt te worden en de rechten van het individu juist versterkt.

Hoe kan de VN nu ooit vrijheid, vrede en veiligheid brengen als het hele ideaal is gebaseerd op het collectief. Collectivisten willen alles altijd met dwang opleggen aan een ander, desnoods met geweld. Een overheid structuur is hiervoor ideaal. Wil je echte stabiele vrijheid, vrede en veiligheid brengen moet je het individuele recht garanderen en mensen sturen door ze te overtuigen en het goede voorbeeld te laten zien. De VN is gebaseerd op waardeloze grondbeginselen.

We moeten overigens niet de illusie hebben dat onze huidige Nederlandse rechten zoveel beter zijn. In de grondwet staat met dezelfde schrijfwijze dat de grondwet ondergeschikt is aan wetten, waarmee de grondwet zichzelf buitenspel zet. Zoiets kunnen alleen maniakken met machtsdrang verzinnen. Op ons forum kun je hier meer over lezen. Er is alleen 1 groot verschil, ik zeg niet voor niks huidige rechten. In de Nederlandse situatie kunnen we als volk met fakkels en hooivorken naar Den Haag gaan om fysiek af te dwingen dat de grondwet herschreven wordt. Als we onder het juk van de VN gaan vallen....waar ga je dan naar toe? Dan kun je naar een ver land gaan om te klagen, althans als ze je binnenlaten. Dan heb je niet te maken met bewapende landgenoten als bewakers maar bijv. Chinezen met automatische machinegeweren die het hoofdgebouw bewaken. Die zal geen enkele affectie tonen met Hollanders en zal zonder moeite de trekker overhalen. Als het Nederlandse volk het helemaal te bont maakt dan sturen ze wel wat blauwhelm “vredestroepen” om rust en orde te herstellen in Nederland, de opstandige provincie van het VN rijk. Een beproefde methode door Tirannen in de geschiedenis, aparte groepen inzetten voor dit soort klusjes want eigen volk schiet niet op elkaar. Als je denkt dat de Haagse bureaucratie een losgeslagen entiteit is die niet te beheersen valt door het volk....of nog erger de EU.... maak je borst dan maar nat voor de VN.

Met dit soort centralisatie van macht kun je dus fluiten naar je rechten. De groep politici die de soevereiniteit en rechten van het Nederlandse volk in de uitverkoop gooien zijn dezelfde schoften die deze draconische wetgeving in elkaar zetten. Politici die elke oorlog en ellende beginnen willen ons beschermen tegen deze onrust met meer politieke macht, geniaal bedacht. Een zorgelijke ontwikkeling zou je zeggen maar dit is natuurlijk allemaal onnodige bangmakerij van mijn kant. Zolang je gewoon doet wat de VN van je eist is er niks aan de hand, laat het Nederlandse volk daar nu heel goed in zijn....


Korte nieuwsblitz: collega Donkerdoorn komt met hetzelfde verhaal aanzetten hier op het zaplog wat een goede aanvulling is. Alleen gaat dit over het EU verdrag van Lissabon, dezelfde beroepsgroep van leugenaars. Allemaal toeval, niks om je zorgen over te maken. Binnenkort start postbus 51 met een voorlichtingscampagne “Hoe likt u de laarzen van uw overheid glanzend schoon”.Deel 1: inleiding
Annotaties:
| #22918 | 01-05-2008 22:20 | zanussi
Een ZapLog waardig zij het ietwat warrig leesbaar artikel.
Het is duidelijk dat de regeringen van veel westerse landen nu een Bilderberger agenda volgen die uiteindelijk de momenteel tandeloze VN in 'ere' zal herstellen als het orgaan wat de wereldregering zal vormen.
Over aanvullingen gesproken .. vers essay van Richard C. Cook op globalresearch.ca beschrijft de bewegingen van de moneymasters en de controle over het globale geld systeem door de afgelopen eeuwen heen:
http://www.globalresearch.ca/index.php?context=va&aid=8854
zanussi's avatar
| #22924 | 02-05-2008 00:25 | merethan
Ik heb onze grondwet ook al eens doorgelezen, wat een prutswerk!
merethan's avatar
| #22926 | 02-05-2008 00:43 | Crest
prima stuk..we zijn tenslotte geen professionele schrijvers.
Crest's avatar
| #92324 | 02-02-2010 00:24 | LordMonk
Dit artikel verdient een bump.
aanmelden / inloggen