Door community (initieel Best Well), Op woe 7 feb 2018 11:07, 0 reacties, nieuws

Ook de vis wordt vergiftigd door Monsanto
Buiten de wilde vis blijkt de rest van de visstand vergiftigd te worden door een zeer bekend bedrijf: Monsanto !! Gekweekte vis is een "bewerkt" voedsel soort omdat de vissen bewerkte voeding krijgen. Je raadt nooit wat er in die bewerkte voeding zit en wat is er gebeurd met de onderzoeker die ontdekt heeft wat was er aan de hand is. Wat zit erin? Dat onderzocht een laborant / onderzoeker in Noorwegen. Ze kwam terecht bij een stof geleverd door Monsanto. ahhhh, dat bedrijf kennen we, vergif en corruptie zijn de allereerste woorden waar ik aan moet denken.


Wat gebeurd er met een onderzoeker die iets ontdekt wat Monsanto niet zo keus vindt? Die wordt ontslagen. Wat zat erin het droog vismeel, ethoxyquin. Een niet goedgekeurde "antioxidant" [vermeld op de container] maar in werkelijkheid een pesticide, hoe kan het ook anders. Immers Monsanto en gezondheid zijn twee woorden die niet met elkaar te ruimen vallen. Ethoxyquin (E324) is een dierlijke synthetische "antioxidant" die niet geschikt is voor menselijke consumptie. Dus het vlees van die dieren zou dan ook niet meer geschikt zijn voor menselijke consumptie toch? Voor toepassing bij vismeel zijn nooit vergunningen aangevraagd of testen uitgevoerd anders dan de ontslagen onderzoekster uit Noorwegen. Wat verder onderzoek brengt al gelijk wat maffia achtige zaken aan het licht zoals het omkopen van een minister.


Kunnen we dan haast niets meer eten? Die conclusie heb ik inderdaad al jaren geleden getrokken. Daarom neem ik persoonlijk zoveel mogelijk maatregelen.


Annotaties:
aanmelden / inloggen