Door TDE9, Op woe 10 aug 2011 08:27, 2 reacties,    

Ook vrije Energie E-Cat wordt tegengewerkt

Al een tijdje gonst het in het alternatieve energie-circuit. In het begin van 2011 demonstreerde A. Rossi, een Italiaanse uitvinder, zijn e-cat. Een machine die met behulp van Nikkel en Waterstof gigantisch veel warmte produceert. Omdat het apparaat maar zo groot is als ongeveer een Senseo, is het proces goed te controleren. In plaats van een grotere E-Cat wil Rossi een aantal kleinere apparaten koppelen om zo het proces verder in de hand te kunnen houden.

Rossi wil gelijk aan de slag. Geen langdurige testen en onderzoek maar meteen een eerste energie-centrale bouwen van 1 MegaWatt, in oktober zou deze openen, in Griekenland. Dat is nog eens doorpakken.

De Griekse energie-maatschappij Defkalion was de partner en alles stond in de startblokken voor de opening in oktober 2011. "Stond", want er is een financieel probleem, Defkalion kon niet aan de contractuele verplichtingen voldoen. Rossi zegt echter op schema te zijn en in oktober zal volgens hem de test-centrale van 1 megawatt gewoon gaan draaien, maar dan in Amerika.

Maar zit er een complot achter? Wordt het project tegengewerkt? Hier een reactie onder een artikel op e-cat world met een aantal feiten die ik nog niet wist, vrij vertaald.

Ride zegt: Nou, Cyprus is getroffen door een goed georganiseerde reeks explosies. Een echte kettingreactie in een munitie-opslag, die in één keer 60% van de energie-voorziening op Cyprus uitschakelde. Enkele (militaire) personeel kwamen daarbij om het leven en het voorval destabiliseerde het regime genoeg voor verschuivingen in het bestuur. Dit gebeurde twee weken geleden (mid juli 2011).
...
Defkalion is als maatschappij gevestigd op Cyprus (Praxen), en ik denk dat als de E-Cat ooit zou verschijnen, dan was het in handen van de amerikanen en niemand anders. Defkalion speelde niet mee en kwam in "financiele" problemen, een nogal erg milde uitdrukking voor de huidige rotzooi, dood en chaos.

We moeten ons realiseren dat we met de ergste vorm van zwendel hebben te maken als we het over de energie-sector hebben, en deze 180 graden draai van Defkalion toont dat nog maar weer eens aan. Het is nog maar de vraag of Rossi een eerlijke kans krijgt om zijn droom voor een eerlijke, vrije energie-voorziening waar te maken.

Hier een link naar de explosies op Cyprus 11 juli 2011 voor wie het gemist heeft:
http://www.telegraph.co.uk/news/worldnews/europe/cyprus/8629594/Cyprus-explosion-knocks-out-islands-electricity-plant.html
Annotaties:
19-06-2013 20:08 | instant payday loans
Ook vrije Energie E-Cat wordt tegengewerkt #zaplog
| #151811 | 10-08-2011 09:20 | TDE9
In een later artikel voegt Stupendu0s nog toe:

(in antwoord op Fransesco CH)
Om eerlijk te zijn, direct na de explosie op Cyprus dacht i kdat het een waarschuwing zou kunnen zijn voor Defkalion. Maar dan kom je al gauw op het gebied van verzinselen, complotten en illusies. Bijvoorbeeld, wanneer verloor Amerika z'n AAA status? op 5 augustus, precies de dag dat Rossie aankondigde dat de centrale in Amerika gebouwd zou gaan worden. Zou dat een waarschuwing voor de USA kunnen zijn? Het kan er ruig aan toe gaan, maar wie weet...

http://www.e-catworld.com/2011/08/09/usa-launch-for-the-e-cat-scheduled-while-defkalion-hopes-to-reconcile-with-rossi/
TDE9's avatar
| #151888 | 10-08-2011 19:09 | Witte Haai
Ook in Rusland en Japan zullen er nog experimenten worden opgezet. En zeker in Japan zijn ze dringend op zoek naar alternatieven voor kernergie.

Bron: http://www.naturalnews.com/032898_cold_fusion_renewable_energy.html
Witte Haai's avatar
aanmelden / inloggen