Door community (initieel Sambeo), Op don 5 maa 2015 14:45, 0 reacties,    

Opgenomen Gesprekken: Nemtsov Organisator Anti-Putin Demonstraties

Boris Nemtsow was mede organisator van o.a. de anti Putin demonstraties in Moskou in 2012, zo blijkt uit opgenomen telefoongesprekken van Nemtsov met diverse andere organisatoren . Het transcript van de gesprekken die plaatsvonden in 2012 zijn te lezen onder de YT video op bovengenoemde site. De foto’s op deze video laten zien wie zijn contacten waren. Zo is hij o.a te zien met Bill Clinton en John Mc.Cain.

Diverse manipulators stuurden de “hamsters”, zoals de internet crowd genoemd worden, op facebook en VK (de Russische facebook versie) de gewenste richting op om de demonstranten aantallen op te voeren. Ook door commentaren te plaatsen bij o.a. Live Journal werden mensen gemanipuleerd. Nemtsov noemde met name Navalny de specialist in het besturen van de internet crowd.
http://fortruss.blogspot.nl/2015/03/nemtsov-wire-taps-russian-maidan-part-2.html

Verder publiceerde de Komsomolskaya Pravda door Wikileaks onderschepte berichten daterend 2010-2011 van vergaderingen van de Russische mensenrechten organisatie (NGO) met Amerikaanse regeringsvertegenwoordigers. Deze bijeenkomsten vonden plaats op de Amerikaanse ambassade in Moskou . http://fortruss.blogspot.nl/2015/03/nemtsov-on-wikileaks-only-crisis-could.html

Russisch onderzoek naar de daders zijn nog gaande, een aantal gezichten van mogelijke verdachten zijn in beeld gebracht door de verschillende surveillance camera’s. http://fortruss.blogspot.nl/2015/03/nemtsov-murder-investigators-have.html

Hoewel Nemtsov geen politieke figuur van betekenis was en zelfs te weinig stemmen had om een functie te vervullen voor een oppositie in de Duma, is hij natuurlijk wel een perfecte kandidaat om de anti Putin hysterie aan te wakkeren in de betaalde media van het Westen en Europa.

Opmerkelijk en niet gemeld in de betaalde media is dat op 27 februari j.l., de zelfde dag waarop Nemtsov werd vermoord, in Oekraïne drie voormalige politici zijn “gezelfmoord”.

Mykhaylo Chechetov, voormalig partijleider Yanukovich van de Party of Regions , uit het raam van zijn appartement gevallen van de 17e verdieping. http://www.pravda.com.ua/rus/news/2015/02/28/7060029/ (de link in google translate plakken om het te lezen).

Sergei Valter de voormalige burgermeester van Melitopol, heeft zich opgehangen, door de illegale Oekraïense regering beschuldigd van crimineel gedrag. http://ukrainiancrisis.net/news/8523

en A. Bordgyuk, de tweede leider van de MVD. (wie deze man is ben ik nog aan het uitzoeken)

Alle drie hadden door het fascistische regime in Oekraïene al enige tijd huisarrest gekregen. Alle drie waren geen voorstander van de huidige illegale regering.
Nemtsov is dus ook een fantastische afleiding voor deze moordpartijen.
Annotaties:
aanmelden / inloggen