Door community (initieel P.uncia), Op zat 28 nov 2009 14:50, 1 reacties, nieuws

Ophef over naaktfoto zestienjarigeEen zestienjarige studente die naakt poseerde voor een Australisch magazine veroozaakt flink wat controverse. Ella Rose Corby nam deel aan een wedstrijd van het magazine 'Stab' en won de fotoshoot. Critici hekelen het blad om een jong meisje te gebruiken als promotiestunt.

Op de foto kruist de tiener haar benen en bedekt ze haar borsten, maar haar jonge leeftijd lokt hevige reacties uit. Op school wordt ze ook gepest door leeftijdsgenoten.

Een reporter van Stab berschrijft in het magazine hoe jonge meisjes als Ella een gevaar vormen voor volwassen mannen. 'Ze worden stilaan vrouw en beseffen dat heel goed. Ze kleden zich ouder, sluipen clubs binnen en kunnen makkelijk met volwassenen verward worden. Je kan naar een zestienjarig meisje kijken alsof het een volwassen vrouw is, maar eenmaal je haar leeftijd weet, moet je wegkijken'.

Ella won ook nog een fotoshoot voor het modellenbureau Chic Management uit Sydney. Chic is niet te spreken over de naaktfoto. 'Hadden wij haar vertegenwoordigd, ze zou nooit naakt mogen poseren', zegt een woordvoerster.

De familie van Ella is verbijsterd. Haar moeder ging door het lint toen ze ervan hoorde. Ella zelf is bang dat de heisa rond de fotoshoot een negatieve impact kan hebben op haar modellencarrière. Maar volgens haar vader zal ze dit nog moeten doen als ze een model wil worden.
Annotaties:
| #83474 | 28-11-2009 15:36 | Guantanamo Lullabay
ach ja hoor
kleuters mogen reclame maken voor van alles en nog wat maar een blote jonge vrouw mag weer niet

da's gewoon preuts

en trouwens

kinderarbeid is nog altijd verboden maar in de commercie heeft het op een of andere manier een vrijbrief
Guantanamo Lullabay's avatar
aanmelden / inloggen