Door community (initieel ouwe knar), Op zat 20 jan 2018 00:26, 2 reacties,    

Ouders beweren dat hun kinderen van Tamiflu gaan hallucinerenParents speak out about Tamiflu making their children sick and crazyDe producent vindt dat de ouders zelf hallucineren
"Neuropsychiatric events have been reported during administration of Tamiflu in patients with influenza, especially in children and adolescents. These events are also experienced by patients with influenza without Tamiflu administration."


De beste man/vrouw beweert dat hallucineren ook net zo goed aan de griep zelf gelegen kan hebben. Alleen is bijvoorbeeld uit het raam proberen te springen, voor een zes jarige wel erg heftig. De FDA erkent dat er 559 gevallen van hallucineren door Tamifu waren. Dit vanaf 2009 geteld. De kans op ernstige complicaties is dus misschien niet zo groot, of juist het topje van de ijsberg. Mwa:

Annotaties:
| #261744 | 20-01-2018 20:48 | G.B. Wolf
Dat zijn waarschijnlijk dezelfde ouders, die hun kinderen ook vrolijk laten prikken tegen de zogenaamde kinderziektes.
Zielig voor die kindertjes, dom van die ouders. Rollen van de ene hype in de andere.
G.B. Wolf's avatar
Vreemd, want bij een goede griep met koorts ga je vanzelf hallucineren. Je neemt de tamiflu tegen deze verschijnselen, en dan is het een beetje raar dat je de verschijnselen aan de bestrijding toekent. Een kind kun je ook het beste een griep zonder medicijnen laten uitzieken.
Johan Alphons (Independent, spaceship Earth)'s avatar
aanmelden / inloggen