Door community (initieel Ness), Op vri 2 dec 2016 15:07, 15 reacties,    

Over brand, Wilders, DENK en de lange arm van zowel Israël als Turkije

Disclaimer: Er bestaat een Israël, en dat is een gebied waar Israëliers wonen - of het nu Arabieren, Druzen, joden, christenen of atheïstisch tuig betreft. Of dat gebied ooit terecht of onterecht in bezit is genomen doet even niet ter zake - dat is een andere discussie. Er bestaat ook een STAAT Israhel, een stoorzender, een off-shore Amerikaanse/Europese militaire basis compleet met goed-gemotiveerd kanonnenvoer, een verlengstuk van het militair-industrieel complex, een angel in de zijde van de mensheid, een voortdurende bron van ergernis en onrechtvaardigheid die door Jan en Alleman als excuus wordt gebruikt om zelf kanonnenvoer te verzamelen, een kankergezwel dat zonder blikken of blozen andere landen in de rug aanvalt en verziekt, een voortdurende bedreiging van de vrede. Dit stukje gaat over o.a. dat IsraHel. Het is geenszins bedoeld om joden of Israëliers te demoniseren. Een groot deel van de inwoners van Israël heeft helemaal geen keuze gehad; die zijn daar gewoon geboren, inclusief plakkertje, en moeten gehersenspoeld en wel roeien met de riemen die ze hebben.Over die door 'terroristen' aangestoken branden: of die in Israël zelf zijn aangestoken is niet bekend. De vorige keer dat er zo'n enorme brand woedde - de Carmelbrand - bleek dat een 14-jarige jongen die per ongeluk had aangestoken. De omstandigheden van de afgelopen maanden en weken waren uitermate gunstig: kurkdroog bos, uitheemse, aangeplante bomen die de oorspronkelijke Palestijnse dorpen uit het zicht moeten houden, aanhoudende droogte, harde wind. De branden kunnen natuurlijk ook aangestoken zijn door kwaaie Arabieren, maar eigenlijk is er niets dat daar op wijst. Hierbij moet aangetekend worden dat de aangeplante naaldbomen uitheems (Europees) zijn, en niet passen in die ecologische nis, en vaker wegkwijnen dan aanslaan. En bijzonder goed en onstuitbaar branden.

De branden op de West Bank zijn aangestoken door schuimbekkende, waanzinnige kolonisten, in de Israëlische pers *nationalisten* genoemd, alhoewel zij in het gebied waar zij wonen helemaal NIETS te zoeken hebben volgens internationaal recht, of wat daar nog van over is. Dat valt op te maken uit de berichtgeving. De zg 'settlers' doen dit trouwens ieder jaar; om te voorkomen dat de Palestijnen hun Palestijnse olijfoogst binnenhalen steken zij de Palestijnse olijfbomen in de fik. Ieder jaar weer. Maar dit jaar hadden ze wat pech en rookten behalve een heel stel rechtmatige bewoners, hun eigen konijnenholen uit.


Maar nu wordt de smerige pseudo-oorlog terwille van het financiële slavernijsysteem uitgevochten in ons eigenste parlement. Onze grote lijder leider Blonde Greet wordt momenteel aangevallen door Küzü Kütteböl van de Silly Vaantjes partij. Dit omdat Greet sterke banden met Israël heeft. Welnu, dat is geen geheim. Indertijd was er sprake van een behoorlijk schandaal: in een dronken bui heeft Wilders tegenover 2 VVD-leden zitten opsnijden over zijn opleiding door de Mossad, zijn Israëlische paspoort en zijn door IsraHel geregelde huwelijk en carriëre en meer, waarna een onderzoek volgde.

Natuurlijk is iedere zetel die de PVV wint in feite een zetel voor een buitenlandse mogendheid, IsraHel, en dan niet voor arreme zielige vervolgde joden maar voor de verzameling grootste etters, uitzuigers en treiteraars die ooit de planeet heeft bewandeld. Het zijn nestbevuilers, die bijvoorbeeld het meer van Galilea al decennialang leegtrekken en het water verkwisten omdat het toch maar gestolen waar is (van Syrië) en het nu bestaan om daar ook nog eens over te gaan janken. Terwijl ze ook de Palestijnse aquifers leegtrekken, en het dan ook nog verdommen dat water eerlijk te verdelen over Palestijnen en koterfokkende settlers. En te beroerd zijn om voorzorgsmaatregelen te treffen op het gebied van brandbeveiliging.

Maar daar tegenover staat DENK, een partij die op brute wijze misbruik maakt van Palestijnse ellende door die te claimen voor hun misselijkmakende propaganda-doeleinden, terwijl ze aan dezelfde kant staan als Turkije, Erdogollum, IsraHel, Saoedie Arabië, politieke Islam, vernietiging van de westerse cultuur en (door oa Israhel gesponsorde) ISIS™. En daarbij schuwen Kütteböl et al geen enkel middel. Zodat bijvoorbeeld Bibi Nutty Yahoe in het openbaar geen hand van hem krijgt terwijl er achter de schermen vieze dealtjes worden gesloten. Mensen die DENKen uit te munten in schijnheiligheid künnen zich echt niet meten met dit soort meesters. Het vermogen tot fatsoen wordt gelijk met de voorhuid afgehakt.

Wat moeten wij met deze rotzooi? Wat kopen wij hiervoor? Wat heeft dit met binnenlandse zaken te maken? Wilders, IsraHeltrol of niet, heeft de steun van miljoenen Nederlanders, die het de reet zal roesten of Wilders pro-IsraHel is, zolang kutmarokkanen en ander tuig maar aangepakt worden. Want van dat tuig hebben mensen hele grote last, en het hemd is nader dan de rok. Alle info over Wilders is bekend en reeds lang breed uitgemeten. En dan zijn er ook nog bosjes mensen die zo'n financiële liefde hebben opgevat voor IsraHel, dat ze de Nazionistische terreur door dik en dun verdedigen, eventueel vergezeld van vette leugens, valse informatie en Hasbara - Geenstijl + reaguurders en TPO voorop. Die ploeg steunt Wilders net zo hard, door de IsraHelse taktiek - het demoniseren van Palestijnen via het demoniseren van alles wat naar islam riekt, luidkeels rond te toeteren. En die sites hebben een hele grote aanhang, en slaan voor wat betreft het aankaarten van islamitische wantoestanden in NL, de plank niet vaak mis.

DENK daarentegen heeft helemaal geen steun, tenzij aangekocht of afgedwongen via Turkse mosketen. En ook het confiskeren van de Palestijnse kwestie gaat niet helpen, zodra de allochtonen die hun hersens nog wel bij elkaar hebben, het good cop/bad cop cq Saoedisch/Amerikaans/IsraHelse spelletje doorzien. Het is heel jammer voor de Palestijnen van goede wil, voor zover nog niet volledig gehersenspoeld door Islamisten van Hamas of erger. Maar als ik moet kiezen ga ik voor Geert, ook al steun ik de Palestijnse zaak al minstens 40 jaar. Die ellende kan van hieruit niet opgelost worden. Maar ONZE ellende kan en moet wél opgelost worden. Kwal of niet, Wilders is niet achterbaks, niet geniepig of schijnheilig. Je wéét wat je aan 'm hebt: tis nix twas nix en tzal nooit iets worden, maar het valt te hopen dat er mensen zijn binnen die PVV-ploeg die het goede met het plebs voor hebben. En dat is te verkiezen boven de griezelige gluiperds van de lange arm van Sultan Erdogollum, die uit zijn op onze onderwerping aan hun primitieve, barbaarse koeltoer.

Daarom, stem effectief, stem PVV, en laat het kütkabinet, de vastgeroeste politieke elite en vooral de PvdA, aan wie ik bijgaande youtube opdraag, zich kapotschrikken!
Annotaties:
| #256532 | 02-12-2016 17:55 | tamsowashere
Contra propaganda.
Het artikel doet net alsof wilders het slachtoffer is van de overheid,terwijl ze hem zelf hebben geholpen groot te maken.
Het is zo een zielig calimero'tje.
tamsowashere's avatar
| #256536 | 02-12-2016 20:09 | Ness
Njah Wilders heeft natuurlijk helemaal geen vrijheid meer, hij zit in feite opgesloten. En de moorddreigingen zullen nooit meer ophouden dus heeft hij levenslang, of hij gaat zoals Pim en Theo gingen, en da's geen prettig vooruitzicht. Bovendien, achteraf moet je 'm wel in veel zaken gelijk geven. Hij zal vast wel langzaam maar zeker gek worden zo, maar aan de andere kant, hij laat uit zoveel dingen blijken dat hij zielsmedelijden met zichzelf heeft, dat meer medelijden gewoon overbodig is.

Het is een beperkte man, geen visionair, geen staatsman, en hij heeft kruiwagens, alhoewel ik denk dat de invloed daarvan wel flink minder geworden is. Dat Israel-gebeuren zie ik toch meer als een reaktie op zijn jeugd. In Israel trof hij andere slachtoffers aan, ook verguisd en nagezeten, en dat verbroedert natuurlijk. Het is te hopen dat hij wijzer is geworden aangaande Israel.

Maar hij heeft die enorme aanhang nou eenmaal. En zolang het niet gaat zoals het moet, dan moet het maar zoals het gaat. Als puntje bij paaltje komt, eigen volk eerst. Dat doen alle volkeren behalve brave EU-burgertjes, want dat is hun verboten. En daarmee graven we hier ons eigen graf. Ik denk dat Wilders dát iig duidelijk ziet, en dat pleit voor 'm.
Ness's avatar
| #256538 | 02-12-2016 20:37 | tamsowashere
Zo zielig is hij niet.
hij kan gewoon vrij rondlopen in israel,of amerika.Maar ga je overal aandacht zoeken en speciaal 1 ding lopen roepen over 1 bevolkingsgroep,de bal weerkaatst.

Stel dat Wilders nu ineens zou roepen dat het eigenlijk de bankiers/wallstreet zijn,en de zio's,en de macht moet worden terug gegeven aan het volk.
En dat hij niet eens leider wil zijn,maar de koersleider.
Dan zijn het niet de moslims die hem dood willen hebben,maar het kliekje wat hij beschermt.

En ik denk dat hij als het ware word klaargestoomd om een soort van dictatortje van nederland gaat worden.
Stel dat hij nu gekozen zal worden als grootste partij.Hij mag een coalitie vormen met de VVD en de CDA.
Laten we eerst uitgaan dat het allemaal toeval is en hij met geluk de premier mag worden.
Dan wil ik de aanhangers nog wel eens zien na 4 jaar,of er iets is veranderd,wat in hun voordeel is.
Om die reden hoop ik dat hij gekozen zal worden.Is die hype ook na 2 jaar of zo voorbij.Want het CDA (judassen) zullen er alles aan doen om hem een pootje te lichten.
Het mogen beide zio's zijn,maar wel met een ander doel.

Als hij daarzo met een voorbedachte rade zit,en iran word aangevallen,nederland/europa/wereld in een economische crisis zit,en in staat van oorlog.
Er zal bijna geen olie het land meer binnen komen.En alleen dat al zal een ramp zijn voor het volk,wat wel een noodtoestand moet inroepen,om orde te handhaven.
Kortom een politiestaat/stasi wat je gaat krijgen.
Met een zio aan het roer,die geen ruk geeft om de arbeiders.
Met de voorbedachte bedoel ik dan ook dat hij zo een leven zou moeten leiden,wil je de leider zijn.
De VIP persoon.
Gezien het karakter en arrogantie van de heer wilders,heeft hij geen echte vrienden.Dus met deze status,hij meer word gemaakt,dan wat hij is in werkelijkheid.

Als er een vergelijkbare persoon zou opstaan,die eveneens de islam aan de kaak zou stellen,maar tergelijk ook de corruptie van de politiek/overheid/corperatie's/bankers/monarchie/zio's,,diegene mijn respect krijgt,en voor mij part president mag worden van nederland.

Ik geloof gewoon niet in zijn praatjes.Hij is een demagoog.En hij lult gewoon uit zijn nek dat hij er voor het volk is.
Die gast denkt nu alleen aan zijn eigen ego'tje.
Hij heeft voor de rest geen inhoud.
tamsowashere's avatar
| #256540 | 02-12-2016 20:52 | Ness
Als je een rat binnen de PVV zoekt, moet je deze hebben: https://www.eerstekamer.nl/persoon/mr_g_markuszower_pvv
Dat zal de baas van het IsraHel-squad zijn. Dubbel paspoort heh, lid van de firma List&Bedrog;, loyaliteit eerst en vooral IsraHel&poen;&macht;, en de rest kan doodvallen. En gezellig in de 1e kamer uitbuiken samen met de ratten van de andere partijen - prima positie zo om contactjes te leggen op allerlei gebieden kuch kuch. Da's Geert z'n baas/oppasser lijkt me.

Waarom DENK je dat de wet even gauw veranderd werd vlak voordat Wilders 'm peerde bij de VVD, zodat een stichting nog maar 1 lid nodig had voor oprichting? Maar goed, IsraHel is dan ook deels een Oiropese militaire basis in Oliestan.

Hoe dan ook, dit alles maakt de ratten van DENK niet pruimbaarder. En de hetze tegen PVV stemmers ook niet.
Ness's avatar
Over bosbrand: De Amerikanen hebben hun handels problemen met Rusland alweer opzij gezet.
Ze bestellen van de Russische vliegtuigbouwer een aantal Beriev Be-200 blusvliegtuigen. Lekker goedkoop met een hoge dollar en lage roebel.
De EU met name Italië mag in de stront zakken met z'n boycot. Eerlijk duurt het kortst tegenwoordig.
Johan Alphons (Independent, spaceship Earth)'s avatar
| #256543 | 03-12-2016 00:19 | Ness
@tamso: Demagogen hebben zich te verantwoorden aan het publiek hoor :) Het maakt qua IsraHel-infiltratie helemaal niet uit op welke partij je stemt, want ze zijn allemaal door en door verrot wat dat betreft. En stem je op Denk dan stem je voor Saoedie Arabie, IsraHels/USA's beste vriendje, en da's dus precies dezelfde partij. Er is maar 1 partij in NL, de oorlogspartij, VVD66CDAPVDENKACUSGPGLSPVV, de loopjongetjes van de NWO. Maar van dat islamistische smaakje draait mijn maag om. Laat Greet lekker op zijn bek gaan, dan heeft het plebs er weer wat bijgeleerd, zijn we 4 jaar verder en 70 nieuwe partijen rijker. Dat gaat de goede kant uit! En dit ook: http://www.express.co.uk/news/world/739058/Favourite-next-Austria-president-deals-major-blow-Brussels

Maar dit niet:
http://investmentwatchblog.com/uk-immigration-all-time-high-more-than-a-third-of-babies-in-england-and-wales-born-to-foreign-parents/
http://investmentwatchblog.com/leading-candidate-to-head-the-democratic-national-committee-meets-with-saudi-bank-that-funds-suicide-bombers/
http://www.zerohedge.com/news/2016-12-01/germany-submits-sharia-law
http://www.independent.co.uk/news/uk/politics/eu-budget-could-be-spent-developing-arms-for-saudi-arabia-a7450271.html
http://www.informationliberation.com/?id=55904
http://www.targetliberty.com/2016/12/ohio-state-knife-attacker-abdul-artan.html
Ness's avatar
| #256544 | 03-12-2016 01:27 | jantjeuitnederland
Wilders heeft gewoon een punt betreffende de islam.
Jullie praten om de hete brei heen.
De islam staat voor verderf, al vanaf de stichting van islam.
Met Mohammed, de grote leugenaar, die zijn grove misdaden goed probeerde te praten door te vertellen dat God hem dit ingaf. Het lijkt me waarschijnlijker dat satan hem dit heeft ingegeven.
De islam kan alleen maar heersen door groepsdruk: Stap je eruit dan gaat je kop eraf. Het werk van satan. Alles wijst op satan: de halve maan: de maan staat voor dood. Verheerlijken van geweld. Het in de steek laten van minderbedeelden. Bevooroordeeld zijn over anders gelovigen. Het goedkeuren van plunderingen. Het ontkennen dat Jezus de zoon van God is. Geweld, dood en verderf dat is islam, dat is satan.
jantjeuitnederland's avatar
| #256545 | 03-12-2016 06:50 | Rotterdam
'Als je een rat binnen de PVV zoekt, moet je deze hebben'

Ness heeft weer wat zitten googelen. Vindt iemand met Joodse connecties en dan is het meteen een rat. Verdere toelichting blijft uiteraard achterwege, want de rest verzint de luie Ness er gewoon zelf bij.
| #256546 | 03-12-2016 06:57 | tamsowashere
Jantje.
Een gristenrefo ben je dus.
Jouw ideologie is niet beter dan de islam.
Het is dezelfde ideologie geweest.
tamsowashere's avatar
| #256547 | 03-12-2016 07:11 | tamsowashere
Ik denk dat Wilders zich helemaal niet hoeft te verantwoorden.
Die GEK zal doorgaan tot aan zijn graf.
Die GEK kan geen normale baan vinden,laat staan dat hij ooit heeft gewerkt in een bedrijf.

http://www.hpdetijd.nl/2009-11-13/het-cv-van-geert-wilders-nog-nooit-een-bedrijf-van-binnen-gezien/

Het is een vieze parasiet,die op een slinkse manier kiezers wilt trekken.
Als hij vanaf 1990 tot 98 speechschrijver is voor de VVD,hij precies weet hoe je de woorden moet formulieren,om het volk te raken.

Oftewel het is alles of niets bij die sicko..
tamsowashere's avatar
| #256553 | 03-12-2016 15:58 | Ness
Gidi Markuszower: http://www.geenstijl.nl/mt/archieven/2010/04/wapenjood_blijkt_tevens_reliwa.html voor Rotterdeknorrie. Gewoon even doorklikken op die linkjes. Mja Geenstijl kon 'm vroeger wel raken, maar tegenwoordig is het qua kritisch vermogen tov Israel en aanverwante zaken huilen met de pet op.

En Tamso, je hebt helemaal gelijk. Maar Wilders gaat die zetels krijgen, of jij nou hoog of laag springt. De vraag is slechts, moeten we de 2e kamer dan nog meer laten verzieken door er ook nog loopjongetjes van Erdogollum bij te halen? Enig idee hoe groot en powerful de Arabische maffia is? Van en voor wie is die 2e kamer verdomme!?!

Overigens krijg ik de indruk dat de halve tweede kamer + regering aan de coke is, Rutte voorop, maar ook die rat van het CDA, Jack de Oelewapper de Vries met zijn gespin bv. En iemand bevoorraadt dat zootje, en/of draait de daar aanwezige junkies een poot uit via chantage. Ook Wilders zit vast in die kringen, met zijn totaal stijf staande beveiligers en zijn blaaauwe contactlenzen.

Zo'n Gidi zou dan prima de internationale kontakten kunnen verzorgen via zijn commisariaatjes en bedrijfjes - of een ander op zo'n positie. Van de Navo is bekend dat die zich bezighoudt met het veiligstellen van opium/heroine smokkelroutes, aanvoer en doorvoor, net als de CIA. Daarom zitten "we" in Afghanistan. Al dat zwart geld moet een weg vinden. Wij worden "geregeerd" lees verkracht door de maffia hoor. En 'men' weet wie dat zijn, weet hoe de geldstromen lopen. Ze moesten die rotzooi vrijgeven. Zodra het verboten eraf is slaan al die junkies op tilt, want overdadig gebruik van coke leidt rechtstreeks naar psychoses en ellende. Dan pik je ze d'r zo uit. http://www.ad.nl/rotterdam/onderwereld-in-paniek-om-lage-cocaineprijs~a1b4105d/
Ness's avatar
| #256560 | 03-12-2016 22:46 | Manus
Tja, ik kan me op zich vinden in het verhaal over Israhel en Wilders zijn banden met deze terreurstaat, maar juist daarom vind ik het stemadvies voor hem onzinnig en tegenstrijdig met het hele verhaal.
Wilders is zeer kwalijke controlled opposition in dezelfde catagorie als Adolf. Om deze kwaadaardige demoon te kunnen installeren en de oppositie te kunnen controleren hebben ze bovendien Pim Fortuyn vermoord.
Manus's avatar
| #256561 | 03-12-2016 22:52 | Manus
Zonder het stemadvies had ik het artikel zeker een stem gegeven...
Manus's avatar
| #256563 | 04-12-2016 05:59 | tamsowashere
Wat betreft die GIDI,nederland last heeft van een korte termijn geheugen.
Het lijkt inderdaad of we polder talibanners kweken.
De aanhang van Wilders is zo debiel als een deur.
Ik verzond vorige week een tweet naar die sekteleider,dat het echt werk moest gaan zoeken.
Ontvang ik later een tweet van een volger die me verrot schold.
Het is net de bagwhan.Die verdiende ook miljoenen door slap geleuter.
En had ook een blinde aanhang.volgers.
tamsowashere's avatar
| #256565 | 04-12-2016 07:44 | Ness
Een gecontroleerde oppositie die niet meer te controleren valt verliest zijn functie en belemmerd de kuch normale gang van zaken. Wat Wilders zegt is waar, zie je. Een veel gebruikte truuk om aanhangers te verkrijgen. Hij zegt dat water nat is, en de bedoeling is nou iedereen die zegt "verrek dat klopt" te demoniseren en als racist en neonazi weg te zetten en maatschappelijk te isoleren. (Hij zegt niet waarom dat water nat is natuurlijk, zijn taak is de ware oorzaken van de problemen te verbloemen).

Zo kun je je geforceerde mensenmeng-programma lekker rustig blijven uitvoeren want de groepsdruk zal ervoor zorgen dat het plebs zélf oppositie gaat voeren tegen feiten en waarheden - tegen de eigen belangen in. Onderwijl kan de gevestigde orde wat puntjes van het PVV programma overnemen om zichzelf in het zadel te houden; "stem VVD, da's fatsoenlijker dan PVV". Dat is controle uitoefenen. Lijmen met een snoepie.

Dit proces kun je doorbreken door de PVV de hemel in te stemmen. Dan breekt de zo hard nodige pleuris uit in de 2e kamer want het controlemechanisme is stuk, de zaak loopt uit de hand. Zolang de PVV geen 76 zetels krijgt, en die kans is minder dan minimaal, kun je dit zonder risico doen.
Ness's avatar
aanmelden / inloggen