Door community (initieel Best Well), Op zat 6 feb 2016 21:33, 8 reacties, nieuws

Overvallen in Keulen en de listige taktiek van de globale strategenEr wordt steeds meer gesproken over de overvallen op vrouwen in de oudejaarsnacht, vooral in Duitsland. Terwijl op 8 januari, alleen in Keulen 170 aangiften zouden zijn binnengekomen bij de Keulse politie, waren er op 11 januari al meer dan 500 aangiften. De interpretaties over de feitelijke toedracht, daders, motieven en andere schuldigen, zijn zeer uiteenlopend. Laten we de feiten eens op een rijtje zetten: - In het eerste persbericht van de politieleiding op nieuwjaarsmorgen, werd de stemming in de Keulse oudejaarsnacht in de binnenstad nog als “vreedzaam” getypeerd. - Op 2 januari had de woordvoerder van de politie een persbericht over de voorvallen gepubliceerd, dat evenwel heel algemeen was gehouden. - Pas op 4 januari is de politieleiding bij een persconferentie begonnen om de kat uit de zak te laten en heeft in grotere mate informatie vrijgegeven. - Op 5 januari berichtte “SPIEGEL-ONLINE” dat de Keulse hoofdcommissaris van politie, Wolfgang Albers, de eerste inschatting van de toestand door de politie als verkeerd bekritiseerde. Het is gekomen tot massale overvallen op vrouwen bij het Keulse centrale station. Hoofdcommissaris Wolfgang Albers benadrukte, dat men bij de voorvallen niet zou kunnen spreken over 1000 daders. Burgemeester Henriette Reker zei, dat de autoriteiten geen aanwijzingen zouden hebben gehad over het feit, dat het bij de daders om vluchtelingen zou zijn gegaan. Dergelijke veronderstellingen houdt zij voor “absoluut onontvankelijk”. - Op 7 januari publiceerde o.a. “SPIEGEL-ONLINE” een intern bericht van een leidinggevende ambtenaar van de bondspolitie, dat was gedateerd op 4 januari. Vele totaal ontdane, huilende, bang gemaakte voorbijgangers, in het bijzonder vrouwen en meisjes zouden “slagen, diefstal, seksuele aanranding enz.” hebben gemeld. Als daders werden steeds weer mannelijke groepen migranten genoemd. Ik citeer uit het bericht: “De hulpdiensten konden gewoon niet alle gebeurtenissen, aanvallen, strafdaden .... de baas, daarvoor waren het er gewoon te veel op hetzelfde moment.” Volgens ooggetuigenberichten zouden de mannen van Noord-Afrikaanse of Arabische afkomst zijn geweest. - Eveneens op 7 januari, verscheen op Youtube een gedetailleerde analyse en onderzoek, waarin een Keulse ooggetuige zijn standpunt weergeeft van de oudejaarsavond. De ooggetuige stond met collega’s op een hogere plaats, in de directe omgeving, van waaruit hij een heel goed overzicht had. Hier volgt zijn verklaring:  Eerst hadden mannen met migratieachtergrond het stationsplein bezet, door zich daar massaal te verzamelen en alle “Duits” uitziende personen weg te terroriseren of te bekogelen met vuurwerk.
Annotaties:
| #246318 | 07-02-2016 22:03 | Jan Verheul
Ah, U gaat de zaak nog maar eens herhalen, Bestwel!

Klagemauer TV vind ik een prima onderneming, maar het is natuurlijk wel beschamend dat ze ruim 1 maand na dato nòg steeds anonieme bronnen ten tonele voeren zonder ook maar één video te tonen. De foto van de juffrouw met bloed op haar gezicht hebben we al zo vaak gezien, maar nooit tegen een achtergrond waaruit blijkt dat die foto uit Keulen kwam.
Wat een doffe ellende, Bestwel, die nieuwsvoorziening van U.

Als je één betrouwbare conclusie kan trekken uit 5 weken 'Keulen' dan is het wel: Er is echt helemaal niks gebeurd daar, want er is niet één CCTV beeld bekend geworden en niet één passanten-opname die ook maar bewijs levert.
Na 5 weken! Nou, dan wordt het tijd om de balans op te maken: die beelden komen niet meer. Niks gebeurd.
Dit is: Tienanmen, dit is Timishoara.
Blijkbaar willen de Manipulatoren dat bij ons de pleuris uitbreekt.
| #246322 | 07-02-2016 22:22 | Best Well
De verdreven vluchtende ISIS stijders zoeken inmiddels een beter heenkomen dan Turkije. Van het miljard dat Nederland daar heen stuurde worden op dit moment gevangenissen gebouwd voor de vluchtelingen. De kwaliteit van de vluchtelingen gaat daarmee hier met sprongen achteruit. Nee het is dus nog niet over, de elende hier moet nog uitgebreid beginnen.
Best Well's avatar
| #246325 | 07-02-2016 22:28 | Ness
Nou Jan,die video's zijn allemaal ingeleverd bij de pliesie als bewijs. Mocht er een op het net zijn geplaatst is hij natuurlijk bliksemsnel verwijderd. Als ergens een rechtszaak van wordt gemaakt (en die komt eran) is er bewijs; bewijs dat justitie niet uit handen kan geven, ook na afloop niet, want 'privacy'. Als je je stoort aan kreten als 1000 daders kun je wellicht beter geen nieuws meer lezen. Het ontbreken van video's betekent in zaken als deze helemaal niets.
Ness's avatar
| #246422 | 08-02-2016 23:56 | Best Well
Best Well's avatar
| #246423 | 08-02-2016 23:58 | Best Well
Ze hebben daar ook speciale mobiele toiletten:
http://www.tbevents.nl/uitjes/toilet-racers-(eigen-locatie)/volendam
Best Well's avatar
| #247035 | 17-02-2016 12:34 | Antares
Nieuwe ontwikkeling: Duitse aanklager beweert dat zijn woorden uit context zijn gehaald en verdraaid. De meeste verdachten zijn volgens hem wel degelijk vluchtelingen.

http://www.express.co.uk/news/world/644379/Cologne-attacks-German-prosector-New-Years-Eve-rapists-migrants-refugees
Antares's avatar
aanmelden / inloggen