Door Ness, Op din 10 jan 2017 13:21, 6 reacties,    

Paniek bij de PVV: Blonde Greet krijgt teveel stemmenHet was te verwachten. Nadat de truuk met het A-4tje mislukte - in plaats mensen af te schrikken werd het idee met gejuich ontvangen - heeft Blonde Greet, Voorvechter Van IsraHel, keppeljihadi Gidi Markuszower op plaats 4 van zijn kieslijst gezet. Want alhoewel het gepeupel het niet mag weten, is het PVV-aantal zetels in de polls boven de 40 gestegen. Wie enig gevoel voor nattigheid heeft voelt dit aan zijn water. Nuff said. De PVV is de vergaarbak van de tegenstemmers geworden. Wie "het politieke bestel" wil raken en saboteren, doet dat het beste door de grootste kansloze zak en plucheklever de hemel in te stemmen, want dat is nou precies de bedoeling niet van gecontroleerde oppositie. Een partij met 40+ stemmen is geen geloofwaardige oppositie meer, en die partij negeren of met een cordon sanitaire te omgeven gaat ten koste van de particratie.

Blonde Greet kan, mag en wil niet regeren, met de nadruk op dat laatste. Om dus precies het deel van zijn stemmers dat de gevoelens uit op plekken als Geenstijl af te pissen, trekt hij dan nu een reliwaanzinnige wapenjood uit de kast. Met dubbel paspoort. Dat zal ze leren, moet hij hebben gedacht. Maar welke 'ze'? Het tokkie-deel van het plebs zal het worst wezen wie er op plaats 4 staat zolang 'de pislam' (lees die kankermarrokanen en dat andere tuig die de buurt verzieken) maar aangepakt wordt. Het beter ingevoerde niet-tokkiedeel laat zich allang niet meer door hasbara overtuigen en doorziet de door PVV-trollen breed uitgemeten propaganda op plekken als bv Nieuwskoerier. Want dit zijn mensen die hun weg weten op het net en weten wat er speelt. Die kun je niet meer wijsmaken dat ISIS™/Saoedie Kutterije en IsraHel elkaars vijanden zijn. Die weten beter. Het is dit deel van zijn kiezers dat Blonde Greet wil afstoten met deze nieuwe truuk.

Maar het gaat niet lukken. Want de link Blonde Greet/IsraHel is bij iedereen bekend, en desondanks stemmen mensen op de PVV. Gidi Flapdrol zal op deze stemmers dus geen indruk maken, maar zo'n schertsfiguur op plaats 4 zal wel voor de nodige commotie in de 2e kamer zorgen, zodat er overdadig veel *geschokt* zal worden gereageerd - zoals U weet is dat, op volksvermaak na, de enige functie van de politici in 2e kamer, want alle soevereiniteit is allang is overgedragen op de ongekozen EU-maffia. Het grote voordeel van zo'n situatie is dat de rol van Israhel - die offshore militaire basis van het Westen, bedoeld om moslims te ronselen voor de jihad - overbelicht zal worden. En dat is winst. Want er is geen vies zaakje waar ook ter wereld of IsraHel zit er tot aan de nek toe diep in. Roeren in die strontpot zal dus veel onwelriekende zaken aan het licht brengen.

Een paar weetjes over Palestina: verzet tegen de bezetter is wettelijk gezien geen terrorisme. En IsraHel staat erop dat de Palestijnen IsraHel erkennen als 'joodsche staat'. Maar die staat beslaat zowat heel het Midden Oosten, dus inclusief de West Bank. Alleen een gek erkent een staat die het verdomd de grenzen van die staat aan te geven, zeker niet als die grenzen van Egypte tot en met Irak lopen. Alle gebieden en gebiedjes die ISIS™ momenteel bezet houdt zijn voor Eretz IsraHel bestemd.

Disclaimers: veel links gaan naar Geenstijl, de beste bron voor info over de schuimbekkerse Giedi Prime Markussucker.
Het plaatje bij dit artikel? Da's het vreemde resultaat van een search op 'blonde greet cartoon'.
Annotaties:
| #257377 | 10-01-2017 17:33 | Ness
Ene Robbert Baruch, graftak, had nog wat van me te goed: de mishgoser beweert dat de Nederlanders, meer specifiek de Amsterdammers, de joden/Anne Frank verraden hebben. De gek kent zijn eigen geschiedenis niet. Maar ja tis een politieke wannabee dus zijn blinde vlek cq leugenachtigheid beslaat zijn ganse blikveld. Het was de zionistische raad die alle adressen heeft doorgegeven aan de NSB, volgens afspraak - het transfer-agreement. De overgrootpa van die andere PvdA zakkewasser, ene Asscher, zat in die raad.

De Amsterdammers stonden erbij en keken ernaar, en waren totaal machteloos. Want wie van de joden niet vrijwillig mee wilde komen werd opgehaald door de NEDERLANDSE politie, en wie van de buren en familie durfde te protesteren, kreeg het ganse justitiële apparaat op zijn nek. Uiteindelijk heeft het verzet het register burgerbevolking in de fik gestoken, met prima resultaat want de nazionistische raad werd meteen afgevoerd naar voornamelijk het pretkamp Theresienstadt. Het verzet is daarna verraden door een lesbische kutjodin, ene Ans van Dijk, die voor de NSB werkte én voor de Irgun meen ik, en zij is na de oorlog dan ook gefusilleerd.

Ik kan mij nog de tranen van mijn tante herinneren die heeft moeten toezien dat een heel weeshuis door de politie werd leeggehaald, met medewerking van rabbijnen; deze viezerikken hebben overigens de bezittingen van de weggehaalde joden eerlijk gedeeld met de roverheid, de politie, de NAzi's en ander tuig. Soros is er ook rijk van geworden.

Ergens kwam ik een opmerking tegen van een andere idioot, die meende dat vooral Amsterdammers de joden hadden verlinkt. Nou, dat klopt, maar het waren wel voornamelijk JOODSE AMSTERDAMMERS die dat flikten. Bovendien zat Amsterdam stampvol joden - kwart van de stad, 200.000 of meer - en elders in het land waren maar een paar hele kleine. elitaire gemeenschapjes. Je wilt niet weten hoe ik dit allemaal weet, Baruch. Laat ik volstaan met te zeggen dat ik begin te schuimbekken als ik een rabbijn zie wegens familietrauma, okay? Want die zijn voor al die doden in de kampen - aan uithongering en tyfus - direkt verantwoordelijk. Want IsraHel, toen nog Palestina, moest zonodig gevuld worden met joods vee, maar de joden, ook niet gek, weigerden te verkassen dus moesten ze gedwongen worden.

Oh en Anne Frank is verraden door d'r eigen pa, een collaborateur die meende dat na 4 jaar vet en rijk geworden te zijn van het leveren aan Duitsland hij het wel kon maken ze op te lichten. Dat heeft zijn gezin het leven gekost. Typisch joods dus. Want die doen al 3 of 4000 jaar constant zichzelf de das om. Check IsraHel nu. Zit stampvol met schuimbekkers en hun nakomelingen, gemiddeld 10 per keppeljihadi, en stuk voor stuk tot op het bot getraumatiseerd met smerige propaganda en zo gek als een deur. Iedereen met hersens die de kans kreeg heeft de poten genomen lol
Ness's avatar
| #257387 | 11-01-2017 10:58 | Zhen
@ Ness: interessante info mbt de Amsterdams Joden.

Dat verraden van joden door joden zie je elke keer weer. In de 2e WO kwam het in alle bezette gebieden voor.

Ik heb over gevallen gelezen in Duitsland, Polen, Frankrijk, Hongarije, de Balkans, enz...

Sommigen zijn zelfs heel beroemd, en nog slaafs bezongen door de main-diaree media ook.

Neem bijv. ene G. Soros. Hij geeft toe het nog leuk te hebben gevonden ook, aan een journalist die meent dat Soros wellicht nog wel een wereldwijd bedankje mag ontvangen ervoor (can't make this shit up...!)

Zie http://www.nowtheendbegins.com/proof-george-soros-nazi-past-finally-comes-light-discovery-forgotten-interview/

Met video op https://www.youtube.com/watch?v=0PUDmLCkgNc

En wat dacht je van de Ha'avara, de Irgun, de samenwerking tussen FG Farben (eigenaar van Auschwitz) en de Joden in Palestina, enz, enz...

'T is allemaal een beetje off-topic hier. Het verdient bepaald wel enkele uitgebreide posts...
Zhen's avatar
| #257388 | 11-01-2017 11:32 | Nico de Geit
Er gaat dus massaal op Wilders gestemd worden omdat andere partijen de immigratie maar blijven bewieroken. Wilders wordt mogelijk minister-president. Ik doe niet meer mee.

Mijn motto: Red Jezelf.
Nico de Geit's avatar
| #257394 | 11-01-2017 13:12 | ..................
Mijn motto: Red Jezelf.


Nico.
In je eentje ga je niet nooit redden.Je heb medestanders nodig die het met je eens zijn,of wat het met elkaar eens is.
| #257395 | 11-01-2017 13:15 | ..................
Van mij mag Wilders de president worden.
Net zo goed ik hoopte dat trump het ging worden.
Niet omdat ze het beter gaan doen,maar dat de burgers gaan inzien dat het dezelfde shit is als de rest.
aanmelden / inloggen