Door Manus, Op zon 13 mei 2018 16:18, 12 reacties,    

Paris Attack voorspelt tijdens Haagse Wateringse Veld hoax?

Ole Dammegard is een bekend false flag onderzoeker die vele zogenaamd islamitische aanslagen correct voorspelt heeft. Volgens Ole kon hij dit doen omdat de organisatoren clues achterlieten bij een eerdere false flag attack / hoax. Die clues kunnen nummers, data of namen van steden zijn die in het beeldmateriaal verwerkt zijn. Bepaalde nummerreeksen zoals 322, 666 en 777 hebben volgens Ole een speciale occulte betekenis voor de organisatoren die teruggaan naar de vrijmetselarij. Voor het ontdekken van deze clues vond ex-YouTuber (nu https://153news.net/view_channel.php?user=Anaconda%20MaltLiquor) Anaconda Malt Liquor de term Dammegarding uit. AnacondaMaltLiquor voorspelde in navolging van Ole Dammegard vooraf de Las Vegas schietpartij die volgens hem (en mij)een hoax was. (dus geen echte slachtoffers, maar acteurs)

In Nederland waren we afgelopen week in de ban van de verwarde man, eerst was er volgens de media een Syrische statushouder die op zaterdag 5 Mei volgens de media drie mensen verwondde en later meermaals door de politie in zijn been geschoten werd terwijl hij Alluh Akhbar riep. Een zwaarbewapend arrestatieteam in korte broek werd ingezet om uiteindelijk met een taser met de man af te rekenen.

Vervolgens was er op dinsdag 8 Mei weer een melding van een verwarde man op de Laan van Wateringse Veld in Den Haag, waarbij een-/hetzelfde Rapid Response Team (overigens deels militairen en marechaussee) ingezet werd om af te rekenen met een verwarde man met een vuurwapen. Trams werden opgehouden en het arrestatieteam ging onder grote belangstelling over tot actie. De verwarde man bleek echter niet thuis, dus iedereen kon al snel onverrichter zake naar huis. Een onvervalst hoax dus, want er was geen verwarde man met wapen aanwezig. Wel apart dat er zoveel onnodige politieinzet was vanwege 1 (veronderstelde) onbevestigde gewapende verwarde man melding.

Van de actie werd op regio15.nl beeldmateriaal verspreid. Hierop viel voor hoaxonderzoekers, met name twitteraars Buddendorff en GrandFomaggio, een aantal zaken op. Zowel de 666 reeks als de 777 reeks komt voor op de nummerborden van politievoertuigen. Deze politievoertuigen staan geparkeerd op het Parijsplein.

Nu wil het “toeval” dat de eerstvolgende “terreuraanval” afgelopen zaterdag 12 Mei plaatsvond in Parijs en weer met een mes… Inmiddels geloof ik zelf niet meer echt in dit soort toeval bij door media beschreven “terreuraanslagen” omdat dit mijn inziens iets te veel toeval is en de geschiedenis van dit soort “toeval”.

Interessant is dat op een andere foto de tramhalte Parijsplein wordt getoond met een foto van een jonge vrouw in een T-shirt met New York en het nummer 98. Zou New York, 98 street de volgende locatie zijn waar een zogenaamd jihadistische messentrekker toeslaat?
Annotaties:
| #263406 | 14-05-2018 09:37 | Rotterdam
'Ole kon hij dit doen omdat de organisatoren clues achterlieten bij een eerdere false flag attack / hoax.'

Ach, daar hebben we het weer. De verborgen aanwijzingen. De logica daarvan is weer ver te zoeken, maar plottertjes als Manus willen het maar al te graag geloven. Hoeveel acteurs moeten zo langzamerhand wel niet een boterham verdienen met deze hoaxes?
| #263408 | 14-05-2018 12:00 | Manus
Een samenstelling of ommekering van 98 hoort ook tot de mogelijkheden 17 of 89.
17th street, Mount Sinai Beth hospital bijvoorbeeld..

@Rotterdam
Erg hè, we beseffen gewoon niet hoeveel schade we aanrichten bij al die zo getraumatiseerde slachtoffers met deze onzin, verschrikkelijk gewoon..😆

Logica is wat mij betreft ook ver te zoeken, maar ja, die gasten denken op een andere manier dan mij...
Manus's avatar
| #263410 | 14-05-2018 12:16 | Manus
Mount Sinai Beth Hospital ligt tussen 16th and 17th street (tramlijnen)
Als datum wellicht ook de 17e ?
Manus's avatar
| #263411 | 14-05-2018 14:34 | Zhen
Manus: [...] de Las Vegas schietpartij die volgens hem (en mij) een hoax was. (dus geen echte slachtoffers, maar acteurs)

Door over alle aanslagen te beweren dat het fake was, let (op den duur) bijna niemand meer op de aanslagen die ECHT fake waren, noch op waar het gevaar ECHT vandaan komt. Het is eenvoudigweg Psy-op taktiek.

De methode ervan is met name ingevoerd om bekend worden van het 9-11 komplot tegen te gaan. Vanaf het moment dat mensen begonnen te begrijpen en beweren dat er GEEN vliegtuig in het Pentagon is gevlogen, hebben de disinfo agenten gekozen voor de strategie van het doortrekken tot in het absurde, door te gaan verklaren dat ook in het WTC geen vliegtuigen zijn gevlogen, hetgeen overduidelijk onzin moet zijn gezien de vele getuigen en beschikbare videos die DAAR nu juist wel van zijn (in tegenstelling tot het Pentagon).

Dus stel jezelf de vraag wie je het meeste een dienst bewijst met te beweren dat een aanslag "fake" is, zonder er keiharde ondubbelzinnige aanwijzingen en bewijzen voor te overleggen.

Zie verder mijn reactie op moslim taqyia agent tamso (nu "....." geheten), over dat Las Vegas "fake" zou zijn geweest, en ook voor deze draad nog steeds relevant is, op
http://www.zaplog.nl/zaplog/article/las_vegas_hoax_ontmaskerd#n261212
Zhen's avatar
| #263412 | 14-05-2018 15:16 | Manus
@Zhen
Ik zeg niet zomaar dat Las Vegas een hoax was. Natuurlijk heb ik mij uitvoerig in Las Vegas verdiept, maar geen artikel over geschreven, sorry.
Ik zal vanavond onderbouwing toevoegen in de annotaties.

No-planes WTC is wel een beetje uitgekauwd, maar goed, behandel ik ook in mijn film, hierbij de link:
https://www.bitchute.com/video/ZDfgpK4yze6O/
Mijn conclusie: geen passagiersvliegtuigen, maar mogelijk wel drone/raket.
Belangrijk bewijs is bij opname "inslag 1e vliegtuig" te zien. Direct na is nog geen gat in de vorm van vliegtuig zichtbaar, later zie je het er letterlijk in gebrand worden met Nano-Thermite.

Je hebt gelijk dat deze Psy-Op tactiek bewust op deze discussie aanstuurt om dmv cognitieve dissonantie en controlled opposition tweedracht te zaaien, maar dat interesseert mij eigenlijk weinig. Er is vooral 1 ding dat mij interesseert en dat is de waarheid.
En als ik ernaast zit, verander ik graag van mening, want dat wil zeggen dat ik iets geleerd heb.
Manus's avatar
| #263413 | 14-05-2018 15:29 | Rotterdam
'Een samenstelling of ommekering van 98 hoort ook tot de mogelijkheden 17 of 89. 17th street, Mount Sinai Beth hospital bijvoorbeeld.'

Alleen mafkezen zoals jij geloven dat.

Die zogenaamde hoaxonderzoekers zijn wel de grootste hoax. Die menen ook altijd weer acteurs op foto's te herkennen, terwijl de gelijkenis vaak ver te zoeken is. Maar dat krijg je als je op voorhand gelooft dat iedere aanslag een valse vlag is en je vervolgens (in die volgorde) nog eens probeert 'bewijzen' te vinden.

Lees dit ook maar eens:

https://lasvegassun.com/news/2018/may/14/victims-of-real-tragedies-need-not-endure-conspira/
| #263414 | 14-05-2018 15:38 | Rotterdam
De overlast van die 'hoaxonderzoekers' is in de VS dusdanig dat er inmiddels in de rechtszaken worden gevoerd (o.a. Alex Jones, waarbij niet zelden immateriële schade wordt toegekend. Gelukkig zien we die trend inmiddels ook in NL (Wim Dankbaar).
| #263415 | 14-05-2018 17:15 | Manus
Kleine nuance op bovenstaande, op zich vind ik het wel interessant om methodiek van de tegenpartij te doorgronden, maar ik ben niet van plan om mijzelf aan te passen vanwege haar tactieken.
Manus's avatar
| #263416 | 14-05-2018 17:25 | Manus
@rotterdam
Nog even geduld en jullie kunnen ons weer op de trein zetten naar het concentratiekamp
Manus's avatar
| #263421 | 14-05-2018 21:19 | Zhen
@Zhen
Ik zeg niet zomaar dat Las Vegas een hoax was. Natuurlijk heb ik mij uitvoerig in Las Vegas verdiept, maar geen artikel over geschreven, sorry.
Ik zal vanavond onderbouwing toevoegen in de annotaties.

Het zou mooi zijn als je dan ook rekening kunt houden met de link van mijn commentaar, en vooral met die data paginas van Jeff Rense...

http://rense.com/Datapages/eyewitnessvegas.htm
http://rense.com/Datapages/livefirevids.htm
http://rense.com/Datapages/FFvegasmasscre.htm
Zhen's avatar
| #263452 | 16-05-2018 23:19 | Manus
@Zhen
Geef later nog inhoudelijk commentaar op Rense en Vegas in oorspronkelijke artikel, ben nu druk met ander artikel over Haags steekincident
Manus's avatar
aanmelden / inloggen