Door Ness, Op don 22 sep 2016 12:35, 5 reacties,    

Patatje oorlogVolgens een Iraanse website heeft Rusland 3 'Caliber' raketten op het hoofdkwartier van ISIS/Oil Qaeada/NATO/USA/Israhel et al nabij Aleppo afgeschoten, waarbij 30 *specialisten* i.b.v allerlei nationaliteiten werden gedood. Hoe ze dat weten blijft een vraag, maar Rusland had inderdaad afgekondigd dat na de aanval op het Syrische leger in Deir ez Zor, waarbij 90 soldaten werden vermoord, en de stennis omtrent een kapotgeschoten voedseltransport waarvan Rusland dan wel niet echt de schuld - want die ligt al te duidelijk elders - in de schoenen geschoven krijgt maar wél 'de verantwoordelijkheid (????), de maat vol was. Dus als er nog niet geschoten is gaat dat zeker op enig moment gebeuren.


Als de pleuris uitbreekt heeft de EU haar zin, zoals bovenstaand plaatje uitbeeldt. Martial law (momenteel ook heel welkom in Amerika), of de Oiropeesche variant daarvan, want "wij worden aangevallen" en reken maar dat de pliesie niet de-escalerend zal optreden bij vredesdemonstraties, of dat de roverheid nog langer tegenspraak via blogs ed tolereert. Goud en kostbaarheden zullen moeten worden ingeleverd. Tijd voor een reset: iedereen weer straatarm, monddood en zeer plooibaar op wat elite na. Oorlogsinspanning ofwel oogsttijd, heet dat.


Het CIA (dat zijn de belangenbehartigers van het geldstelsel die alles kunnen regelen, inclusief massa's 'geld', dope, organen en hoeren m/v/k) "wereldoorlogrecept":
Annotaties:
| #254640 | 22-09-2016 14:00 | Antares
Met VS en Rusland recht tegenover elkaar en meer dan 400.000 doden is de oorlog allang een feit. Het mag alleen nog niet zo worden genoemd.
Antares's avatar
| #254644 | 22-09-2016 14:56 | Paul2
De Syrische president Assad houdt de
VS verantwoordelijk voor het mislukken
van het staakt-het-vuren.Tegen AP zegt
Assad dat het bombardement door de VS
op Syrische militairen bij Deir al-Zor
"absoluut welbewust" was.Washington
sprak eerder van een vergissing.

Volgens Assad duurde de aanval een uur
en waren er vier gevechtsvliegtuigen
bij betrokken.Assad wekt de suggestie
dat IS ervan wist.Hij vraagt zich af
hoe het kan dat IS zo snel na de aanval
de plek kon heroveren op het leger.

Gevraagd naar massavernietigingswapens
zegt hij:"Terroristen bestrijd je niet
met ballonnen of rubberen stokken." http://teletekst-data.nos.nl/webplus?p=127
| #254650 | 22-09-2016 18:43 | Ness
https://www.youtube.com/watch?v=c8JppJyVxYU TRUTH REGARDING SYRIA - NOT CIVIL WAR, BUT US INVASION, persconferentie van UN vredesraad. De hele video is zeer de moeite waard, maar op 13:34 wordt het onderwerp 'sancties' aangesneden.

Parlementair onderzoek in Engeland naar de gewapende roofoverval op Libië:
Specifically, a new report from the bipartisan House of Commons Foreign Affairs Committee – based on interviews with all of the key British decision-makers, review of documents, and on-the-ground investigations in Africa – found that Libyan war was based on lies, that it destroyed the country, and that it spread terrorism far and wide.
http://www.washingtonsblog.com/2016/09/libya-2.html

Voor de oorlogsmachinerie is de koek nog lang niet op hoor. Er staan nog veel meer landen op de lijst om 'gedaan' te worden. Waaronder alle Europese landen, wil ik wedden. Maar om te beginnen natuurlijk Oekraïne. En Rusland. En Iran. En China. Het beest heeft honger!
Ness's avatar
| #254651 | 22-09-2016 20:03 | Saljoet
Voor de oorlogsmachinerie is de koek nog lang niet op hoor

Ik hoorde zojuist op het NOS hoernaal dat de VS wapens gaat leveren aan de Oekraïne. Weer een stap dichterbij een totale oorlog met Rusland. VS op veilige afstand en Europa een slagveld. (Tenzij Poetin nog iets leuks achter de hand heeft waarmee hij de barbaarse VS in één klap van de planeet vaagt).
Saljoet's avatar
| #254660 | 23-09-2016 12:57 | siban
@Ness

Met die figuren in de UN vredesraad stop je geen oorlog. Niemand trekt het om naar dat clubje fossielen te luisteren. Heel droevig dat niveau, ze verkondigen de waarheid maar op zo'n zeurderige en zeikerige manier dat niemand ze serieus neemt.
siban's avatar
aanmelden / inloggen