Door Ness, Op vri 21 okt 2016 17:37, 1 reacties,    

Pay-to-Play: Marokkaanse koning betaalt 12 miljoen voor aflaat

Killary Clinton (et al) is waarschijnlijk de spin in een afpersingstak van een wereldomspanned maffioso-web dat oa de banken en allerlei drugcartels beheerst - waarbij de banken driftig de cash witwassen die de drughandel aanlevert. Ook Nederland betaalt mee aan de Clinton Foundation met rond de 10 miljoen euro, vermoedelijk deels om zich te vrijwaren van akelige aanslagen. En er zitten ook goede kanten aan; in ruil voor véél geld mag je meepraten op zeer hoog supergoed georganiseerd misdaadnivo. Maar toch is het een hele nare gedachte dat als Khadaffi nou gewoon zijn contributie aan die club had betaald i.p.v een eigen centrale bank op te zetten, hij nu nog zou leven en Libië als land nog zou bestaan. Libië komt namelijk niet voor op de lijst van landen die ruimhartig doneerden aan het Clinton Foundation Liefdadigheidsfonds, voor zover bekend. Marokko schijnt gevrijwaard te zijn van nare ISIS-aanslagen en andere ellende. En dan is 12 miljoen een koopje, toch?


PS: Wie zich met het bestuderen van georganiseerde misdaad bezighoudt komt al snel tot de ontdekking dat men in die kringen niet veel fantasie heeft. De methoden om af te persen dmv terreur zijn altijd dezelfde, of het nou de Lidl betreft of een heel land. Er is geen enkele reden om te veronderstellen dat dit soort afpersingstechnieken niet in de kuch kuch allerhoogste kringen worden aangewend.
Annotaties:
| #255269 | 22-10-2016 12:13 | Ness
Pay for play: An email from Podesta titled ‘$’ in the late stages of Obama’s bid for the presidency in 2008 reveals that Louis Sussman donated $50,000 to his campaign. Sussman would go on to be confirmed in the Senate in July of the following year, days after he was announced as the new US ambassador to Britain. Zo duur is een ambassadeurschap/senatorschap. De Clinton Foundation heeft dit soort corruptie maximaal gestroomlijnd.

En wat moet je doen voor het vice-presidentschap? Nja, geen vereisten, maar je moet er vooral goed uitzien:
VP criteria
Clinton’s camp reveal their criteria for becoming a VP candidate in a mail where Paul Harstad from Democracy Alliance suggests to Podesta that Lt Governor of California Gavin Newsom be selected for the role.

Harstad’s reasoning is that Newsom is “tall, very good looking, looks clean cut, and has a young attractive family.” His family's financial struggles and working class background make him an ideal candidate, according to the mail.

“Importantly, I think he is young enough, attractive enough and progressive enough to attract Millennials and Bernie Sanders supporters,” he adds.

https://www.rt.com/usa/363638-podestaemails-wikileaks-release-clinton/

Over trekpoppen gesproken.. De VP wordt president als Clinton het loodje legt, wat zeker een mogelijkheid is. Deze 'knappe man' is het trouwens niet geworden. Hoe dan ook, het zijn griezels als Soros die de touwtjes in handen hebben en bepalen wie er aan de beurt is voor een door USA geleide gewapende roofoverval.
Ness's avatar
aanmelden / inloggen