Door community (initieel Best Well), Op maa 16 okt 2017 17:12, 6 reacties, nieuws

Peter R. de Vries helpt de Anne Faber psyop verder spinnenPeter R. de Vries, mag de Anne Faber psyop verder spinnen door vanochtend een bericht op Twitter te plaatsen, waarin hij beweert dat de vader van 1 van de verkrachte meisje tevergeefs om hulp bij de Nederlandse politiek aanklopte. Als half Nederland grote vraagtekens bij de geloofwaardigheid van de moord op Anne Faber begint te plaatsen, moet er snel een nieuw verhaal gespind worden. Dan wordt ‘s lands misdaadpropagandist en staatsplayboy Peter R. de Vries naar voren geschoven. Ik voorspelde in voorgaande artikelen al dat een ogenschijnlijk gespind psyop verhaal met nieuwe spinsels aangevuld zal worden om de geloofwaardigheid te redden. Je kunt moeilijk van de politiek, politie en media verwachten dat ze 1 dezer dagen met een ‘Breaking News‘ uitzending komen, waarin ze publiekelijk hun excuses aan bieden voor het toepassen van list en bedrog om nieuwe wetgeving door te drukken. “Dames, heren en genderneutralen wij hebben de hele moord op Anne Faber in scene gezet!” Nee, dat gaat niet gebeuren. Er moet alles aan gedaan worden om een verhaal dat zo extreem rammelt dat de bouten al uit het frame zijn en de fietsstangen al vonken spattend over het beton schrapen, gedurende de val weer in elkaar te lassen.

Michael Panhuis had al op 3 oktober aangehouden kunnen zijn, omdat het NFI over technische middelen beschikt om een eerste DNA match binnen 6 uur te doen. Michael stond als zedendelinquent zeker in de database. Anne’s jas werd 3 oktober gevonden en het DNA op Anne’s jas zou volgens de officiële mediabronnen aanleiding tot zijn aanhouding op 9 oktober zijn geweest. Welnu: Dat is 6 dagen te laat! Wellicht had Anne (als het geen psyop verhaal was) dan nog levend terug gevonden kunnen worden. Welke verstandige vrouw gaat nu aan het begin van de avond (als het duister bijna valt) en met zeer slecht weer op komst een ANWB route fietsen? Welke vrouw die deze route (volgens oom Hans) wel vaker zou hebben gefietst, wist nu niet dat daar een psychiatrische kliniek in de omgeving lag? Welke verkrachtende psychopaat die sprak over de ideale moord, laat de jas, tas en fiets van Anne zo onhandig slingeren? Wat heeft hij met de rest van de kleding gedaan? Inmiddels is duidelijk dat hij de beschikking over een telefoon had. Waarom heeft de politie niet meteen een match gevonden op basis van de peilingsgegevens? Welke psychopaat bekent zijn moord officieel nog niet, maar wijst wel de vindplaats aan?

Leest u het gehele dossier er hier nog eens op na, maar lees vooral dit artikel nog eens aandachtig door, zodat u het spel begint te doorzien. Een hoofd-stelregel in propaganda is dat als je een leugen maar vaak genoeg herhaalt in de door jou gecontroleerde media, uiteindelijk iedereen het gaat geloven. Deze hele zaak lijkt te draaien om introductie van wetgeving die overeenkomt met het afgewezen wetsvoorstel van Edith Schippers. Die wet moest en zou er komen, maar werd vorige jaar niet door de kamer geloodst na onder meer kritiek en een petitie van deze site. De wet die er voor zorgt dat mensen verplicht ter observatie opgesloten kunnen worden, zonder dat zij hiervoor zelf goedkeuring hebben gegeven en zonder dat er een rechter aan te pas komt, moet en zal er komen! Door een groot drama als een vermissing die eindigt in moord, in de media te spinnen, gaat het volk roepen om dezelfde wet die ze eerst nog afwezen. Dit omdat je het daderprofiel zo gemaakt hebt, dat die precies past in het plaatje. De wet lijkt zo alleen gevalletjes Michael Panhuis aan te pakken, maar regelt per definitie dat iedere burger ter observatie opgepakt mag worden. Zo werkt een psyop en zo zorg je ervoor dat het volk schreeuwt om wetgeving die feitelijk een bedreiging voor iedereen kan vormen. Er hoeft straks geen enkele verklaring meer gegeven te worden voor het opsluiten (ter observatie voor psychisch onderzoek) van wie dan ook! En wij maar denken dat het alleen om gevalletjes Michael Panhuis ging.

Ook geeft de Anne Faber zaak een mooi alibi om gevangenen niet meer op twee derde van hun straf vrij te laten, kan de Samen Zoeken app geïntroduceerd worden en was er een mooi alibi om te zeggen dat alle telefoons in de omgeving van Anne’s fietstocht uitgelezen moesten worden. De sleepwet werd zo in 1x in een positief daglicht geplaatst en met de Samen Zoeken app kan de politie straks via het gehypte speuren, letterlijk de telefoons van iedereen die de app installeerde, real time afluisteren. Dat Anne Faber voor een theaterbedrijf (Het Huis) werkte en dat Nathan Fidder naast zijn baan in het ziekenhuis acteur was, laten we dan even buiten beschouwing. Maar leest u toch dit artikel nog eens goed (echt doen) om te ontdekken hoe je tegenwoordig vrij eenvoudig een psyop kunt bouwen. Verdiep u erin, zodat u zeker weet dat u niet in de maling genomen wordt en met wetgeving geconfronteerd wordt die ogenschijnlijk goed is, maar straks ook uzelf of mensen in uw omgeving direct kan raken. En laat u niet afschepen met negatieve verhalen over Martin Vrijland, want ook dat komt bewezen uit de staatskoker. Lees de artikelen onder de blauwe linkjes in het artikel aandachtig door.

Bron linkvermeldingen: metronieuws.nl
Annotaties:
| #261017 | 16-10-2017 18:37 | Nico de Geit
Alle aandacht gaat naar vrij rondlopende TBS'ers, niet of Michael P. het wel of niet gedaan heeft. Heeft hij nou al bekend? Of gaat dat weer drie weken duren?
Nico de Geit's avatar
| #261038 | 17-10-2017 20:28 | Rotterdam
De werkloze Vrijland zit toch vooral dit soort psyops te verzinnen om een paar donaties bij een handvol volgers af te troggelen.
| #261039 | 17-10-2017 20:32 | Rotterdam
Als de verdachte de politie heeft geleid naar de vindplaats, vermoed ik eerlijk gezegd dat hij de moord gewoon heeft opgebiecht. Dat deed hij ook bij eerdere slachtoffers.
| #261045 | 18-10-2017 10:01 | Best Well
Rotterdam (pseudoniem) is een paranoïde beroepstrol met teveel tijd die op Zaplog onderwerpen welke te veel informatie blootleggen belachelijk probeert te maken.

zie https://trollwiki.wordpress.com/2014/06/27/rotterdam

(Trollebol Rotterdam, ik heb jou format maar even
gejat waarmee je tot vervelens aan toe Martin Vrijland probeert te framen.)
Best Well's avatar
| #261051 | 18-10-2017 19:44 | Nico de Geit
Als de verdachte de politie heeft geleid naar de vindplaats


Het vermoeden bestaat dat Anne nooit in Zeewolde heeft gelegen. Ze lag vermoedelijk al die tijd in een koelcel bij Justitie. Misschien is haar lichaam even met een busje naar Zeewolde gereden.

Beetje raar dat Michael nog niet heeft bekend (?) maar wel de politie naar de plaats zou hebben geleid waar hij haar zou hebben begraven. Politie en Justitie bepalen alles dat via de gecontroleerde media naar buiten wordt gebracht, de massa gelooft alles.
Nico de Geit's avatar
| #261053 | 18-10-2017 19:57 | Best Well
Als de verdachte de politie heeft geleid naar de vindplaats, vermoed ik eerlijk gezegd dat hij de moord gewoon heeft opgebiecht. Dat deed hij ook bij eerdere slachtoffers.

Rotjeknor vindt je het zelf niet een beetje vreemd dan dat justitie zich die eerdere moorden en vindplaatsen nu niet meer voor de geest kan halen maar jij wel?

Gelukkig weet Martin Vrijland een realistischer beeld van de gebeurtenis te schetsen. Heel gewoon door de zaken eens een beetje op een rijtje te zetten. Zou je ook eens moeten proberen!
Best Well's avatar
aanmelden / inloggen