Door Donkerdoorn, Op vri 12 jun 2015 08:35, 3 reacties, citaat / intro / linkdump

Petitie: nuke Rusland nu!

Ook zo overtuigd dat Vladimir Poetin het grootste gevaar voor de wereldvrede is en dat Rusland, met al dat gas en olie, maar eens een lesje geleerd moet worden: teken de petitie voor een "pre-emptive" nucleaire aanval tegen het vervloekte land! "Ons" anti-raket afweerscherm staat nog niet, binnenkort kunnen "we" een nucleaire oorlog "winnen", geeft niet, aanvallllllluuuhhhh......!!!

...
Annotaties:
Ik denk dus precies het tegenovergestelde.

Poetin krijgt west Europa nog eens kadeau als de uileballen van een EU politici zo dom en kortzichtig blijven denken over de kracht van de SU en China die laatste gaat echt niet wachten de laatste hobbel voor de VS te worden.. Hij zou als leider van Europa wel eens de wereld vrede tot stand kunnen brengen.

Alleen die petitie al bewijst : USA heeft genuukt, wil nuken, en gaat nog nuken. Alleen angst voor het onbekende maakt zo agressief
Geen ander land kan daar prat op gaan.
Johan Alphons (Independent, spaceship Earth)'s avatar
| #233691 | 13-06-2015 05:17 | loveulongtime
Geweldige reaktie onder de video:

Too all you Russians out there....don't worry, the people who sign this stuff would sign a document to have themselves terminated if asked....most of them are as stupid as a box of rocks
| #233718 | 14-06-2015 00:41 | De Tegenpartij
Ik lees net dat de VS zware wapens in Oost Europa gaan installeren, dus ik denk dat de Russen binnen afzienbare tijd ineens gaan toeslaan. Eens is het geduld op.
aanmelden / inloggen