Door community (initieel Best Well), Op din 14 nov 2017 21:33, 0 reacties, nieuws

Pieter Omtzigt na MH17 karaktermoord

MOSKOU/ITAR-TASS - Voor wie het nog niet door had: we nemen het in de kwestie NRC vs Pieter Omtzigt nogal op voor laatstgenoemde. Omdat NRC van een mug een vliegramp maakt. Tom Staal kwam Omtzigt tegen bij de Patatbalie.


OK, die sms van Omtzigt was onhandig / verkeerde inschatting / dom / kwalijk (kies zelf maar, vrij land), maar de rest van het NRC-verhaal is volledig overdreven & aangedikt. Dat wordt bewezen nu de audio van het gewraakte voorgesprek is opgedoken en debatleidster Hella Hueck in ruime bewoordingen grote delen van de papieren Vandermoordenaarsch weerspreekt. NRC-redacteur annex karaktermoordenaar Andreas Kouwenhoven, de sidekick van Wilmer Heck in deze politieke moordzaak, zegt dat de totale audio 20 minuten duurt - maar weigert die vrij te geven 'want bronbescherming'. Lol, iedereen weet al lang weet dat de (enige?) bron van de dode bode ene Jeroen van Rijsbergen is - een complotdenker inzake MH17 van wie we via het webcache van zijn blog kunnen lezen hoe hij destijds klaagde dat "zijn" getuige niet serieus genomen werd.

Het is allemaal zoveel simpeler dan "Russische invloeden" van Poetin-pionnen waar NRC mee schermt. Er zat een gekkie bij een lezing, die een ander gekkie met een rare taal & dito verhaal had meegenomen. Omtzigt heeft, benaderbaar als hij is, dat duo te woord gestaan en per sms gesouffleerd hoe de man zijn vraag het beste kon stellen. Een beetje om hem te helpen, een beetje om er snel vanaf te zijn en met "instructies aan een nepgetuige" had het weinig te maken. Maar inmiddels moeten wij met lede ogen & kromme tenen toezien hoe zo'n beetje het enige écht kritische Kamerlid uit een soort uit de hand gelopen scoringsdrift (of is het echt een wraak-excercitie tegen de Nationale Omtzigtman?) door de karaktermoordmangel van de Vlaamse Meubelfolder wordt getrokken. Sad. So, so sad.

Tjibbe Joustra van het vvd Partijkartel heeft ook een mening
Bart Nijman @BartNijman
Zo, Tjibbe Joustra (vvd) van de Onderzoeksraad voor de vvd (OVV) ziet ook zijn kans schoon om een criticus kalt te stellen. https://twitter.com/NOS/status/930512731261886464 …
20:35 - 14 nov. 2017
6 6 antwoorden 35 35 retweets 26 26 vind-ik-leuks
Informatie over Twitter Ads en privacy
Tjibbe Joustra (vvd & de gouden pleepotten van het UWV) heeft ook al jaren last van criticus-politicus Pieter en ziet zijn kans schoon om vanuit zijn "onafhankelijke" rol als voorzitter van de Onderzoeksraad uit te halen naar Omtzigt. Riep daar iemand 'partijkartel!'?
Annotaties:
aanmelden / inloggen