Door Nico de Geit, Op vri 15 dec 2017 12:24, 6 reacties,    

Planeet Aarde hopeloos verlorenSuperhomo Gordon zoekt een man om mee te trouwen. De tv was er druk mee, kranten schrijven erover. Twee miljoen kijkers. Uiteindelijk vond hij geen man, en daar waren veel kijkers heel teleurgesteld over. Het lijkt me een geweldig moment om je tv eruit te gooien. Eventueel is al die bagger terug te zien op Youtube.

Ik heb begrepen dat de Zaplog-server inmiddels volledig is verplaatst naar een satelliet, op grote afstand van planeet Aarde. De voorbereiding van het project moet jaren geduurd hebben, het verplaatsen van de server slechts enkele dagen. Blijkbaar is het gelukt, want de server draait. Mocht de Aarde binnenkort volledig vernietigd worden door een komeet, God of ander onheil, dan blijft Zaplog in ieder geval overeind.
Annotaties:
| #261473 | 15-12-2017 20:56 | Best Well
De eerste dagen zonder Zaplog had ik ontwennings-verschijnselen.
Nog steeds geen heb ik fatsoenlijk alternatief kunnen vinden.
Ik hoop dat er nog voldoende weldenkende mensen op deze planeet overblijven om alternatieve media in de lucht te houden.
Eens kijken of Zaplog weer fatsoenlijk van de grond komt.
Hopelijk is het allemaal nog steeds de moeite waard voor ons en voor Patman.
Best Well's avatar
| #261492 | 18-12-2017 01:53 | G.B. Wolf
De eerste dagen zonder Zaplog had ik ontwennings-verschijnselen.

Mie toe. Afgelopen vrijdag deed 'ie het weer, gelukkig.
G.B. Wolf's avatar
| #261499 | 18-12-2017 09:51 | Best Well
Ik heb gelijk maar voor een soort jumpstart gezorgd en hoop dat anderen ook in het oog springende zaken gaan plaatsen.
Zonder content geen lezers en zonder lezers geen Zaplog.
Best Well's avatar
| #261501 | 18-12-2017 18:26 | ouwe knar
Afgelopen vrijdag deed 'ie het weer, gelukkig.
Jaha, de supermarkt ging weer open, joepie.
Patman heeft talloze keren bedacht dat het wel welletjes was dat het anders moest en iedere keer heeft die weer zijn hand over z'n hart gestreken.
Ik vrees dat dit de aller, allerlaatste keer was.
As je ziet hoe ontzettend enthousiast mensen destijds aan de gang gingen eerst met Zapruder (2006) en later kwam Zaplog erbij en hoe het nu is...
https://twitter.com/patricksavalle/status/937049129552883713

Zaplog is door diepe dalen gegaan,
http://www.denieuwereporter.nl/2008/03/aids-ontkenners-verdienen-geen-dutch-bloggie/
http://zaplog.nl/zaplog/article/de_correspondent_krijgt_700000_euro_subsidie
Steeds meer alto sites flippen. Ondankbare lezers, domme lezers, aan een dood paard trekken, geen geld meer, ga maar naar de social media van de asocialen, you name it.
Patman was niet altijd even complimenteus, maar tot nu toe is er naar mijn weten nergens een plek waar je je ingezonden brieven zelf mag plaatsen, discussie kunt voeren/uitlokken met de meest uiteenlopende types, zelf doorlinken naar een interessante pagina op een andere site, een samenvatting, vertaling geven en dat alles zonder wezenlijke censuur en helemaal gratis. Ik ben het niet altijd eens met wat er geschreven wordt, maar dat is denk ik, ook nooit de bedoeling van Zaplog geweest. Inteelt clubjes zijn er al veel te veel.

Je zou denken dat alles al gezegd is in de tijd dat Zaplog bestaat (bestond?). Helaas is het zo dat sommige zaken tot vervelens toe herhaald moeten worden. De MSM hebben dat altijd al geweten, het is zelfs een deel van hun bestaansrecht.
Op dit moment gebeurt er steeds meer in een steeds kortere tijd. De MSM nemen items over van de alternatievelingen en geeft er een eigen draai aan, De alternatievelingen zijn geïnfiltreerd door MSM aanhangers. Sommige sites lopen met een grote boog om bepaalde hete hangijzers heen. FTM is er een van, dat is de eerste die bij mij opkomt, maar er zijn er meer De AIVD leest misschien mee, of anders is het wel een ander controle instantie.
Er zijn veel ongenuanceerdere sites, met veel meer opruiende taal. De scheldpartijen op Zaplog, waren in mijn beleving in vergelijking daarmee best 'schattig'.

Zaplog was/is voor en door de zappies. Als de zappies het laten afweten is het einde verhaal.
Patman wil Zaplog overdragen. Liedetecter zielsgelukkig of niet? Miep met het verlaten kind van Patman eh...
Wat gaat er overgedragen worden? Een stukje unieke programmatuur, waarvan onderhoud onzeker is, een unieke database die ergens een betrouwbare server nodig heeft. Een verzameling functionaliteiten die niet alleen voor de schermen maar ook achter de schermen plaats vinden. Zoals het vertraagd of versneld door/weg sluizen.
Een mindset, een community?????

Zappies zijn geen journalisten en zullen dat nooit worden (sorry Patman). Zappies kunnen wel oplettende individuen zijn, die graag zaken willen signaleren. Via een eigen schrijven, via een link, via een oproep. Die op onderzoek willen gaan in bijvoorbeeld ;) de database van Zaplog.
Zaplog is geen toverdoos waar op wonderbaarlijke wijze op bepaalde tijden iets uitkomt.
Zaplog heeft imput nodig, een beetje toezicht, geld.
Of dat geld nu via donoren komt of advertenties, het lijkt mij bespreekbaar.
Jaha, als Patman het niet meer doet, wie gaat het dan wel doen en doet diegene dat dan integer?????
Wat gaan WIJ doen zappertjes??????????
ouwe knar's avatar
| #261502 | 18-12-2017 21:52 | Best Well
Zaplog is net als de Titanic

Ik speel door tot en met de ondergang en iedereen is nog steeds welkom in dit orkest. Misschien komt er ooit een mooie replica van Zaplog die wel onzinkbaar blijkt.
Best Well's avatar
| #261505 | 19-12-2017 14:18 | ouwe knar
Mja, op de Titanic zaten allemaal rijke stinkerds. Het zinken was een ware aardverschuiving voor geld-land. Sommige plottertjes zeggen dat het zinken doorgestoken kaart was ;P
ouwe knar's avatar
aanmelden / inloggen