Door Ness, Op zon 6 maa 2016 21:20, 10 reacties,    

Ploeg Zweedse neo-nazi’s slaat zieligen station uit: niet gebeurd

Een paar weken geleden werd de wereld opgeschrikt door berichten uit Zweden, als zou een ploeg gewapende neo-nazi's asielige zoekers, waaronder asielige kinderen, met het nodige geweld uit een treinstation in Stockholm hebben gemept. Wat blijkt: er waren wat mensen pamfletten aan het uitdelen, politie vond het nodig ze met geweld te verwijderen, één asielige zoeker heeft een mep gehad, van wie en reden onbekend, niemand heeft ergens aangifte over gedaan en er is NIKS gebeurd, volgens de asielzoekers zelf. Het hele verhaal blijkt uit de dikke duim te zijn gezogen dus.


Indeed, Stockholm Police confirmed to the Mail this week that since the ‘neo-Nazi’ station disturbance, no migrants – underage or otherwise – have reported any assaults on them that evening.

This raises the disturbing question as to whether the anti-migrant rampage ever took place in the way described. A local newspaper said in the aftermath that the video showed nothing more than police chasing away the leaflet distributors. The footage has no images of child refugees – and the only sign of violence appears to involve a policeman waving a baton.

For their part, the police say that a handful of the apparent protagonists were interviewed over various offences, including drunken disorder, an assault on a policeman with a bottle, and the possession of a knuckle-duster.
Annotaties:
| #248312 | 07-03-2016 17:04 | Ness
Wat ook niet gebeurd is Geert Wilders. Lees opmerking 3, en lees 'm goed: http://www.nujij.nl/politiek/rechts-nederland-heeft-dankzij-geert-wilders-de.35366974.lynkx

Als de PVV'ers rustig gaan zitten wachten tot GW premier is, dan kunnen zij beter flink wat zitvlees aanmaken, want dat gebeurt dus niet. Daar is GW niet voor. Hij is er om U kalm en aan het lijntje te houden, tot het te laat is.

Want ondanks deze zeer geruststellende woorden van een gezapige pantoffel: http://www.nujij.nl/algemeen/angst-voor-islamisering-is-vorm-van-sociale.35365645.lynkx (lees comments!) die woede vertaalt naar angst en inzicht naar fobie, dreigt er wel degelijk een groot gevaar. Denk ISIS™.

Die *kleine minderheid* van tegen de 10% gehersenspoelde griezels kunnen MET GEMAK alles wat ze maar willen, afdwingen als ze gewapend zijn. En dat zijn ze. Het lukt ze overal, dus waarom hier niet? Ze beheersen de hele criminele scene! Daarom, wacht niet tot GW U komt redden, 'na de verkiezingen', maar denk na, handel zelfstandig en begin daar NU mee. Nee, Islam an sich is niet gevaarlijk, en ja, de Islam waar de oorlogsmachinerie gebruik van maakt is buitengewoon bloedlink. U bent geen foob als U dat inziet, U bent een realist. Het enige wat U nog kwijt moet is het idee dat verkiezingen gaan helpen.
Ness's avatar
| #248313 | 07-03-2016 17:55 | Antares
wacht niet tot GW U komt redden, 'na de verkiezingen', maar denk na, handel zelfstandig en begin daar NU mee

Benieuwd wat je bedoelt met 'redden' en 'handelen'.
Antares's avatar
| #248320 | 07-03-2016 19:02 | Ness
Redden van een idioot aantal gelukszoekers, waaronder veel tuig, met de smoes 'vluchtelingen' bv, Antares. Waar is de oppositie? Is er niet, ja, af en toe een jankje over hoe zielig GW is, totaal ridicuul gezeik over een rechtszaak waar je je niet druk over hoeft te maken (vrijspraak volgt hoe dan ook) en een 'kom in verzet' zonder verdere aanduidingen. Check dit: http://www.pvv.nl/index.php/36-fj-related/geert-wilders/8963-pvv-flyer020316.html Ziet iemand Wilders bezig met dat referendum? NEE. Weet zijn achterban ervan? NEE.

Maatregelen die je zelf kunt nemen:
AZC in de buurt? ZELF protesten regelen. Wekelijks of maandelijks; laat de politici weten dat ze er niet met een sisser vanaf gaan komen. Gebruik Facebook ed om gelijkgestemden in de buurt op te sporen en een mooie en vooral grappige manier te vinden om aan het protest bekendheid te geven. Ga niet rellen en laat vuurwerk thuis maar laat je ook geen nee verkopen door burokraten.

Schaf een vuurwapen aan, liefst via wettige methoden en leer ermee omgaan - en hou het THUIS, op een veilige plek. Het is voor je verdediging, niet en nooit voor de aanval.

Organiseer je eigen buurt, leer je wijkgenoten kennen; kijk of een burgermilitie/vrijwillige stadwacht haalbaar is. Kijk wie zwak staat, check de ouderen regelmatig, zorg voor een beetje saamhorigheid in de buurt.

Stem NEE bij het referendum en ga zelf flyeren bv, neem kontakt op met kennissen, vrienden buren, geef het bekendheid, hou akties ed.

Zwembad in de buurt? Regel via je wijkgroep (eerst wel zelf opzetten) een extra zwemjuf of meester per dag of dagdeel die heel expliciet de gang van zaken in het oog houdt.

Wees niet te verlegen of te verlamd om aktie te ondernemen als je iets ziet wat echt niet door de beugel kan. Wat altijd goed helpt is direkt zélf opdrachten uit te delen, voordat je ingrijpt, zoals: mensen toebijten dat ze 112 moeten bellen, nu meteen. Mensen zijn net hondjes (sry, maar waar) wat dat betreft, ze volgen vrijwel direkt bevelen op, leer daar gebruik van te maken. Oefen je stem. Oefen je leiderschap. Vrouwen kunnen het óók.

Besteedt aandacht aan de goede soort allochtonen in je buurt. Die zijn veel meer op de hand van autochtone NL'ers dan je denkt. Zij zijn immers zelf het eerst aangewezen slachtoffer, vooral degenen met atheïstische neigingen. Zeik ze niet af maar werk met ze samen, neem ze op in de groep.

Ga op vechtsport. Je leert niet alleen goed vallen en vechten, je leert meteen een bepaalde geesteshouding: controle uitoefenen, in de eerste plaats op jezelf, en het afleren van angsthazerij. Want ook dat is aangeleerd gedrag. Leer ook je grenzen kennen. Hard weglopen kan zomaar de beste optie zijn soms, en bravoure dodelijk. Kijk altijd goed om je heen en voorkom dat je slachtoffer wordt, en probeer die houding over te brengen op je naasten. Wees alert. Slijp je overlevingsinstincten aan. Etc etc.
Ness's avatar
| #248323 | 07-03-2016 19:12 | Ness
https://www.google.com/maps/d/viewer?mid=z12D0zt-V4iI.kXGfjpzjOS1Q
Bestudeer die kaart. Denk over wat je zelf zou kunnen doen als je zoiets ziet gebeuren, of als het jezelf overkomt. Bij twijfel, loop niet alleen door stille straatjes, denk niet 'dat overkomt mij niet' maar bel een taxi of haak aan bij andere mensen, zorg voor getuigen etc.
Ness's avatar
| #248326 | 07-03-2016 20:13 | Ness
Oh en tot slot: vermijdt religie en politiek als gespreksonderwerpen. Vermijdt alles wat mensen verdeelt, bemoedig alles wat mensen samenbrengt. Verdeel en heers gaat wellicht op voor politici, maar voor groepen burgers geldt: verenig en heers. Vermijdt daarom figuren met een mening die in beton gegoten is en die zich tevens geweldig willen laten gelden. Daar lopen groepen op stuk.
Ness's avatar
| #248330 | 07-03-2016 21:46 | Antares
We lijken nu even in een andere wereld te leven.
Antares's avatar
| #248338 | 07-03-2016 22:09 | Ness
Mwah :P
Ach zolang boer zoekt vrouw op TV is maakt toch niemand zich druk. Punt is dat ik de dreigementen van ISIS™ en de reli-gekkies serieus neem. Zover is het allemaal niet van je bed heh.. inpakken en wegwezen is voorlopig de optie voor degenen die de rotzooi zien aankomen.

Check dit: https://www.rt.com/news/334837-turkey-migrants-eu-brussels/ Erdogollum gaat hoogstpersoonlijk de ISIS-typetjes tussen de Syrische vluchtelingen uitzoeken en op ons dak sturen. Na een paar jaar crimineel bewind en invoering van sharia in de grote steden zijn politici dan wel rijp om Turkije in de EU op te nemen, met tig miljard toe, voor de broodnodige uitrusting. De EU wordt dan herdoopt in Oiropistan, of het Kalifoiro. Maar goed ik ben een hypochonder en foob lol - en blij dat ik het niet meer mee hoef te maken.
Ness's avatar
| #248341 | 07-03-2016 22:25 | Antares
@Ness
Ik richt me vaak op geopolitiek omdat dat het onderwerp is waarvan ik op de hoogte wil zijn. En dan kan het gebeuren dat me op een onbewaakt moment een gedachte te binnen schiet die te maken heeft met geopolitiek. Die gedachte zou er anders ook zijn geweest (als ik mijn aandacht niet op geopolitiek zou hebben gericht) maar ik zou hem niet hebben opgevangen. Het kan ook gebeuren dat ik de radio aanzet precies op het moment dat iemand praat over foto's die hij van de MH-17 heeft gemaakt en waarop kogelronde gaten te zien zijn. Maar zo vaak luister ik niet naar de radio. Ik ben me ervan bewust dat dit treffers zijn.

Er zijn ook mensen die op de hoogte willen zijn van alle schandaaltjes. Het ligt voor de hand welke gedachten hen te binnen schieten als zij niet opletten en op welke momenten zij de radio aanzetten, om maar een paar voorbeelden te noemen. De rest van hun leven ziet er ook zo uit.

Zo zijn er ook mensen die alls over criminaliteit willen weten, of de grenzen van het menselijk kunnen, of van hun eigen kunnen.

Ik schaf dus geen tripod aan met voldoende munitie om de eerste 50.000 arabieren neer te kunnen leggen om de eenvoudige reden dat ik me niet op zulke situaties richt.

We zullen vanzelf zien in welke van de mogelijke toekomsten we zullen belanden.
Antares's avatar
| #248342 | 07-03-2016 22:31 | Antares
De kans bedraagt trouwens 50% dat het hierheen komt en 50% dat het afbuigt naar het oosten.
Antares's avatar
| #248384 | 08-03-2016 15:19 | Ness
1 op de 11 Nederlanders is moslim .
Check grafiekje hier: http://www.cbs.nl/NR/rdonlyres/ACE89EBE-0785-4664-9973-A6A00A457A55/0/2007k3b15p48art.pdf Trek die lijn door en je zit nu op zeker 1,5 miljoen moslims.
Er wordt heel raar geteld: http://www.politalk.nl/2014/12/16/vreemde-cbs-cijfers-over-aantal-moslims-in-nederland/
En er wordt heel veel weggemoffeld: https://nl.wikipedia.org/wiki/Islam_in_Nederland (na 2007 geen cijfers??)
Check staatjes: http://www.geennieuws.com/2014/05/toekomst-van-de-islam-in-nederland/ Dat zijn lage schattingen, want de toestroom van asielzoekers zit daar niet bij inbegrepen, het gaat over natuurlijke aanwas, niet idiote aanwas, zoals nu.

Mensen die naar recente cijfers zoeken kunnen niks meer vinden. Daar word ik heel wantrouwig van. We zitten ZEKER op 1,5 miljoen moslim tegenwoordig (illegalen inbegrepen) en hun hersenspoeling gaat via Arabische zenders onverminderd voort.

Mensen moeten ophouden met hun kop in het zand te steken omdat ze geen flauw idee hebben van de demografie hier. Het is zaak de aanvoer te stoppen en de aanwas tegen te gaan door de orthodoxe, traditionele, onwrikbare, al 1400 jaar niet aangepaste ouwe meuk keihard op de hak te nemen.

Heb medelij met de allochtoon die wil ontsnappen aan dit juk zeg! Dan pas ben je solidair. Die mensen maken de raarste dingen mee vanwege dat kutgeloof! Zij zien NIKS van de vrijheid van mening en denken die idioten hier als gegeven beschouwen. Da's alleen maar voor je eigen elite ietsistencluppie, en alleen maar zolang het nog getolereerd wordt.

De ouwetjes hebben de gristelijke bekrompenheid van denken nog meegemaakt, die de geestelijke ontwikkeling van ieder kind lamlegde. En die willen niet op herhaling.
Ness's avatar
aanmelden / inloggen