Door community (initieel Best Well), Op maa 1 aug 2016 21:32, 1 reacties, nieuws

Poetin waarschuwt: Waarom bent u stil als u weet dat de oorlog komt ?De Russische president Vladimir Poetin richtte zich aan de westerse media en beschuldigde hen ervan de waarheid te verbergen.

De Verenigde Staten is hard uit de gratie aan het vallen op internationaal gebied. Deze week waren we getuige van een oorlogsverklaring tegen het Westen van Noord-Korea terwijl de Koreaanse Oorlog opwarmt tot het kookpunt voor het eerst sinds wapenstilstand uit de jaren 1950.

Dit volgde op de beangstigende waarschuwing van president Vladimir Poetin in juni – aan het adres van de internationale journalisten, dat de wereld op weg is naar de totale oorlog als gevolg van de Amerikaanse acties.

“Het is alleen u tegen wie ze deze fabels vertellen en u trapt erin en doet mee aan de verspreiding ervan naar de burgers van uw landen. Uw mensen hebben niet het gevoel van het naderende gevaar, dit is wat me zorgen baart. Hoe begrijp je niet dat de wereld in een onomkeerbare richting wordt getrokken? Dat is het probleem. Maar ze doen alsof er niets aan de hand is … ah, ik weet niet eens meer hoe bij u door te dringe,” verklaarde Poetin op het St. Petersburg International Economic Forum, 2016.

Deze woorden zouden voorpagina nieuws moeten zijn …

Poetin beschuldigt de VS van het destabiliseren van de wereld door het verstoren van de balans van de macht, wat in academische kringen wordt beschouwd als essentieel voor het voorkomen van oorlog, en somt vervolgens overtuigend argument na argument op tegen de Verenigde Staten.Poetin waarschuwt ruimschoots, dat we op weg zijn naar de oorlog, maar het is niet in het mainstream nieuws te vinden. Rusland waarschuwt het Westen: Stop het offensief aanvallen, stop met de opbouw in Roemenië en Polen… we hebben geen andere keuze dan om onze mensen te beschermen.

Volgens de verklaring van Poetin, in 2002, kwamen zowel de VS als Rusland overeen om te doen wat ze moesten doen om te overleven met een offensieve strategie en reactionaire maatregelen, de andere verzekerend dat het niet was gericht op hen.

Hij verzekert de journalisten dat, hoewel de Verenigde Staten “ervan uitging dat met wat was overgebleven van de Sovjet-Unie deze uiteindelijk uiteen zou vallen,” dit is niet langer het geval door noodzaak van het Russische overleven.

Aarzelend, noem ik Alex Jones en zijn analyse van de waarschuwing, die botweg vraagtekens zet bij de noodzaak van zo veel militaire bases buiten de Verenigde Staten, zeggende: “Rusland heeft 3 militaire bases [buiten zijn natie]. De Verenigde Staten heeft honderden ‘Maar het roept de vraag op -. De echte vraag – waarom? Is dit echt gunstig voor de wereld, of is dit gewoon een vorm van agressie? De Russen, de Koreanen met de THAAD implementatie en (laten we toegeven) de Chinezen zijn een beetje gefrustreerd, dat de Verenigde Staten voortdurend haar voeten stampt in een oceaan die Australië en de Filippijnen getrokken in een oorlog ziet voor Amerika ooit in gevaar is. Ze hebben specifiek gevraagd voor de VS om “de inspanningen van China en de ASEAN voor de regionale vrede en stabiliteit te ondersteunen.”

Terwijl de media druk bezig is met Rusland veroordelen voor de DNC hacks (geenszins bewezen met geen bewijs gepresenteerd), die Clinton de verkiezingen kan kosten, leiden ze de massa’s naar een andere daad van “Russische agressie,” de aandacht afleidend van de echte problemen.

NAVO allianties bouwen momenteel hun troepen op in de Baltische staten. Roemenië, Polen, en Estland onder andere hebben de Amerikaanse troepen en anti-raket wapens voorbereid voor een “just in case” scenario. Ondertussen is het Rusland dat samenwerkt met Syrië om drie veilige passages te openen voor degenen die willen ontsnappen aan het door oorlog verscheurde Aleppo.
Annotaties:
| #253759 | 02-08-2016 05:09 | Antares
In vergelijking met de Verenigde Staten, is het Russische track record niet geweldig

De schrijver is een paar landjes vergeten.

https://en.wikipedia.org/wiki/Timeline_of_United_States_military_operations
Antares's avatar
aanmelden / inloggen