Door community (initieel ouwe knar), Op maa 29 mei 2017 09:15, 4 reacties, nieuws

Politie Islamsterdam wil agenten met hoofddoekGoedemorgen, stelletje racisten. De Amsterdamse politie wil in de toekomst agenten met zichtbare religieuze symbolen zoals keppeltjes, kruizen, hele grote tatoeages van Frans Bauer en hoofddoeken aannemen, en DAT MAG ZEKER WEER NIET VAN U.

In Amerika, Canada en Engeland zijn al agenten met hoofddoeken. Zoals bekend komt in die landen criminaliteit niet meer voor. Helemaal afgeschaft na de introductie van de hermandadhijab. De Amsterdamse politie, zelf te begaaid om even Al Yaqeen te googelen ("Voor de vrouw is de hoofddoek een belangrijk middel om blijk te geven van haar gehoorzaamheid en loyaliteit aan Allah. Ze laat zien dat wanneer Allah haar iets voorschrijft, zij zich hierbij neerlegt") heeft advies ingewonnen bij multi-kul expert Fatima Elatik (hoofdpijndossier HIER). Dat is zelf ook een soort crimineel dus die kan het weten. Super handig dat zij dus al weer ANDERHALF JAAR OPNIEUW UIT DE STAATSRUIF VREET als 'directeur diversiteit'. "Ze kan haarfijn uitleggen waar de echte spanning zit", zegt Aalbersberg. "Bij het selecteren van personeel denken we vaak te veel langs standaardpatronen. We vissen te veel in onze eigen vijver. Fatima houdt mij scherp." Misschien een ideetje. Wat dacht u ervan eens te gaan vissen in de vijver met Syriëgangers? Die vijver is gisteren weer met één gegroeid. Kom op Amsterdam. Ga boeven vangen. En laat liegende en totaal geflipte diversity-jengelaars lekker stoepkrijten bij de UvA.

UPDATE: Daar zijn de Kamervragen. Vooral Het Antwoord Op Vraag Zes Zal Ons Benieuwen.
ANTWOORD: La Elatik krijgt 12 mille per maand kopvodgeld.
Annotaties:
| #259790 | 29-05-2017 09:44 | ouwe knar
Hoofddoekjes blijven verboden voor politie-agenten. Dat heeft korpschef Erik Akerboom aan zijn personeel laten weten op intranet, bevestigt de politie naar aanleiding van berichtgeving in het AD.

Hij schrijft dat hij is geschrokken van de heftige reacties op het voorstel van de Amsterdamse politiechef Aalbersberg om hoofddoekjes toe te laten. Dat wil hij om meer agentes te kunnen werven met een migratieachtergrond.

"Op dit moment constateer ik dat er duidelijk geen draagvlak is voor dit idee. De discussie polariseert de gelederen binnen en ook buiten de politie", schrijft Akerboom. Hij hoopt met het bericht een einde te maken aan de discussie.</a>

Ook minister Blok van Veiligheid en Justitie liet al weten niets te zien in het toestaan van hoofddoekjes bij de politie.

Deze week surveilleerde een Amsterdamse agente in het stadsdeel Osdorp met een hoofddoek op om reacties los te maken. Dat leverde veel discussie op.
http://nos.nl/artikel/2175013-korpschef-akerboom-blijft-bij-hoofddoekverbod-politie.html
ouwe knar's avatar
| #259791 | 29-05-2017 13:19 | Paul2
Knar je houdt in je eentje zowat Zaplog in leven .Artikelen zowel als comments komen nog alleen van jou lijkt ;)
| #259799 | 29-05-2017 23:53 | Unseen
Yep, waarvoor waardering @OK
Unseen's avatar
| #259801 | 30-05-2017 03:59 | ouwe knar
Ik hou zap open voor zappers die in de toekomst verder gaan met posten :)))
ouwe knar's avatar
aanmelden / inloggen