Door Antares, Op woe 14 jan 2015 10:19, 5 reacties, citaat / intro / linkdump

Politiestaat: Eerst Gaza, nu de Verenigde StatenAmerikaanse studenten worden door een paramilitaire eenheid van de politie met pepperspray bestookt. De studenten deden niets verkeerd en vielen niemand lastig. ...
Annotaties:
| #227327 | 14-01-2015 11:19 | ..................
Snap effe de link niet tussen gaza en de vs.Of dit de juiste manier was om een bijeenkomst uiteen te drijven weet ik niet.Je weet niet wat ze gedaan hebben om die meute uiteen te drijven.Misschien werden ze al opgedragen naar huis te gaan en weigerde ze dit.
Het zou ook kunnen zijn dat ze voorzorgsmaaatregelen genomen hebben in het geval die hele groep gaan plunderen of rellen.

Fit is niks anders dan een standaard actie om de controle te behouden over de bevolking.Die regelmakers zitten thuis voor de buis of misschien wel in een restarant zichzelf vol te vreten.
| #227328 | 14-01-2015 11:33 | Antares
Snap effe de link niet tussen gaza en de vs.


1) De Amerikaanse politiek wordt feitelijk geleid door AIPAC en Amerikanen met een Israelisch paspoort.

2) Amerikaanse politieofficieren worden bijna allemaal getraind in Israel. Israel wordt geprezen als DE leerschool voor politiewerk.

3) Israel zet militairen in tegen burgers. In de VS is het weliswaar politie in naam, maar niet in daad.

4) Dankzij provision 1033 kunnen politiekorpsen voor sterk gereduceerde prijzen oorlogsmaterieel aanschaffen dat is teruggekomen uit Irak zodat de Amerikaanse politie van dezelfde wapens wordt voorzien als het leger waarmee de situatie in Gaza effectief wordt gekopieerd.

Misschien werden ze al opgedragen naar huis te gaan en weigerde ze dit


Mensen naar huis sturen is geen politietaak.

Fit is niks anders dan een standaard actie om de controle te behouden over de bevolking.


Dat is exact het probleem. In plaats van de orde te handhaven gaan ze over tot crowd control. En zelfs in dat geval is er geen reden om pepperspray in te zetten tegen ongewapende en geweldloze studenten.
Antares's avatar
| #227332 | 14-01-2015 11:57 | ..................
1
Amerika word geleid door zionisten en dat hoeft niet speciaal aipac te zijn.Aipac weer 1 of ander clubje is waar bijeenkomsten worden gehouden.Europa ook gerund word door zionisten.Komen rutte of merkel dan ook op aipac bijeenkomsten.

2
Amerika was al goed getraind voordat israel bestond.Je kan eerder stellen dat de israelische comando's uit amerika komen.

3.
israel is vandaag de dag nog in oorlog tegen de palastijnen en daarom er ook millitairen worden ingezet tegen burgers.De politie een interne aangelegenheid is en het leger een externe.Tenzij het gaat om een volksopstand en de politiek kan het niet aan.dan zal het leger zich ermee bemoeien.

4
Het is toch allang bekend dat amerika een politie-staat is.

De taak van de politie is de orde te bewaken.Daarbij hoort ook de burgers naar huis te sturen of ui mekaar te drijven.

Het optreden keuren wij niet goed,omdat we het niet gewend zijn.Ga eens naar spanje toe en ga een qaurdian civil lastig vallen en negeer zijn commando/bevelen.Moet je eens zien hoe hij jouw aanpakt.Het moet toch voor jouw duidelijk zijn wat voor land amerika is in werkelijkheid.De werkelijkheid is geen hollywood.En eigenlijk euopa hetzelfde aan het worden is dan in amerika.Ook hierzo de burgers hard worden aangepakt als ze tegen de staat zijn,of massaal bijeenkomen om ergens tegen te protesteren.Dan lokken ze ook rellen uit om op te kunnen treden tegen demonstranten.

Vooralsnog keur ik af hoe ze handelen.Ik weet alleen niet wat er vooraf is gegaan waarom ze zo opreden.Maar aan de andere kant moet je onderhand weten hoe het systeem werkt in amerika.Home off the free.
| #227334 | 14-01-2015 12:23 | Antares
@tamsowashere
1) Ik noemde AIPAC naast de overige zionisten in de VS, omdat AIPAC de grootste invloed heeft.

Europa ook gerund word door zionisten.Komen rutte of merkel dan ook op aipac bijeenkomsten.

Europa is nog niet zo ver heen als Israel en de VS. Maar ze doen hun best.

2)
Amerika was al goed getraind voordat israel bestond.Je kan eerder stellen dat de israelische comando's uit amerika komen.

Het is nog niet zo lang geleden dat de Amerikaanse politie uit vriendelijke, behulpzame dienders bestond. Ik denk niet dat je kunt stellen dat de agressie vanuit de VS naar Israel wordt geexporteerd. Maar het gaat er vooral om dat militaire middelen worden ingezet tegen burgers, nadat burgers worden gelijkgesteld aan terroristen, en dat is een praktijk die is komen overwaaien uit Israel en vooral vanuit de doctrine van de Likud-partij.

3)
israel is vandaag de dag nog in oorlog tegen de palestijnen en daarom er ook millitairen worden ingezet tegen burgers.

Israel zet altijd het leger in tegen Palestijnen, ongeacht wat er aan de hand is.

4)
Ga eens naar spanje toe en ga een qaurdian civil lastig vallen en negeer zijn commando/bevelen.Moet je eens zien hoe hij jouw aanpakt.

Klopt, Spanje was nog niet zo lang geleden een regelrechte dictatuur.

En eigenlijk euopa hetzelfde aan het worden is dan in amerika.

Daar ben ik het volledig mee eens.

Maar aan de andere kant moet je onderhand weten hoe het systeem werkt in amerika.

Ik begrijp je reactie, dit is niet schokkend omdat we het al wisten. Of is het daarom des te schokkender? Ik denk dat het alleen nog maar erger zal worden in de toekomst.
Antares's avatar
| #227374 | 14-01-2015 21:56 | ..................
Antares.

Over 1 ding zijn we het eens.De burgers zelf snappen het nog niet helemaal waartoe hun eigen regering in staat zijn.Jij en ik begrijpen dat ze zelfs het eigen volk opofferen voor winsten,of totalitaire controle.Hopelijk komen ze er zelf nu ook achter op deze manier.
aanmelden / inloggen