Door community (initieel Best Well), Op vri 29 dec 2017 15:04, 0 reacties, nieuws

president Milos : vluchtelingen tsunami is een georganiseerde actie


Kersttoespraak Tsjechische president Milos Zeman: vluchtelingen tsunami is een georganiseerde actie

Uiteraard met een kerstboom op de achtergrond , blonk de kersttoespraak 2017 van het Tsechische staatshoofd president Milos Zeman uit door duidelijkheid. Zo stelde hij o.a. dat er volgens hem geen sprake is van een spontane vluchtelingenstroom, maar dat er sprake is van een weldoordachte en georganiseerde actie. Hier enkele delen van zijn 15 minuten durende toespraak. ( foto CZ TV)

De president nam op een duidelijke wijze stelling ten aanzien van de door de EU gevoerde vluchtelingen migratie politiek en de door Brussel gedicteerde en verplichte opname van “vluchtelingen”.

Tsjechië is een van de meest veilige landen in de wereld, onze criminaliteitscijfers behoren tot de laagst en dit gekoppeld aan de laagste werkeloosheidscijfers in de EU en een goed uitgebalanceerde inkomen- en belastingpolitiek , betekent dit, dat de kloof tussen arm en rijk in Tsjechië beheersbaar is en er naar EU maatstaven weinig arme mensen in het land zijn. De productiviteit stijgt en de nationale schulden zijn laag.

Zeman beschreef de EU-quota voor de toelating van immigranten als keerzijde voor een goed functionerend nationaal bestel. Dat is het “pijnlijkste probleem van het Brusselse buitenlands beleid”. Ik blijf de Europese Unie vertellen dat zij niet in staat zijn haar buitengrenzen te beschermen. De NATO , aan de andere kant, zou veel actiever moeten zijn in de strijd tegen islamitische terreur,” zei het staatshoofd.

Vervolgens beschreef hij de migrantengolf in Europa als een invasie: “Soms voel ik me als Cassandra die waarschuwde het Trojaanse paard niet de stad in te brengen. Maar ik ben er diep van overtuigd dat het hier NIET gaat om een spontane vlucht, maar om een georganiseerde invasie. Hij sprak zich uit tegen de toelating van migranten tot de Tsjechische Republiek en drong er bij jonge mensen uit Syrië op aan om de islamisten in hun vaderland te bestrijden in plaats van naar Europa te vluchten. Hij beschreef de welkomstcultuur van Angela Merkel en anderen als “naïef”.
Annotaties:
aanmelden / inloggen