Door community (initieel vonnegut), Op vri 19 jun 2015 16:32, 6 reacties,    

Presidentschap V.S. en waarom twee plus twee vijf isPresidentschap V.S. en waarom twee plus twee vijf is

Het grote mediacircus rondom het presidentschap van de V.S. is weer begonnen. De Nederlandse pers buitelt over elkaar heen om hun liefde voor Hillary Clinton te betonen en met enige regelmaat verschijnen er correspondenten en andere zogenaamde specialisten die ons vertellen over de kandidaten. Ze houden het doorsnee praatje over de favoriete republikein en de favoriete democraat en daarmee is het eigenlijk wel gedaan. Over de inhoud gaat het nauwelijks en het hele gebeuren wordt vooral gebracht als een soort sprookje. Het sprookje dat iedere Amerikaan president kan worden en daarmee de machtigste man of vrouw ter wereld wordt. Zoals George Carlin al zei: “Je moet slapen om de Amerikaanse droom te geloven.”

Meer en meer wordt duidelijk dat de gemiddelde journalist gelooft dat twee plus twee vijf is. Logisch nadenken is een uitzondering geworden binnen het journalistengilde. Oorzaak en gevolg lijkt een onbekend begrip en onderzoek doen naar de achtergrond van een geschiedkundige gebeurtenis of een presidentskandidaat lijkt uit den boze.
Hoeveel journalisten zouden, om maar een simpel voorbeeld te nemen, weten dat Prescott Bush, de opa van George W Bush, tijdens de Tweede Wereld Oorlog bankier van de Nazi’s was en hoeveel journalisten zijn op de hoogte van het dubieuze verleden van de Clintons? De Clintons worden in verband gebracht met een hele reeks moorden, zelfmoorden, verdwijningen en drugssmokkel. Natuurlijk kennen de Clintons veel meer mensen dan de gemiddelde sterveling maar of het statistisch gezien valt te verklaren dat tientallen mensen in je directe omgeving worden vermoord, omkomen door ongelukken of onder verdachte omstandigheden om het leven komen, lijkt me stug. Ook is het natuurlijk wel zeer opvallend dat mensen die tegen de Clintons willen getuigen, ineens dood worden gevonden. Ook de connectie van Bill Clinton met wapen- en drugsmokkel van de CIA (Iran/Contra), via een vliegveld in Arkansas, waar Bill toen gouverneur van was, is zeer verdacht. Verder heb ik nog niet een correspondent horen vertellen over het feit dat Hillary zwaar onder druk ligt, voor het feit dat ze, nogal wat steken heeft laten vallen in de Benghazi zaak, rond de moord op de ambassadeur van de V.S. in Libië en de connectie met een vermeende wapensmokkel naar Syrië vanuit Libie. Misschien zijn de Clintons op wat kleine financiële en seksuele uitspattingen na wel compleet onschuldig maar het zou de pers toch sieren als ze in ieder geval eens onderzoek gingen doen naar dergelijke aantijgingen. Tenminste als ze echt geloven dat een president de machtigste man of vrouw op aarde is dan is het toch van essentieel belang om een integer persoon op die positie neer te zetten.Aandacht voor kandidaten die, onze zogenaamde waarden, niet vertegenwoordigen maar bijv. voor zo min mogelijk overheidsbemoeienis zijn, voor wapenbezit en tegen abortus en het homohuwelijk, is minimaal en deze kandidaten worden vanaf het begin weggezet als idioten die geen schijn van kans maken. Een kandidaat als Rand Paul en voorheen zijn vader Ron Paul, zullen in Nederland geen aandacht krijgen, ondanks of misschien wel dankzij hun pacifistische en anti-imperialistische standpunten.
In Nederland doen we nog net of iedereen president kan worden maar vanaf het begin worden de elite-kandidaten gesteund door vrijwel de gehele westerse pers.
De elite-kandidaten zijn de mensen die volledig achter de drie pijlers van de Amerikaanse samenleving staan. Die drie pijlers zijn ten eerste Wall Street en de grote Amerikaanse Financiële instellingen, ten tweede de Olie-industrie en ten derde het militair industrieel complex. Als een kandidaat tegen deze heilige drie-eenheid ingaat, kan hij of zij het wel vergeten. Direct achter deze drie komt de trouw aan Israël. Een kandidaat die Israël niet steunt kan het ook wel vergeten.In Nederland doen vrijwel alle journalisten gezellig mee met dit vierjaarlijkse feestje en geven diepzinnige verhandelingen over de jas van de kandidaatsvrouw of duiken in het seksleven van de kandidaat die vrijwel altijd van krantenjongen, miljonair werd.
De werkelijkheid, namelijk dat de Amerikaanse democratie een lobbycratie is, waarbinnen een rijke elite het voor het zeggen heeft, waarbinnen het vrijwel niets uitmaakt of een democraat of een republikein aan de macht is, dat vertellen ze de argeloze Nederlandse nieuwslezer niet.

Het zal waarschijnlijk weer stuivertje wisselen worden tussen de twee kandidaten van de elite, Bush en Clinton. Binnenkort kunnen we daarom weer getuige zijn van een superspannende uitslag. Wie zal het worden Jeb of toch Hillary? Of te wel, de linker of de rechter bil van een kont die het geen reet uitmaakt wie wint, zolang de heilige drie-eenheid maar overeind blijft…
Annotaties:
| #233917 | 20-06-2015 12:45 | Ness
Noch Rand Paul noch Alex Jones zijn te vertrouwen zodra het om USSrael gaat. En er zijn zeer duidelijke aanwijzingen dat juist Israel daadwerkelijk heeft meegewerkt aan het laten instorten van alledrie de torens mbv explosieven, terwijl de Saoedies de benodigde 'terroristen' leverde/bij elkaar fraudeerde, evanals Egypte trouwens.

Men probeert met deze poeha te voorkomen dat bij mensen het besef doordringt dat bepaalde onsmakelijke figuren BINNEN DE AMERIKAANSE REGERING ZELF in de allereerste plaats voor de aanslag verantwoordelijk zijn. Zwarte Pieten met de medeplichtige landen slaat dus nergens op. De rot zit wel degelijk in USA zelf.
Ness's avatar
| #233926 | 20-06-2015 19:17 | zenmaster
Ness, het is niet meer zoals 14 jaar geleden. De doofpot is misschien nog wel steeds uit het zicht voor de meesten, maar de stank is inmiddels ondraaglijk geworden. De stank komt niet aangewaaid vanuit andere continenten, het komt uit de beerput dat Washington DC heet.
zenmaster's avatar
| #233928 | 21-06-2015 00:40 | Manus
Toch idd vreemd dat ze iemand als Rand Paul doodzwijgen, daar zou hij voordeel uit kunnen halen..

Maar Ness heeft gelijk, ik vertrouw Infowars ook niet meer en Mossad was zeker betrokken bij 911.

Als ik in de video's van Mark Dice zie hoe braindead de Amerikaanse bevolking is heb ik slechte hoop. Laten we hopen dat deze mensen ook te braindead zijn om te stemmen, al heb ik in het hele stemproces in de US ook weinig vertrouwen..
Manus's avatar
| #233931 | 21-06-2015 10:32 | vonnegut
Mijn ervaring is dat iedere zogenaamde Truther, of dat nu Alex Jones is of een ander, wel een paar steken laat vallen. De een focust zich bijv. te veel op Joden en de ander weer te weinig. Het gaat er mij in dit artikel om dat de enige kandidaat die nog enigszins geloofwaardig is door de MSM wordt genegeerd. Dat wil niet zeggen dat ik het met Rand of Ron Paul op alle vlakken eens ben.

Ben het trouwens wel met Ness eens dat de verantwoordelijken voor 9/11 vooral binnen de V.S. zelf gevonden zullen worden maar het feit dat Rand Paul aandacht vraagt voor een alternatieve kijk op 9/11 is voor een presidents kandidaat al een plus punt en zou mensen misschien op het pad kunnen zetten naar meer kennis en inzicht over 9/11.
| #233943 | 21-06-2015 18:31 | Antares
Het moet de Saoedi-Arabieren onderhand zijn opgevallen dat er over hen wordt gesproken.

en zou mensen misschien op het pad kunnen zetten naar meer kennis en inzicht over 9/11


Eens, en het heeft geen zin om voor te stellen documenten te openbaren die Israël of de VS in een kwaad daglicht stellen.

Het gaat er mij in dit artikel om dat de enige kandidaat die nog enigszins geloofwaardig is door de MSM wordt genegeerd


Bernie Sanders wordt geloof ik ook genegeerd maar ik volg de msm niet meer zo goed.
Antares's avatar
aanmelden / inloggen