Door community (initieel Best Well), Op maa 22 jan 2018 13:08, 6 reacties, nieuws

Prins Bernhard: corrupte en gewetenloze geldwolfTulpenbollen zijn niet lekker ofschoon er mensen zijn die beweren dat ze naar uien smaken. Maar toch konden veel Nederlanders in 1944 weinig andere alternatieven vinden om op tafel te zetten. De kachels werden gestookt met stiekem omgezaagde bomen of uit de tram- of spoorrails verwijderde bielzen, dit ondanks de in sommige gevallen uitgevoerde doodstraffen daartoe van de Duitse bezetter. Het nog in Nederland aanwezige voedsel werd naar de Heimat getransporteerd , want ook daar leden mensen honger en die gingen voor.

Beelden van vrouwen die met fietsen zonder banden trachtten de boer op te gaan om nog wat eten bij elkaar te scharrelen waren een dagelijks beeld en het was afzien in afwachting van de bevrijders , die zoals wij uit reacties op een recent artikel mochten opmaken door sommige lezers worden neergezet als misdadigers.

Hoe anders zag er het er in 1940 uit voor een familie die haastig toen de Duitsers via een lafhartige aanval ons land bombardeerden het land verlieten, hetgeen gewoon als deserteren kan worden aangemerkt, maar later in 1945 onder een dik tapijt werd bedekt, door mannen die al stonden te trappelen voor deze heldendaad om beloond te worden met een leuke regeringsbaan.

De oranjes die zoals gezegd gevlucht waren, niet nadat Wilhelmina de Britse torpedobootjager waarop dit gebeurde nog even beval te blijven liggen, zodat haar diamanten die zij was vergeten konden worden opgehaald ( lees hier het ooggetuigenverslag) met als gevolg een aantal Britse doden.

Voor de oranjes was er geen vuiltje aan de lucht en gingen zij ook in 1944 gewoon op vakantie

Spelende prinsesjes, moeder Juliana toen al in Duitse klederdracht te weten witte sokken in open sandalen namen het er in het luxueuze Cape Cod in de VS er goed van en vermaakten zich prima.

Aten zij ook bloembollen ? Ja, later betaald door de ook toen al voor alle oranje uitspattingen betalende burger, toen Toronto van de oranjes elk jaar honderden bloembollen ontvangt, als bedankje voor het aangenaam verpozen.

Wij weten niet of het u is opgevallen, maar de oranjes zijn aan een vertwijfeld charme offensief begonnen. Video hier video daar, WA die vooral de wat dommere Nederlanders ( daar is kennelijk nog hoop) bezoekt. Ivo Niehe weer eens bruin tot aan zijn middel die de hele clan n.a.v. de 75ste verjaardag van po aanschuifster Magriet mag interviewen en “one happy familiy ziet” die allen dik tevreden met elkaar zijn.

Belasting gladstrijk schandaaltjes als dwarrelende herfstbladeren, een Amsterdamse huisjesmelker , aandeel houder in Pinnacle BV, maar die niet weet hoe het bedrijf functioneert en tenslotte gaan we weer vrolijk naar Korea om in de Heineken tent nog eens een pilsje te nemen samen met echtgenote en palfrenier Rutte.

Is dit een familie om nog enig respect voor te hebben, omdat zij ons naar eigen zeggen dit land verbinden en dienen ? Een grove vergissing !

Ja en toen wilden wij u gewoon op deze site via You Tune een leuke vakantiefilm van de oranjes laten zien opgenomen in Cape Cod (VS) in 1944. Dat bleek niet het idee van de oranjes en hun roeptoeter RVD te zijn die zoals u ziet het downloaden verbood. Maar niet getreurd ……scroll verder….
via
http://www.geennieuws.com/2018/01/oranjes-hebben-lak-aan-u-en-u-wordt-nog-steeds-door-ze-in-de-maling-genomen-video/


Via de link deserteurs op vakantie.
Annotaties:
| #261773 | 22-01-2018 22:50 | Best Well
Best Well's avatar
| #261775 | 23-01-2018 01:24 | Escogido
Inclusief het goud van de Nederlandse Bank en het van Tjechie geroofde nazigoud. Dit laatste i.s.m. de BIS.

Ze hebben wel een paar miljoen achter moeten laten in de Nieuwe Waterweg.
Escogido's avatar
| #261778 | 23-01-2018 12:26 | Best Well
Aangevuld met agent orange, IG Farben en geld uit de wiedergutmachung.
Best Well's avatar
| #261787 | 24-01-2018 00:10 | G.B. Wolf
Dat jullie de oranjes willen aanpakken, moeten jullie zelf weten. Maar doe dat dan NIET over de rug van een dode.
Maak dan iets van de titel: "Oranje: corrupte en gewetenloze geldwolven." pb kan zich namelijk niet meer verdedigen, weet je. "Over de doden niets dan goeds."
Verder ben ik het met de strekking van het verhaal eens, hou me ten goede.

Bernhard was een boef. Een kennis van mij heeft persoonlijk contact gehad met hem. Situatie: kennis is aan het inhalen en erachter rijdt pb. in z'n Porsche. Ging pb niet snel genoeg en nadat kennis door hem was ingehaald, werd kennis naar de kant gewezen. pb wil het rijbewijs vorderen o.g.v. art 5 WvW. Motief: gevaarlijk weggedrag. ?? Kennis (wist wie hij voor zich had) zegt: Ik geef mijn rijbewijs alleen af aan een agent van de politie, anders niet. Die alleen is bevoegd. Al was U prins bernhard."
Kennis had nog nooit zo'n verbouwereerd gezicht gezien. Hij gaf gas en reed pardoes weg. Nooit meer wat van gehoord. Wel lachen op verjaardagen natuurlijk.
G.B. Wolf's avatar
| #261791 | 24-01-2018 02:27 | ouwe knar
Die alleen is bevoegd. Al was U prins bernhard."
Says it al ;)
ouwe knar's avatar
| #261792 | 24-01-2018 11:00 | Best Well
Koninklijke rechten is een hele rare erfenis.

Is het niet zo dat mensen die lid waren van de NSB tijdends de oorlog compleet onteigend zijn. Waarom zouden we moeten meten met twee maten?
Hitler is ook dood, "Over de doden niets dan goeds." vind ik dan ook niet van toepassing.

De troon en het land verlaten= afstand doen van het konigsschap en de daaraan verbonden rechten.
Best Well's avatar
aanmelden / inloggen