Door Ness, Op woe 14 dec 2016 20:01, 8 reacties,    

Propaganda-Alert: NOS-Aleppo-hysterie naar kookpuntTerwijl de Russen en Syrie het ene succes na het andere bereiken, wijk na wijk Aleppo bevrijden, mijnen vegen, mensen in veiligheid brengen, is er van de Westerse staatsmedia een 180 graden ander beeld. Onder dekking van een uiterst vaag rapport, roept de VN, waar Saoedie Arabië mede over de mensenrechten gaat, dat het Syrische leger 82 burgers zou executeren waaronder 11 vrouwen en 13 kinderen. Bewijs is er niet. Logica ook niet. Waarom zou het Syrische leger 24 vrouwen en kinderen, burgers, landgenoten, executeren? Bronnen worden ook niet genoemd. Het komt niet verder dan "bronnen melden". Of het om de bekende White Helmets, Bana, of het Observatorium is dat uit 1 man in -we menen- Londen bestaat, we weten het niet. Als iemand meer weet waar dit VN rapport op gebaseerd is, laat het weten in de comments.

(Antwoord: het immer waarheidlievende, eenpersoons Observatorium voor de rechten van de nepmedia kwam met dat bericht, ongetwijfeld gebaseerd op gebakkken lucht met peertjes. De desbetreffende link van ik meen 3 dagen geleden is ondergesneeuwd op de propagandakaart van de gemengde Oekra/America maffia. Zoekt en gij zult vinden).
Annotaties:
| #256821 | 15-12-2016 10:35 | Antares
De Nederlandse tv noemt het doodleuk de "val van Aleppo."

M.a.w.: de NL-pers staat aan de kant van de koppensnellende Wahabisten.

(Valt me mee dat ze zich niet achter een koekjesmuur verstoppen.)
Antares's avatar
| #256822 | 15-12-2016 10:37 | Antares
((Ik bedoel de NOS, de rest verschuilt zich.))
Antares's avatar
| #256826 | 15-12-2016 12:53 | Ness
Oh jah, ik las ook nog ergens: 'aanhangers van Assad juichen'. Dat zijn de bewoners van Aleppo die blij zijn dat ze niet meer elke dag beschoten worden door 'de koppensnellende gematigde verdedigers van Oil Qaeda en hun witgemaakte terreurvullisophaaldienst, de witte helmpjes'.
https://www.youtube.com/watch?v=B9Pf_XGouKA
Nog wat fake nieuws: http://www.activistpost.com/2016/12/msm-fake-news-claims-civilians-committing-mass-suicide-in-east-aleppo-after-syrian-army-victory.html

En deez: hoe maak ik een terrorist les 1: https://www.rt.com/uk/370046-mi5-terror-convict-exploitation/
Ness's avatar
| #256828 | 15-12-2016 13:14 | Paul2
Onder de tientallen rebellengroepen bestaat onmiskenbaar verzet tegen het beëindigen van de strijd. Terwijl de oorlog woensdag opvlamde, maakte de VN bekend dat twee extremistische rebellengroepen, waaronder Jabhat Fatah al Sham, proberen te verhinderen dat burgers het rebellengebied ontvluchten.

De VN-bevindingen steunen eerdere claims van Assad dat rebellen de inwoners van Aleppo gebruiken als 'menselijk schild'.

http://www.volkskrant.nl/buitenland/bestand-aleppo-ketst-op-laatste-moment-af-de-bussen-stonden-klaar~a4434288/
| #256832 | 16-12-2016 07:04 | ..................
Op de NOS een artikel over Assad.wat dan selectief geplaatst word,in plaats van het hele verhaal,alsof hij blij zou zijn met het vermoorden van zijn eigen burgers.
Half turkije en marokko reageert,terwijl als IS als een beest tekeer is gegaan,die moSLIMs het niet kan verdommen wat ze gedaan hebben.
Het doel heiligt de middelen.
Kan ze het natuurlijk niet kwalijk nemen.
Ze zijn net zo gehersenspoeld als het kuddevolk in nederland.
Aan de andere het nederlandse volk die lui als indringers zien,die de nederlandse cultuur kapot maken.
Kwestie van een vonkje.
| #256840 | 16-12-2016 15:27 | Ness
https://www.youtube.com/watch?v=IsAKEQVpwEI hier de hele toespraak

Wat de nepmedia steeds doen is terminologie verkrachten. Ook hier weer: het BELEG van Aleppo. Welk beleg?? Het grootste deel van de stad Aleppo is altijd in handen van de (gekozen, legitieme) regering geweest. In Oost Aleppo zaten door de maffia betaalde koppensnellers, voornamelijk Al Nusra, een organisatie die overal op de zwarte lijst staat. Niks beleg, de regeringstroepen hebben een ploeg tuig geruimd. En niks 'aanhangers van Assad', alsof Assad de aanvoerder is van een rommelig ploegje opstandelingen en niet de GEKOZEN president. http://www.ad.nl/nieuws/vn-gezant-voor-syrie-herhaling-aleppo-dreigt-in-idlib~a3f44d1e/

En dan dit nog: Bellingcat wordt weer eens van stal gehaald. Nu het officieel is ontkend door een kereltje op een zolderkamer kunnen we aannemen dat het waar is: dat kind is een volwassen kerel en een publiciteitsstunt. Oh ennuh, NOS, het dagboek van Anne Frank. het zou toch eens tot je moeten doordringen, is een vervalsing. Als Anne daar 3 pagina's van heeft geschreven is het veel. Het is niet zo handig zo'n voorbeeld aan te halen als je wilt *verbinden* met je achterban; precies je kutmarokaantjes en nederse turken zijn volledig op de hoogte van het bedrog van Otto Frank. http://nos.nl/op3/artikel/2148533-is-de-anne-frank-van-de-burgeroorlog-in-syrie-nou-echt-of-niet.html
Ness's avatar
| #256842 | 16-12-2016 16:19 | liedetecter
Wat de nepmedia steeds doen is terminologie verkrachten. Ook hier weer: het BELEG van Aleppo.


Yep, pure 'new-speak' dus ... het 'omkatten' van taal is onderkend als één van de methoden van overheden om een maatschappij het hellend vlak op te duwen naar totalitarisme ... fact.

Op RT wat minder een richtings neuzerij ....
Western media paint a grim picture of the Aleppo liberation, yet a lot of videos show residents celebrating it. The lights on the Eiffel Tower are out, a lot of accusations come with or without proof.
Independent researcher and journalist Vanessa Beeley; Executive director at the Ron Paul institute Daniel McAdams; Columnist for 'The Hill' Brent Budowsky and RT International's Deputy Head of News Alexey Kuznetsov joined in the RT's studio to discuss the issue.Mooie parodie van de Speld .... Russen hacken kerstpakket
aanmelden / inloggen