Door community (initieel Donkerdoorn), Op woe 23 jul 2014 10:37, 4 reacties,    

Propaganda-boksen ronde 4: 10 nieuwe Russische vragen over MH17

1. Waarom verliet MH17 de internationale corridor?
2. Was het verlaten van de route een navigatiefout of werd het vliegtuig gedirigeerd door de luchtleiding in Dnepropetrovsk?
3. Waarom werd een grote groep luchtverdedigingssystemen naar de opstandige gebieden gebracht terwijl de rebellen aldaar niet over vliegtuigen beschikken?
4. Waarom bracht Kiev kort voor de tragedie een BUK-Systeem op de grens van door milities gecontroleerde gebieden in stelling?
5. Op de dag van de crash intensiveerde Kiev Kupol-M1 9S18 radar-activiteit, een sleutelonderdeel van BUK-systemen. Waarom?
6. Waarom vloog een militair vliegtuig op een route voor burgerluchtverkeer?
7. Waarom vloog een militair vliegtuig zo dicht bij een burgervliegtuig?
8. Waar kwam het lanceerplatform, te zien in een video dat door westerse media werd verspreid, vandaan? De video werd gemaakt in door Kiev gecontroleerd gebied.
9. Waar is de BUK nu? Ontbreken er raketten? Wanneer is voor het laatste een raket gelanceerd?
10. Waarom hebben de Verenigde Staten het bewijsmateriaal dat rebellen MH17 hebben neerschoten nog niet openbaar gemaakt?
Annotaties:
| #215301 | 23-07-2014 12:01 | liedetecter
Poetin houdt hoofd koel en stelt rationele en urgent te beantwoorden vragen ipv modder terug te gooien ... @respect.
| #215304 | 23-07-2014 12:25 | Ness
Bij mij bestaat het vermoeden dat de aanval op dat vliegtuig is uitgelokt door Oekraine. Er gaan daar de hele dag vliegtuigen hoog over; ten tijde van het neerstorten van MH17 waren er nog 2 lijnvluchten vlakbij. Er moet een zwaarwegende reden zijn geweest voor de rebellen om speciaal dit vliegtuig neer te halen.

Het kan zijn dat de Oekrainse luchtmacht MH17 enige tijd heeft begeleid met jets, hiermee aangevend dat het een wapentransport betrof. Dit is wat Rusland boven tafel probeert te halen mi.
Ness's avatar
| #215306 | 23-07-2014 12:31 | liedetecter
Bij mij bestaat het vermoeden dat de aanval op dat vliegtuig is uitgelokt door Oekraine.


Alles wijst daarop ja, begint ook langzaam te dagen bij MSM lijkt het:

De risico's van een raketaanval boven Oost-Oekraïne waren bij een aantal landen al bekend vóór 17 juli, toen vlucht MH17 uit de lucht werd geschoten. Alleen de eigen luchtvaartmaatschappijen werden ingelicht.

@ http://www.nu.nl/vliegramp-oekraine/3835318/informatie-risicos-vliegroute-oekraine-niet-gedeeld.html
| #215454 | 24-07-2014 20:46 | Qvic
Van vragen die ze moeten beantwoorden, houden de westerse landen niet van. Dat is namelijk je verantwoording nemen en daar schort het in de westerse wereld aan. Ze blijven enkel maar hun eigen visie schreeuwen en denken nog steeds dat wanneer ze maar blijven schreeuwen, dat de ander hen dan gaat geloven. Die mentaliteit ging meestal wel op, maar helaas niet met Rusland, als de andere partij. Psychopaten leggen nooit een verantwoording af en het ligt altijd aan die ander, nooit aan hun zelf. Deze groep is helaas oververtegenwoordigd in de politiek.
Qvic's avatar
aanmelden / inloggen