Door community (initieel Best Well), Op maa 18 dec 2017 12:56, 0 reacties, nieuws

Putin bedankt Trump voor een dreigement?

Met het verijdelen van een aanslag in Sint Petersburg lijkt het er op, dat de jaarlijkse kerststunt van een lachende elite is geslaagd.De CIA heeft als doelstelling de totale vernietiging van Rusland. Wie de sporen van de CIA onderzoekt zal weten dat deze tip een regelrecht dreigement aan het adres van Putin is. De presidentsverkiezingen zijn in aantocht, het Westen bemoeit zich nu eenmaal graag met de uitslag.

Wie de sporen van ISIS heeft onderzocht weet ook, dat het salafisme een rechtstreeks verband houdt met Westerse geheime diensten. Alle geheime diensten zijn gelinkt met terreur wegens bestaansrecht. Alle aanslagen zijn zodoende staatsgerelateerd.

Alle terreur is bedoeld om geldstromen op gang te houden. De tekorten worden met de opbrengst van opium en cocaïne aangezuiverd.

Het nieuws van Putin die met Trump belt is geen nieuws. Het is onderdeel van een al eeuwen durende oorlog van het door de Romeinen gekaapte christendom tegen het dissidente foute kruis, met behulp van het kromme zwaard.

Lees “nieuws” altijd in het teken van die strijd en u kunt de gebeurtenissen van morgen feilloos voorspellen.
Annotaties:
aanmelden / inloggen