Door community (initieel loveulongtime), Op zon 11 sep 2016 06:31, 9 reacties,    

RELATIE NANOSTOF VAN DE TWIN TOWERS MET HET NANOSTOF VAN BENZINE

WAT HEEFT HET NANOSTOF VAN DE TWIN TOWERS MET HET NANOSTOF VAN BENZINE TE MAKEN?

De Zionisten in Israel en de Amerikaanse Walstreet Petrodollar Zionisten hadden een reden nodig om de olievelden in het Midden Oosten onder controle te krijgen, daarmee tevens de macht van de Arabische landen rondom Israel te vernietigen en de waarde van de petrodollar te behouden. En natuurlijk om het oude plan van een Groot Israel Imperium te realiseren.

Het magnetische nanostof dat nu overal in de wijde omgeving in de lucht zit waar benzine autos rondrijden is het belangrijkste wapen om de geheime Zionistische vergiftigings depopulatie agenda uit te kunnen voeren. Via de neus gaat het direct de hersenen binnen en met een vleugje WIFI, 3G, 4G worden de deeltjes in trilling gebracht en de hersenen en het zenuwgestel langzaam gepureerd. Hierdoor daalt het IQ van de mensheid waardoor de Zionisten meer macht over de menshei krijgen. Ter verduidelijking. Ik moet in Thailand ongeveer 15 km de stad uitrijden om het trillen van mijn zenuwgestel niet meer te voelen. En als ik terug naar de stad rijdt dan begint het trillen van mijn zenuwgestel ook weer zo'n 15 km voordat ik in de stad ben. Dat betekend dat in het drukbevolkte Nederland en Europa dit nanostof overal aanwezig is.

De opbrengsten van de benzine zorgen ervoor dat Walstreet en het Pentagon de middelen hebben om de geheime vergiftigings depopulatie agenda te financieren. Daardoor wordt iedereen uiteindelijk chronisch ziek en om in leven te blijven moet iedereen zijn geld afgeven aan de Farmaceutische maffia.

Opmerkelijk is dat ze de Twin Towers hebben neergehaald met een "directed energy" wapen. Feitelijk een demonstratie waarmee ze hebben laten zien dat ze over technieken beschikken die fossiele brandstoffen volledig overbodig maken.

En nu dit allemaal bekend aan het worden is hebben de Zionisten voor de volgende afleidings manouvre gezorgd: Europa overspoelen met vluchtelingen om de Christenen tegen de Moslims op te kunnen zetten.

Wanneer wordt het volk en ook de alternatieve media echt wakker, zodat dit gaat stoppen of moet die WO3 er dan toch komen doordat de meerderheid dit spelletje weigert te zien?

En wanneer worden de Christenen eindelijk wakker die op dezelfde manier vergiftigd worden door hun"vrienden" terwijl men nog steeds het Zionistische Israel blijft steunen dat werkelijk niets maar dan ook niets te maken heeft met het Israel waar hun Bijbel over spreekt?

Het hersenbeschadigende nanostof is zeer effectief, want de verwarde mensen zijn niet meer te tellen. De burnouts zijn niet te tellen. De longkankerdoden die nooit hebben gerookt zijn niet te tellen enz.

En dan zien we hier de volgende stap: Israel wil het internet gaan sencureren: http://newobserveronline.com/israel-demands-world-internet…/

NANO IS ONZICHTBAAR EN HET DIENT OM DE DUISTERE DEPOPULATIE AGENDA VAN DE ROTHSCHILD PETRODOLLAR BANKIERS ZIONISTEN AAN HET OOG TE ONTTREKKEN.
Annotaties:
| #254443 | 11-09-2016 08:46 | ouwe knar
WTF loveulongtime, Richard III, waarom ga je niet 15 km buiten de stad wonen. Dat moet toch een hel zijn om dag in, dag uit met zo'n tillen zenuwgestel te leven...
ouwe knar's avatar
| #254446 | 11-09-2016 11:08 | loveulongtime
Moet ik het nu weer opnieuw uitleggen knar! Buiten de stad ga je dood door de pesticiden als er gespoten wordt of als ze het suikerriet affakkelen en nog een aantal zaken die er ongetwijfeld zijn maar mij nog niet bekend zijn. In de stad kan ik vanuit lange ervaring de gevaren incalculeren en heb ik daarop gebaseerd een cleanroom kunnen bouwen. Ik wil graag naar het eiland Koh Phangan verhuizen maar daar heb ik de middelen niet voor, daarnaast is mijn Thaise vriendin daar (nog) niet voor te vinden omdat ze bang is voor tsunamies. Mijn bestaan in de stad, ook om nog een handvol andere redenen zoals het inkomen van mijn vriendin is mijn lot op dit moment. Maar als jij voor mij wilt collecteren om een verhuizing mogelijk te maken dan ga ik dolgraag.
| #254447 | 11-09-2016 11:19 | loveulongtime
De hel heb ik gelukkig intussen onder controle d.m.v. van mijn cleanroom. Ik verwacht overigens dat er zeer binnenkort specifieke nanofilters op de markt gaan komen. Tot nu werd ik niet geloofd door de massa en dus ook de industrie. Maar dat gaat nu heel snel veranderen nu ik niet alleen gelijk heb, maar ook gelijk heb gekregen. Die filters bestaan al lang, ook dat heb ik al aangetoond, want deze nucleare absoluut filters zitten sinds ik ziek werd in de autos en huizen van de medisch personeel in ziekenhuizen en de van de elite zoals ik al eerder heb weten te melden. Dus als iemand mij aan zo'n filter kan helpen dan hoor ik dat graag. Dat zou een welkome upgrade van mijn cleanroom kunnen zijn.
| #254450 | 11-09-2016 13:06 | ouwe knar
deze nucleare absoluut filters zitten sinds ik ziek werd in de autos en huizen van de medisch personeel in ziekenhuizen en de van de elite
Tja, gekker dan knettergek kunnen we het niet maken. Bewijs eerst maar eens dat doktoren en verpleegsters allemaal zo'n filter in hun huis en auto hebben. Lol.
ouwe knar's avatar
| #254454 | 11-09-2016 15:21 | Rotterdam
Hoe krijg je het toch voor elkaar om die regelrechte 9/11 onzin van dr (...) Judy Wood in een alinea samen te voegen met 'Walstreet Petrodollar Zionisten' (Het is Wall Street, trouwens, spellen kun je ook al niet) en dat te koppelen aan 'magnetische nanostof'?
| #254455 | 11-09-2016 15:23 | Rotterdam
En ga een medische of psychische hulp zoeken in plaats van allerlei forums te bevuilen met die eeuwige fijnstof onzin van je.
Dit schreef ik gisteren op nujij.nl
Wetenschappers schatten dat er een kans is van 1 op 800 dat Bennu over 166 jaar de aarde raakt.
Leuk doe ik ook aan mee. Ik schat de kans 1 op 3 dat het over 170 jaar gebeurd.
Nu niet allemaal paniekeren, want dan heeft de mens zichzelf toch allang genano-pureerd. Miljarden onzichtbare scherpe mesjes in de natuur, drinkwater voedsel keten.

Welke vorm van Nano ook, koolstof, zilver, titanium etc, etc, het zijn allemaal vlijmscherpe mesjes die zich door niets laten tegen houden. Of je hersenen, darmen spieren nu gepureerd worden, Freddie en zijn kettingzaag zitten bij iedereen al in zijn hoofd.

Dus misschien is Bennu wel de oplossing? Alle nano verbrand, en de amino kan in de appelmoes puree van leven weer opnieuw beginnen?
Johan Alphons (Independent, spaceship Earth)'s avatar
| #254469 | 12-09-2016 18:55 | loveulongtime
@ouwe knar

De man die die filters geplaatst heeft in het AMC en nog een aantal andere ziekenhuizen woont nu bij mij in de stad in Thailand.

Zijn woorden: Ik moest de allerbeste nucleare absoluut filters (die ook in atoomcentrales worden gebruikt) plaatsen in de operatie kamers, in de kamers van de artsen en van het hoger personeel en het bestuur. Maar niet op de patientenkamers en op zaal. Die filters zijn ongeveer 60 cm lang 40 cm breed en wel 50 cm dik. Er komen dus zelfs geen radioaktieve deeltjes doorheen. Dat op zich al bewijst dus waar jij dagelijks aan blootgesteld wordt.

Het bedrijf waar hij toen voor werkte is opgeheven, maar afgelopen week heeft ie voor mij geinformeerd bij de eigenaar of er nog filters ergens overgebleven zijn. Toen hij er wegging lagen er nog ongebruikte filters. Dan had ik zo'n filter kunnen krijgen.Helaas voor mij is alles weg.

En reken maar dat als artsen in ziekenhuizen zich op deze manier beschermen dat alle "boven ons gestelden maffia leden" deze filters ook in hun huizen en auto's hebben. Daar zit denk ik geen ordinair statisch geladen interieurfiltertje in.

@ Rotterdam = spellingsnazi = ben je al chronisch ziek?
| #254498 | 13-09-2016 19:17 | loveulongtime
Nog steeds wil niemand het zien of horen. Hillary's hersenen en longen zijn zwaar aangetast. Je valt n.l. niet flauw van een longontsteking. Je valt flauw door langdurige hersen, zenuwgestel en long beschadiging door magnetische nanoparticles. Haar lichaam zit zo te zien van onder tot boven vol met giftig nano. Ik weet dat de elite zichzelf altijd zeer goed beschermd tegen nano met de beste filters in hun autos, vliegtuigen, huizen en vergaderzalen. Maar waarschijnlijk omdat ze het laatste jaar veel in de openlucht en in openbare gelegenheden moet verblijven zien we daar nu de gevolgen van. Ik heb dezelfde ervaring als ik mijn cleanroom verlaat en in ernstig vervuilde lucht terecht kom dan komt dat keihard aan.
aanmelden / inloggen